@Hildetony
- 2015
Rustige omgeving - niet veel nachtvrrkeerv- ruime plaats langs riviertje - zich op de omliggende weiden - voetpad 500 meter naar Carnasserie Castle - gratis bezichtiging - geen voorzieningen we houden het netjes zodanig dat deze CP kan blijven bestaan zonder parkeerkosten of zonder ‘no overnighting’
zeer mooie Camperplaats - ruime plekken
Camping Municipale in dorpsmidden niet bereikbaar met camper - 10 plaatsen beschikbaar op gratis CP (rechtover serviceplaats) bij buitenrijden dorpskom aan begin van Col de Finiels (blokken noodzakelijk) - dorp met restaurants en winkels op 5 min.
een moeilijk bereikbare plek wegens hellingsgraad op sommige plaatsen van 25% ook draaien met lange camper niet eenvoudig de laatste afslag is niet aangeduid zodat je niet weet waar het juist is drie honden heten u welkom maar als je bang bent van honden niet zo leuk omgedraaid en weggereden (er had ook een grote brand gewoed )
Goede stopplaats voor een nacht. Rustig in een mooie omgeving.
Zeer leuke, kleine camping met mooi zicht. Plaats vrij te kiezen. Zeer net en goed sanitair. Gelegen aan een strandje waar je gratis gebruik kan maken van bootjes. Zeer vriendelijke eigenares en vaste bezoekers. Een aanrader voor de rust.
Ideale uitvalsbasis om de wandeling naar de Gaustatoppen te doen. We betaalden voor 24u zodat we de volgende dag meteen de wandeling konden doen. Vanop de parking al zeer mooi zicht op de meren.
Leuke camping. Plaatsen vrij te kiezen. Veel verschillende mogelijkheden en plekjes, in het bos, kleinere veldjes, open weide met meer zon,.... Hoe vroeger je er bent, hoe meer keuze. En de natuurlijke glijbaan was een uitdaging voor de kinderen maar zeer leuk. Sanitair is wat verouderd, maar zeker in orde en proper.
Goede overnachtingsplaats. Rustig, mooi uitzicht. Diverse wandelingen in de buurt.
Rustige overnachtingsplek aan het water.
Groene camping. Vriendelijk ontvangst. Plekken vrij te kiezen. Proper sanitair.
Mooie plek voor een overnachting. Rustige avond. 's Morgens was er een cruise gearriveerd. Veel passage van bezoekers, maar zeker niet storend. Betalen aan Bryggehuset (café naast de kraan richting centrum). Enkel open tussen 15u en 21u.
Goede plaats om de avond en nacht door te brengen. Langs een weg, maar helemaal geen verkeer.
Goede plek voor een nacht
Prima camping, zeker met kinderen. Veel speel mogelijkheden en goed om te zwemmen. Vriendelijk personeel. Proper sanitair en zeer goede douches.
Zeer aangename plek aan het water. Beperkt aantal plaatsen en toen wij er waren zeer gegeerd, maar toch rustig. Een stop waard.
Zeer mooie stop. Proper. Rustig.
Goede plek voor een nacht als tussenstop naar het noorden.