@Hilron5865
- 2020
- Hymer Exsis I 588
- 2016
- Integraal
Een prima camperplaats midden in de natuur op ca 8 km afstand van zowel de prachtige binnenstad van Elche als ook het levendige Santa Pola en prima met de fiets te doen. Zeer hartelijk en gastvrij ontvangen door Corina , Jeroen en ouders. De toiletten en douches zijn fantastisch en schoon. En ja de overkapping met barretje en borreltje is ook een super leuke voorziening! Zoek je rust en gezelligheid, is dit de juiste plek!👍
Sitecode: 20537
Fantastische plek, ruime staplaatsen, luxe en schoon sanitair, een heerlijke gevarieerde ontbijtmand, een grasmat waar FC Groningen jaloers op kan zijn, prima fietsomgeving!
Prima schone camperplaats met ruime staanplaatsen en nette voorzieningen in een prachtige wandel- en fietsomgeving. Aanrader!
Wij verbleven hier 6 weken en hebben het er enorm naar ons zin gehad. Super vriendelijke eigenaren, vader en 2 zonen, die dagelijks de camperplaats prima beheren en onderhouden. Eenvoudig sanitair wat brandschoon wordt gehouden. Dagelijks een bakker. Op 200 meter een gloednieuwe supermarkt. Centrum dorp op loopafstand. T.o. CP mogelijk om hond uit te laten in park. mooie jeudeboule-banen. Prima vriendelijke sfeer. Aanrader!
prima ruime plaatsen , vanaf de camping loop je zo het prachtige Herema-park. Joure is een leuk dorp met alle voorzieningen in de directe nabijheid. keurig goed onderhouden toiletgebouw wat beschikbaar is voor zowel jachthaven als camping. prachtig uitgangspunt voor mooie wandel- en fietstochten . prima prijs/kwaliteitverhouding!
Prima rustige locatie op loopafstand van dorp Terherne. Ruime plekken, goede sfeer, schone toiletten douches, eenvoudige opzet. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Fantastische CP in een geweldige wandel- en fietsomgeving. Grote verharde staplaatsen, super netjes en schoon sanitair. Gezellige georganiseerde activiteiten voor de liefhebber, waaronder een bezoek aan het naastgelegen kasteel. Heel aardige eigenaren Karin en Anton die alles tot in de puntjes verzorgd hebben, enorm bedankt, chapeau!🔝👍 Wij komen zeker weer!
Prachtige ligging in een geweldige fiets- en wandelomgeving, mooie ruime staanplaatsen, prima schoon sanitair, heerlijk relaxte sfeer. Ideaal voor de rustzoeker, kortom aanrader!
prima camping, schoon modern sanitair, leuke ontvangst, super plek waar je zo het dorp in loopt
nette camping met ruime plaatsen, sanitair schoon, restaurant met simpel goed eten