@Hinky
Lid van Campercontact sinds 2020
- Hymer B544 Fiat250
- 1999
- Integraal
fantastische plek in een erg mooie omgeving. eigenaar Jan is erg behulpzaam en vriendelijk. voorzieningen zijn erg goed verzorgd. wij komen absoluut vaker terug.
prima plek voor 1 of 2 nachten om Winterswijk te bezoeken. vol is wel vol dus kom op tijd. avond en nacht is het rustig. voor ons was het dik prima
Top plekje, erg leuke camping mooie plekken en dichtbij Granada. weg er naar toe lijkt beetje vreemd maar is prima te doen met grotere camper.
prima voor wat het is. we werden zeer vriendelijk ontvangen en konden uitzoeken waar we wilden staan. voor de doorreis is het prima. leuke strandtenten vlakbij mooie baai
wat een oase van rust en stilte, met als kers op de slagroom een fantastisch uitzicht. erg vriendelijke eigenaar. we stonden er nu alleen maar er is ruimte voor 10. neem niet de kleine route want die is erg steil en veel haarspeldbochten.
Zeer mooie kampplaats voor camper of caravan of tent. Zeer dichtbij de mooie plaats Elburg. Sanitair misschien iets gedateerd maar hè daar wonen we niet.ik begrijp de negatieve beoordeling niet helemaal. Oh ja krengen 10€ korting omdat we dit via Campercontact gevonden hebben.
Prima camperplaats. Alleen wel duur voor wat het. Ver van het toilet gebouw.
Dikke prima erg vriendelijk lekker dichtbij Yerseke
Prima locatie bij de boer, toilet gebouw is netjes en schoon. Ruime plek met stroom en water.
mooie kleine camping mooie plekken aan het water Zoutkamp op loopafstand zeer de moeite waard
Mooie plek maar geen eigenaar aanwezig. Een vriendelijke camping gast heeft ons verwelkomt en een plek toegewezen. Heerlijk rustig. Wij betaalden 15€
mooie camping met veel voorzieningen keurig sanitair. er is een winkeltje snackbar en een restaurant aanwezig. het enige min puntje zijn de prik muggen
mooie camping,netjes,erg vriendelijk mooie plekken in het bos