@Hilko
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 194788
Leuke plek vlak bij het centrum. Eerst dachten we, wat is dit? Maar eenmaal binnen, zag alles er ruim, schoon en netjes uit. De toiletten zijn ook aangenaam schoon en fris. Wifi is super. Een nadeel. Deze plek is super populair. Wil je hier staan, zou ik sowieso online boeken om teleurstellingen tegen te gaan. Wij hadden geluk, we konden er niet op omdat alles vol was. Op dat moment kwam 1 naar buiten om uit te checken.
Wat een mooie grote camping!Geweldige ontvangst bij de receptie door een leuke dame. Er is van alles te doen voor kinderen. Toiletgebouwen zijn ook keurig. de lekkerste zalm ever in de kantine gehad en de entrecote was niet te versmaden! de bediening was super vriendelijk en gezellig!kortom aanrader en we snappen niks van al die andere reacties
Mooie plek aan het water. Sanitair is netjes en veel. Maar toen ik de was wilde doen, moest ik geld zetten op een Key. Volgens mij hoor je zoiets te krijgen bij het inchecken. Dit kwam niet uit een printer en receptie was niet aanwezig. Betalen en inchecken via de computer. Taal klopt niet maar we zijn eruit gekomen

schitterende camping met super keuken en super sanitaire voorzieningen. Omgeving is geweldig en je kunt genieten in huiskamer sfeer met een tapje of warme choco. Mooi winkeltje is ook aanwezig waar je zelfs wandelschoenen kunt kopen.
Wat een geweldige camping. Super vriendelijk ontvangst. Super schone nette keuken incl theedoek en afwasmiddel. Je kunt er koken, er is een eetzaal waar je gebruik van mag maken. Voor 100 kronen mag je in een privé sauna met zicht op een prachtige beek. Plaatsen zijn ruim opgezet. Wc en douches zijn schoon en super netjes. Kortom aanrader en vlakbij een coop super. Van alle gemakken voorzien dus!
Mooie ruime plekken en je wordt zelfs geholpen in het Nederlands. Perfecte douches en wc’s Er zijn drie wasmachines en 1 droger aanwezig die je kunt bedienen met de “new Miele “ app