@Hildegard-Bernhard
- 2017
- Roller Team Auto-Roller Andere
- 2003
- Alkoof
De plaats is zeer goed gerestaureerd. Verdeeld in individuele percelen, wordt afstand gehouden. Winkels en restaurants zijn gemakkelijk bereikbaar aan de overkant van de rivier. Verontrustend was de samenscholing van motorrijders op straat voor de parkeerplaats op zondagmiddag, die met veel herrie leuke rondjes maakten. Daarom maar 3 sterren.
De toegang is erg steil wat betreft het voetpad. De plaatsen zijn een beetje krap, wat ook te wijten is aan de wanordelijke positioneringsrichting. Er zijn geen stroomaansluitingen in het midden. De kabels moeten dwars over het pad worden gelegd. Van het sanitair hebben we geen gebruik gemaakt. De plaats is oké voor een nacht.
Op aanvraag: Helaas is het voor altijd gesloten. De gemeenteraad van Alicante besloot het te verwijderen en te vervangen door een voetbalveld.
De plaats is eigenlijk goed. Toen we stopten waren er enkele tekortkomingen te vinden. De plaats is geopend. Hondenbezitters, nieuwsgierige bezoekers, jongeren met brommers, auto's die gaan drijven, etc. houden zich niet bezig. Ook al was er geen kassier die tot de avond klachten kon aannemen. De plaatsen zijn niet gemarkeerd. De voertuigen staan ver uit elkaar. Er is geluidsoverlast van de naastgelegen winkelcentra met parkeerplaatsen.
De parkeerplaats maakt deel uit van de parkeerplaats voor het boszwembad. Met bezoekersverkeer zal het waarschijnlijk erg onrustig zijn. Ook is er autoverkeer langs de parkeerplaats van de afvalverwerking aan het einde van het plein. De VE staat bij de ingang van de camping en het proces werd tijdens ons verblijf geblokkeerd. Het grijze water kan alleen worden geleegd met een slang naar de VE-kolom.
Momenteel gesloten. Geen informatie over de poort wanneer een opening te verwachten is.

Vloerafvoer voor grijs water en gemakkelijk toegankelijke zoetwateraansluiting ontbreekt. WC, zelfs in de camper, moet zonder chemicaliën en wc-papier worden gebruikt. Eigenaar erg aardig en geeft een portfolio met tips. De CP is minder geschikt voor langdurig verblijf.
We stonden de nacht aan de kant van de oprit in de parkeerzak. Niet aanbevolen aan de bovenkant van de VE of in het vierkant. Tegen de ochtend veel lawaai van de snelweg. Vers water bij de VE is niet mogelijk met een slang. Er is een bakker, een kleine supermarkt en een bar in de buurt.
De oorspronkelijke parkeerplaats is gesloten. Hiervoor probeert een buurman het op te zetten in de tuin voor zijn huis. Alles ziet er erg geïmproviseerd uit. We hebben geen legen van grijs grondwater gevonden. We blijven maar één nacht.
We voelden ons 5 dagen op mijn gemak. De zorg is optimaal. Zoet water kan worden bijgevuld met een lange slang. Een mobiele grijswatertank is gratis beschikbaar. Stroomverbindingen op elke plaats. Een douche en toilet stonden klaar. Een andere is in aanbouw, bijvoorbeeld een kleine bar met een buitenruimte. We konden fietsen en wandelen in de omgeving.
We moesten hier 6 dagen staan vanwege een storing. Zeer vriendelijk personeel. Eenvoudige camping met voornamelijk permanente kampeerders. Het probleem is de stoffige grond en het planten van bomen voor satellietontvangst.
We brachten hier een rustige nacht door. De trein rijdt 's nachts niet en het autoverkeer was minimaal. Goed geschikt voor een tussenstop.
Helaas is er momenteel een bouwplaats direct op het veld. Een wegonderbreking bedekt met staalplaat wordt overreden met veel lawaai van auto's. We verlieten het plein na een bezoek aan de stad.
We hebben hier 4 dagen gestaan. Enkele leuke tochten gemaakt per fiets en te voet in de omgeving. Aanbevolen Castell de Xifert en Alcossebre. VE en sanitairgebouw zijn erg ver van de parkeerplaatsen bij de ingang. De VE is niet uitgerust voor praktisch gebruik. Een douche op het toilet voor het doorspoelen is onhandig. De zoetwateraansluiting heeft geen schroefdraad.
Campers met een lengte van 5 tot 7 meter betalen € 8,40 / 24 uur. Eenvoudige overdag bewaakte parkeerplaats met VE. Campinggedrag is eigenlijk niet toegestaan, maar wordt soms niet in aanmerking genomen. Korte wandeling naar de boulevard en het strand. Toegang mogelijk tot 20.00 uur
Leuke plek. Goed geschikt voor een tussenstop. De VE wordt gebruikt voor het reinigen van landbouwvoertuigen. Het oppervlak kan vuil zijn. Niet zo geschikt als startpunt voor fietstochten, omdat meestal drukke wegen worden gebruikt.
We hebben hier 2 leuke dagen doorgebracht. Nadat de oproep is geregistreerd, arriveert de lokale politie, haalt de tickets op en geeft de toegangscode af. De zoetwateraansluiting heeft geen schroefdraad en is voorzien van een drukknop. Oude stad is het bekijken waard. Verbruik dichtbij.
De toegang is steil en niet voor iedereen acceptabel. VE is oke. Zoet water en toilet gescheiden. Grijs water kan goed worden afgevoerd. Het uitzicht vanaf de parkeerplaats is geweldig. Slechts 6 sterren vanwege de steile oprit.
Mooie omgeving om te wandelen en mountainbiketochten. Leuke plek met Castell bezienswaardig. Van zaterdag tot zondag, ontmoetingsplaats voor jongeren met lawaai van middernacht tot 5 uur. Slaap vinden is moeilijk.
De plek zelf is prima, hoewel markeringen goed zouden zijn. Gazon ligt net langs de randen en zit vol met hondenmest. Anders fijn grind. De VE vonden we walgelijk en wilden alleen grijs water afvoeren. Helaas werd de plaats toen geparkeerd. Oké voor een overnachting in deze prachtige stad.
Een speciale VE is hier niet te vinden. Aftappen chemisch toilet en zoet water mogelijk. Grijs water zou in containers in het toilet moeten worden weggegooid. Anders is de voorevaluatie correct.
De CP is niet echt ontworpen voor campers. Hij heeft geen VE specifiek voor campers. Geen afvoer van grijs water en toiletcassettes. Water moet worden bijgevuld met een container. Schilderachtige locatie, maar meer geschikt voor tenten en caravans.
Goede parkeerplaats voor een tussenstop. Gebruik in geen geval de oprit op de Moezelbrug volgens Navi maar volg op het kruispunt in het dorp de richting camping.
Leuke, rustige plek. Gratis wifi en VE beschikbaar. 'S Avonds wordt het verzilverd. Baker-auto in de ochtend. Bakkerij in Kinheim met fiets 1,8 km. Kruidenier Nah + Gut in Kröv 4,5km. Norma Discounter ook in Kröv. In het dorp fietsverhuur met werkplaats.
Netter Stellplatz zur Zeit noch mit der VE im Aufbau. Soll im nächsten Jahr fertig sein. Jetzt improvisiert. Schöne Wiese als Stellplatz und windgeschützt. Freundlicher Betreiber immer hilfsbereit. Wenn VE fertig 10 Punkte.
Ideaal voor een tussenstop en sightseeing. Vriendelijk welkom. Zeer mooie ruime plaatsen. Goede wifi. We voelden ons goed. Wij waren hier op 4.6.19.
We brachten twee mooie dagen door. Fietstochten naar Ens en Urk over Schokland waren goed om te rijden. Urk is een bezoek waard. Het veld is goed ingedeeld. Alles wat nodig is, is beschikbaar. Wi-Fi is voorbeeldig.
Nieuwe Camping Car Park. Toegang met paspoort Etapes. Momenteel is de VE nog in aanbouw maar wordt alles aangeboden. Mooie afgelegen plekken met grasvelden. Gelegen aan de Somme met wandel- en fietspaden midden in de natuur. Als je op zoek bent naar rust en de natuur is hier.
Waarom de beoordelingen zo positief zijn, is ons niet duidelijk. Zeer gemakkelijke parkeerplaats. Toiletafvoer zeer primitief in een grote container met houten pallet voor wankele Stand. Bij de zoetwateraansluiting was de adapterfitting niet strak. Grijs water kan niet worden afgetapt. OK voor een overnachting, maar te duur.
Na het sightseeën, besloten we om door te rijden. Aan de rand van een grote parkeerplaats naast een doorgaande weg. Omslachtige registratie bij het zwembad is vereist. Grijze waterafvoer was niet te vinden. Parkeerbord voor camper was ook voorzien van invalidenteken. Wat is nu van toepassing?
We zijn hier een week en voelen ons heel goed. Alles past bij wat hier wordt aangeboden. De oprit is verkeerd geselecteerd door de Navi. Neem altijd de oprit over de borden. Vanaf de N-340 via de rotonde.
Leuke plek om te verblijven. Voet- en fietspad direct aan de Marne. Op een paar plaatsen vanwege de aanplant van bomen is satellietontvangst mogelijk. Bedien de geldautomaat via de "toegang", ook bij de uitgang.
Sitecode: 19491
Goede plek om Nantes te bezoeken. Informatie op de camping. Met tram naar het centrum. Elektriciteit alleen met een aansluiting op de sanizuil. Nabij sanizuil wifi. Let op: toegang via de camping.
Leuke plek om te picknicken. Direct gebruikt worden in het recreatiegebied met voetbalveld en tennisbaan als parkeerplaats voor bezoekers. Bij onze overnachtende auto reed ik weg tot 3 uur in de nacht. We blijven hier niet meer.
Niet meer gratis. Er is een Payant met 3 € voor parkeren. Aan de andere kant van de stad is gratis parkeren zonder beperking.
De te bezoeken oude stad wordt aanbevolen. Er zijn 2 parkeerplaatsen op de rotonde. Eén op de parkeerplaats onder de sightseeingtour en één tegenover. Beide direct aan de hoofdweg. Of de nacht stil is daar? We reden verder.
Een typische city-camping. Vanaf 16 uur is het kantoor bezet. Aangezien de ingang is afgesloten met een slagboom, kan bij aankomst alleen een kampeerder de slagboom openen. Als doorgangplaats gebruiken wij deze plaats steeds weer.
De plaats heeft een goede locatie. Korte wandeling naar het strand en naar de stad. Fietspad loopt vlak langs het plein. VE is primitief. Wanneer de parkeerplaats vol is, moet u achteruit rijden vanaf de hellende oprit. Direct achter de plaats een groot huis. Als je op het balkon viert, kan het tot laat in de nacht luidruchtig zijn. De plaats wordt gedurende de dag zelden bewaakt.
Het plein is een grote parkeerplaats met geen markeringen voor campers. geest iedereen als het lijkt een gunstig. Aangezien de plaats vlak naast een industriële activiteit is kan met een grotere geluidsoverlast worden verwacht. Tijdens ons verblijf een transportband 4:30-21:00 liep met de juiste geluidsniveau. ok voor V + E. We komen niet terug.
De toegangsweg is in slechte staat. We raden aan om de langere route te nemen, omdat de uitgang is erg schuin en de kans op een dieptepunt wordt gegeven. De nacht was rustig. We zullen niet naar het plein.
Eigenlijk is het geen camperplaats, maar een parkeerplaats op grind aan de rand van de weg, die ook wordt gebruikt door wandelaars en mountainbikers voor het parkeren van hun auto's. Op de aangrenzende straat de hele nacht door verkeerslawaai. Alleen in de aangewezen winkels in het centrum vaan het afgelegen dorp zijn de jetons voor camperservice beschikbaar. Aanliggende CP is nu 1.10. gesloten.
De plaats heeft een zeer mooi uitzicht op de omliggende bergen. Buiten het seizoen de plaats is somber. De camperservice is primitief. Elektriciteit beschikbaar. Niemand kwam stageld ophalen.
Zeker, de VE is heel eenvoudig, maar het werkt. De sites worden onderhouden. De groundskeeper inspanningen. Boottochten worden aangeboden. Een goed netwerk van fietspaden nodigt uit voor rondleidingen.
Het is 5 euro ten onrechte geheven 6 euro met de naam op het veld order een parkeertarief. Op de website van de gemeenschap weer gratis. We waren op 2 juli 17 er en reed na een kort verblijf. Alle faciliteiten op de stranden waren gesloten. Zelfs boottochten waren niet mogelijk.
De plek zelf is ok. Het betalingssysteem moet in detail gelezen en waargenomen worden. Het kan bij de dienst kaart wanneer je vergeet is het geven van deze terug naar de facturering zijn erg duur. Dan diensten in rekening gebracht die niet werden gebruikt.
Goed ingerichte camperplaats. Rustig gelegen. Betaling alleen mogelijk tijdens de openingstijden van het overdekte zwembad.
De camping ligt buiten het dorp aan de Umbrailpasstraße. De cursussen zijn onderverdeeld in verschillende verdiepingen. 2 volwassenen en 1 vouwwagen zonder elektriciteit kost 34 euro. Voor de plaats was dat we te duur en moeten Glurns naar de CP.
Nette CP in de buurt van de mooie oude stad. bereikbaar via een voetpad in 5 minuten. Onlangs gerenoveerde sanitaire voorzieningen. Douches 50 cent per 2 minuten. 15 euro plus 1,40 euro toeristenbelasting / persoon. Wifi gratis.
Zeer mooie plek nog in aanbouw. Nadeel: de bodem is bedekt met kalk afgevend split; Om in de stad of naar de kust te komen moet je bergaf gegaan. De gegeven coördinaten zijn verkeerd. Correct zou 38.655804 0.077488
Leuke plek, maar te duur voor een kort verblijf. 17.50 € + 3 € voor elektriciteit. We reden verder.
De beheerder is zorgzaam. De plaats heeft alles wat nodig is. Wifi in goede kwaliteit. Bushalte op de plaats voor het bezoeken van Murcia alleen door de week met voldoende vertrektijden. Helaas, de plaats is aan drie kanten omgeven door de straten. Overdag bijbehorend geluid. 'S nachts rustig.
Prachtige plek voor de nacht. Helaas, het aangrenzende gebouw blaast de hele nacht de ventilatie in de richting van plaatsen. Niet geschikt voor gevoelige mensen. Maar misschien alleen in de winter ??
Plaats zag er verlaten uit. Omdat we bij Leucate Plage door problemen met de creditcard niet konden staan waren we bang dat dat hier ook zo zou zijn. Door de nabijheid van de ringweg vonden we het hier te luidruchtig.
Zijn drie dagen gebleven en genoten van het mooie weer met uitstapjes in de omgeving. De plaats is in goede vorm. Wifi in prijs inbegrepen met een goede verbinding. De nachten waren rustig. In het weekend erg druk. De receptie spreekt Duits, Frans, Spaans en Nederlands. Het V/E-systeem is schoon en goed doordacht aangelegd. Omdat het overdekt is ook in regen goed te benutten.
De pek werd gesloten op 04-12-2016 ivm technische problemen. Hoe lang de afsluiting duurt was niet duidelijk.
We verbleven hier 2 dagen. Dorpscentrum 2 km afstand. Een supermarkt dichterbij. CP heeft geen bodem afvoer voor afvalwater en geen leidingwater. Dus is niet ingesteld op campers.
Sitecode: 2024
Mooie camping met speciale plaatsen voor campers, camperservice en een nieuw verwarmd toiletgebouw. Bakkers en slagers op 1 a 1,5 km.
We hebben daar van 11 tot en met 13 september heerlijke dagen doorgebracht. De plaats is netjes ingericht. WiFi gratis beschikbaar. In het centrum zijn alle nodige winkels aanwezig. Aanbevolen is het bezoek aan Schloss Nordkirchen. Een mooi publiek toegankelijke waterslot met een groot park. Rondleidingen in het kasteel worden aangeboden.
Wij zijn voor de tweede keer op deze camping. We genieten met volle teugen van de natuur en de rust. In het dorp is slechts een kleine winkel die voornamelijk gebak verkoopt. Voor aankopen moet je naar dorpen in de omgeving rijden. WiFi is gratis, maar kan alleen worden ontvangen in de lounge. Het bereik is beperkt.
Voor deze camperplaats moet je geregistreerd zijn bij Camping Car Park. Wanneer de registratie fout gaat, kan je dat bij de terminal aangeven. Registreren kost €4, het saldo zal op de kaart worden geboekt. Vanaf 01.06. = € 9,60. De kaart wordt uitgeworpen en "moet" geactiveerd worden in een volgende stap. Daarna de kaart contactloos voor de lezer houden bij de ingang.
Sitecode: 20248
We hebben ons 5 dagen zeer goed gevoeld op deze plaats. Alles was precies goed. Geweldige plekken, servicestation en een goed functionerende wifi inbegrepen in de prijs. Het centrum is te voet bereikbaar. De stad en de omgeving zijn een bezoek waard.
We reden hier op 04/22/16 naar toe maar zijn teleurgesteld verhuisd naar de nabijgelegen camping. Het probleem is het ontbreken van markering van de plaatsen. De campers nemen veel ruimte in om het voor zichzelf comfortabel te maken. Het resultaat is een volle plaats met eigenlijk nog volop ruimte. De alternatieve camping is de moeite waard € 15,50. Wifi en servicestation inbegrepen.
nice parking voor overnachtingen. Als er iets alle vergelijking bergingsfaciliteiten er verborgen. Zelfs elektriciteit wordt gratis aangeboden. Het dorp ligt op loopafstand en biedt noodzakelijke zaken. Zeker een bezoek waard.
Mooi aangelegde locatie aan de rand van een meer. Wandelingen langs het meer. Naar het centrum 10 minuten te voet.Interessante binnenstad met smalle straatjes. Geen stroom.
Door zijn ligging aan de ingang is men snel in het centrum. Rechts op de site bevindt zich goed gevulde Spar markt is het ook worden opgemerkt positief. Negatief is de vroege ochtend het verkeer op het begin van deze aangrenzende straat.
Plaats royaal en op gras. Gratis Wi-Fi. Servicestation primitief. Centrum met de fiets binnen handbereik. Winkels niet beschikbaar in de directe omgeving?
Sitecode: 19515
Voor een nacht geschikt. Vroeg aanrijden, want de locatie is al snel vol. Dicht bij de doorgaande weg. 'S Avonds was het rustig. Servicestation ok.
Plaats is niet in goede staat. Servicestation is primitief voor een camping. Voordeel is de nabijheid van de brug naar de stad.
De zitplaatsen waren vervuild. Waarschijnlijk een avond jeugdclub. Uit voorzorg, gingen we na een rondleiding door de stad verder gereden.
Plaatsen waren bezet door auto's. Zijn een beetje smerig en worden gebruikt door hondenbezitters. Voordeel is het centrum.
Prachtige plek. Zeer schoon sanitair. Nabij supermarkt en uitvalswegen.
zeer smalle toegang, achterwaarts inrijden wordt aanbevolen, rustig in vergelijking met de betaalde camperplaats, toiletten worden schoon gehouden.
Parkeerplaats naast de kade. Was te veel verkeerslawaai en we zijn naar camperplaats buiten Arona gereden.
4 Aangewezen RV sites, inclusief voeding. In het weekend, kan 's avonds tot wanordelijk gedrag komen door de jeugd. Aankomst en vertrek van de getunede auto's. Anders zeer rustige plek ideaal om te wandelen en te fietsen.
We verbleven hier op 04-05-04.2015. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Sanitaire voorzieningen eenvoudig maar schoon. In het hoogseizoen, is vooraf reserveren aanbevolen. Het busstation naar Edinburgh ongeveer 10 minuten lopen.
Één nacht 2015/03/30. Is een P & R parkeerplaats met goede verbindingen met het openbaar vervoer naar Edinburgh. Geen aparte parkeerplaats voor campers. 'S nachts, ondanks hoofdweg rustig.
Zeer rustige omgeving. Biedt alles wat nodig is. Loch Lomond binnen handbereik. Van 31-2.4.15 waren we hier. Vriendelijk personeel. Betaalde £ 19 per nacht.