@Hilti1958

Ander
Liner
Bezit

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie nieuwe camperplaats met verharde plekken. Prachtig uitzicht over de weilanden en de akkers. Goede sanitaire voorzieningen en een winkeltje waar o.a. ijs en rundvlees (van de eigen koeien) wordt verkocht. Een aanrader!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

In mijn vorige review van augustus 2024 was ik kritisch vanwege de geluidsoverlast door bouwwerkzaamheden op de naastgelegen camping. Deze camping gaat plaatsen aanbieden, voorzien van privé sanitair. Het ziener veelbelove Nu waren we weer op deze camperplaats en het was er heerlijk rustig. De sanitaire voorzieningen zijn top. In het eetcafé naast de camperplaats hebben we heerlijk gegeten. Al met al een prima plek om te verblijven. Een aanrader

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooi aangelegde camperplaats met prima WIFI en goede faciliteiten. Tevens verkoop van heerlijk softijs en mooie kazen. Centraal gelegen tussen Moergestel en Oirschot. Vriendelijke eigenaar, die ons veel heeft verteld over zijn melkveebedrijf. Een aanrader!

Prima camperplaats met uitstekend sanitair. Grote verharde plaatsen met uitzicht op het Groningse platteland. Alles is keurig verzorgd: schoon en vuilwater en lozen toilet. We komen hier zeker nog een keer terug met beter weer! Voer in je navigatie als bestemming Kommerzijl in en vanaf daar het adres van de CP. De route via Google Maps gaat namelijk via hele smalle weggetjes!

Fijne locatie en een hartelijke gastvrouw. Een aanrader!

3 nachten op deze camperplaats gestaan. Leuk eetcafé op hetzelfde terrein. Hou er er rekening mee, dat de achterliggende camping nog in aanbouw is. Dus werken met shoveltje minigravertje e.d. geeft zo nu en dan wel geluidsoverlast. De prijs (€24,10 per nacht) in combinatie met bovengenoemde is mijns inziens niet helemaal in balans!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

nieuwe informatie: bij deze prima camperplaats kan inmiddels met pin betaald worden. Erg vriendelijke eigenaren en een gastvrij onthaal. 👍🏻

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fijne rustige plek midden in de natuur. Alle voorzieningen zijn er. In het restaurant naast de CP kun je heerlijk eten! Aardige behulpzame eigenaar.

4 - 5 oktober 2023. Wat een fijne camperplaats. Ruime plekken met uitzicht op de koeien. Prima sanitaire voorzieningen. Gezellig gekletst met de eigenaar. Veel succes! Wij komen zeker terug.

verblijf van 2 t-m 4 october 2023 Hele fijne camperplaats. En enthousiaste eigenaren. Maar nog niet genoemd is de ‘leen Smart’. Dat is absoluut een toevoeging! Met recht winnaar beste camperplaats 2023! 👍🏻

Verblijf van 1 tot 2 oktober 2023. Prima camperplaats. Super schoon sanitair. Hele aardige en enthousiaste eigenaren.

Echt een hele fijne camperplaats! Wij hebben niets toe te voegen aan alle positieve recensies!

Prima camperplaats met ruime plekken en goed sanitair. Op hetzelfde terrein is een lunchcafé, waar je ook kunt ontbijten. Heerlijk rustig met veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

31-07-2023 t/m 03-08-2023 Hele fijne camperplaats, perfect verharde plaatsen (belangrijk tijdens ons verblijf in de tot nu meest natte week van 2023). Sanitaire ruimte wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Een aanrader! 👍🏻

Het getoonde telefoonnummer in Campercontact lijkt niet het goede (de telefoon werd niet beantwoord), dit nummer +494633966550 hebben wij op hun website gevonden en werd wel beantwoord.

Fijne plek om te overnachten op doorreis. Heel rustig. Plaats op erf bij het huis. Douche en wc (schoon) in de schuur van de eigenaar.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een hele fijne camperplaats! Ruime plaatsen, prachtig uitzicht, uitstekende faciliteiten en enthousiaste beheerders. We komen hier zeker terug. Met dank voor de leuke Pinksterattentie! Wij waren hier van 24 t/m 27 mei 2023.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hele fijne camperplaats: rust, ruimte, goede voorzieningen, prachtig uitzicht en vriendelijke eigenaren. Een bezoek aan het Huiskamercafe (op loopafstand) is zeker de moeite waard! Wij waren hier van 19 t/m 21 mei 2023.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima camperplaats met goede voorzieningen en enthousiaste eigenaren. Verharde ondergrond en grote staplaats is top. Mooi gebied om te wandelen en te fietsen. Het café & het terras zijn een echte toevoeging.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sinds 2023 is de elektriciteit niet meer inbegrepen, maar moet deze via een automaat apart betaald worden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Fijne camperplaats! we waren er op 1 e paasdag 2023.

leuke camperplaats met goede voorzieningen. van 12-11-2022 tot en met 14-11-2022 geweest.

Hele fijne camperplaats, schoon sanitair, vriendelijk personeel. Goed restaurant met vriendelijke en belangstellende bediening! Bijzondere WiFi code in het restaurant! 😀

In het restaurant bij de camping kun je inmiddels middels PIN betalen.

Niets mis mee, prijs prestatie is in orde! Bier en limonade in de koelkast in het info gebouwtje, geld in het geldkistje doen! overnachtingsgeld in envelop en in de brievenbus. 😀👍🏻

Rustige camping, direct aan rivier de Lech. We konden er toch nog terecht, na een telefoontje, ondanks het feit dat ze vandaag zouden sluiten.