@Hinni
- 2000
- Bürstner Nexxo
- 2015
Juni 2026
Het is een eenvoudige parkeerplaats, maar 's avonds is het er erg rustig; we staan hier met drie auto's. Een bezoek aan het kasteel is een absolute aanrader; het is zeker de moeite waard. De rondleiding kost 285 kronen, maar elke kroon is het waard.
Mei 2026
We verbleven hier van 12 tot 15 mei en hebben erg genoten van ons verblijf. De sanitaire voorzieningen waren brandschoon en de staanplaatsen waren ruim. Er is een glasfabriek op ongeveer 2,5 km afstand.
De camping is niet langer gesloten; een verblijf kost nu 300 kronen inclusief elektriciteit. Er zijn ook toiletten en douches beschikbaar (voor wie dat wenst).
Een erg leuke plek op weg naar Zweden met elektriciteit, en het is gratis! Er zijn geen water- of afvalvoorzieningen, maar dat wisten we van tevoren. Dank aan de gemeente! ...
De locatie is prima, maar het lawaai van de weg is nog steeds acceptabel. De treinen aan de andere kant van de Mainrivier zijn echter erg luidruchtig, vooral 's nachts. Er komt er maar één om de paar minuten.
Een hele fijne camping met alles wat je nodig hebt en meer. Het restaurant op de camping is uitstekend.
Zoek je rust en stilte? Dan is dit de plek voor jou. Het is een geweldige camping met schone toiletten.
Dit is een erg fijne camping met geweldige faciliteiten en een brandschone omgeving. De prijs is 130 PLN zonder elektriciteit.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Staanplaats aan de Oder in de jachthaven met elektriciteit, toilet en douche, alles is in orde. De prijs is PLN 105 voor twee personen, staanplaats en elektriciteit.