@HkevDijk

Betrouwbare reviewer

Ja
2020

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

toegangspoort werkt niet. telefoniste legt de hoorn erop als meerdere mensen bellen. prima plek, daar niet van.

superplaats. zeer vriendelijke eigenaar. spreekt ook Frans. alles is compleet. warme schone douches, schone toiletten, wasmachine. hoog op de berg, maar goed bereikbaar. geweldig uitzicht over de bergen. supermarktje in het dorpje. we komen hier zeker terug

prima plek, midden in centrum. gratis stroom en water en lozen. openbaar toilet. tegenover park. wel aan drukke doorgaande weg. een nacht gestaan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

nu 25€ ! prima Lokatie en sanitair.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst. was net een plaats vrij gekomen. mensen kamperen er erg lang. was erg gezellig maar je moet er van houden. wij vonden het heel gezellig. mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. sommigen komen er al jaren. loopafstand de zee, boulevard en supermarkten. fijne restaurants en winkels in de omgeving.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

geweldige CP. zeer vriendelijke ontvangst van José en zijn vrouw. alles is er: stroom, losplaats, water en ook douches en toiletten. ruime plaatsen in schaduw of zon. Vlakke plekken. 50 mtr van de zee boulevard. Restaurants en winkels om de hoek. Wij zijn 4 nachten gebleven en komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

vriendelijke ontvangst. heerlijke warme douches. mooie plekken voor de camper. alles goed schoon. heerlijk warm zwembad binnen. onder de tunnel door naar de zee lopen. is prachtig. links ook een dorpje dichterbij dan estepona.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima overnachten. vlakke harde ondergrond geen faciliteiten

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

super plek. heerlijk rustig. Automaat buiten gebruik, plek open en dus gratis. genoten van strand en boulevard.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

doorweekte natte bedoening. Doorgereden.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

perfecte CP. Alles aanwezig. schitterende lokatie bij middeleeuws dorpje. 500 mtr lopen. supermarkt 700 mtr aan pleintje. schitterende plaatsen. ingang computer ff opletten maar werkt snel. water en stroom apart. twee nachten gestaan.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima camping car Park cp. prima entree met Card. vlakke plaatsen, uit de wind. oceaan op 200 mtr afstand met leuk restaurantje. prima eten. fijn wandelen langs de kust met schitterende vergezichten. alles voor een CP is er.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

plaats is open. Er is niets. 2 afvalbakken. 30 mtr van oceaan. 50 mtr van haventje. nu veel regen. best Prima.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

gaat op 22 februari weer open.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

ruime plaats. staan er met 6 andere campers. schitterend uitzicht op de baai. mooi verhard. alles aanwezig behalve WiFi

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

heerlijk aan zee. koud in februari. ruime ongemarkeerde plekken. goed uit de wind. enkele stroom zuilen. geweldig wandelen langs de zee. restaurant vlakbij. betalen aan zuil met creditcard.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

jammer, maar staat op NKC niet vermeld; camping bleek gesloten tot eind April. lastig weggetje er naar toe konden maar met draaien. Jammer.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima plaats. Alles aanwezig. water, stroom, afvoer, elektriciteit, ruime, vlakke plaatsen. 10 minuten lopen naar strand. plaats is schoon en opgeruimd. staat één andere Camper!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

redelijk. waterzuil werkt niet. Dus water nemen en toilet bijvullen, helaas. lozen kan. 250 mtr supermarktje en bakker. staan tegen strand aan. schitterende wandel en fiets omgeving.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

heerlijk rustig. direct aan de zee. (50mtr) Centrum om de hoek. Alles nog gesloten. met 2 buren. de zee kabbelt heerlijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

mooie grote Camperplaats dichtbij centrum. mooi havenplaatsje met mooie gebouwen en kerken. Alles aanwezig. inrijden met ticket, bij uitrijden betalen. Alles inclusief. water, Electra, toiletreiniger en waterlozing.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima Camperplaats. 5x met stroom en heg. sporthal tegenover, geen last van gehad. vriendelijke dame op step kwam €8 ophalen. schoon en stil. met stortplaats. prima dus.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mooie CP. Alles mooi schoon en proper. Staan alleen. vriendelijk beheer. Staan een nacht op weg naar Frankrijk. Thx.

Heerlijke camping. Mooie plaatsen. Midden tussen de bergen aan het einde van het Klein Walsental. Zeer vriendelijke mensen. Winkeltje, mooi schoon sanitair.

Geweldige plek. schitterend uitzicht op het dal. Naast restaurant Gasthof. Zeer vriendelijke mensen. Heerlijk eten. Zijn enkele dagen gebleven. Dit is op en top Oostenrijk !!

heerlijke Camping. Uiterst vriendelijke ontvangst. Zwembad en restaurantje. Heerlijke wandelingen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

geweldige plaats. Schitterende omgeving en uitzicht. Zeer vriendelijke beheerster. Prima plaats om tot rust te komen. Basic voorzieningen maar wel met keukentje!

Samantha en Piet Hamelink ( en zonen) bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Een heerlijke rustige Camperplaats met alles erop en eraan. Ruime plaatsen, goede ondergrond, proper sanitair. Grijswater loosput en water inname bij de ingang. 10 minuten fietsen van Hulst. We hebben genoten en komen zeker terug. Rita en Henk

de Camping was onverwacht vol. door eigenaar verwezen naar gratis plekken aan de zijkant van de Camping. Buiten het hek. We zijn zelfvoorzienend dus geen probleem. Aan het water kijken we naar mooi kasteeltje. heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Top locatie. Alles wat je als Camperaar wenst is er. Vriendelijke eigenaar, ruime plaatsen, schoon sanitair, ruimte voor water en lossen, Geweldige omgeving om te fietsen. Natuurgebieden om de hoek. wij komen zeker vaker terug !!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

heerlijke rustige omgeving. naast de Camping. We stonden er alleen. Er is een loosput, water €0,50 en stroom €4,50 en WiFi €2,- bij elkaar toch nog €16,- géén mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Wel heerlijke wandel en fiets omgeving. Receptie erg vriendelijk. Restaurant en snackbar op de camping.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

heerlijke camperplaats. Fijne rustige omgeving. Zeer vriendelijk beheerster. Goede WiFi, alles aanwezig, zeer schoon. Mooie verharde plaatsen. Fijne wandelomgeving. Hardenberg dichtbij. Winkelen Aldi is 1,2 Km, goed te doen. Daarnaast American Dinner Henry. ook om af te halen. komen hier zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst. Ze hadden ik de drukte van Hemelvaartsdag toch nog een plekje voor ons. Heerlijk vrij. Prima sanitair en alles voorhanden. komen zeker in naseizoen weer. Centrum 5 minuten lopen.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Erg vriendelijke ontvangst. Ruime Plaatsen. vanwege de feestdagen erg druk, Maar Saskia was zo vriendelijk om een oplossing te zoeken. Erg flexibel. Schoon sanitair en alle voorzieningen. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Bij aankomst receptie gesloten. telefoonnummer op Nkc werkt niet. van Passant telefoonnummer gekregen. blijkt technische dienst. Hij kan mij echter niet helpen en moet mij verbinden met met boekingskantoor. als die opnemen blijk ik in de wachtrij te staan op de 18e plaats. na 15 minuten op de 13e plaats. We zijn vertrokken. Jammer voor hun, gemiste kans.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Heerlijke rustige camperplaats, vlak bij zee. Zeer vriendelijke eigenaren. Altijd goedgehumeurd. Ondanks Pasen is er nog plek. Voldoende voorzieningen en erg gezellig aangekleed. Alles schoon en opgeruimd. We zijn erg tevreden.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

vriendelijke ontvangst, volop plaatsen beschikbaar. Schitterende plek bovenop de heuvel, uitkijkend over het dal. Wilhelminatoren achter ons, 5 minuten lopen. Wandelen naar centrum is 10 minuten. Probleem met waterzuil werd snel opgelost. Alles is aanwezig. komen zeker in de zomer terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Schitterende nieuwe Camperplaats. Via Computerzuil aan de poort inboeken, stroom, water en WiFi kopen. in een keer klaar. ruime verharde plaatsen. Vriendelijke ontvangst en uitleg, erg behulpzaam. Heel veel bezoekers toegewenst.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Nieuwe Camperplaats met zeer gastvrije ontvangst. Kreeg uitgebreide uitleg. Gebruik van schitterend sanitair gratis. Ruime plaats op harde ondergrond. Heerlijk bos met veel wandelmogelijkheden in de achtertuin.

fijne Camperplaats. alles aanwezig. erg vriendelijke beheerders. alles wat je nodig hebt is er. WiFi gaat er komen. centrum lopend te doen. bezoek aan de basiliek is erg aan te raden. deze is tot 16:00u open.

mooie verharde schone plaatsen. vriendelijke ontvangst. alles aanwezig en super schoon. De bakker bijna op de hoek en supermarkt dichtbij. alles op loopafstand te doen.

vriendelijke ontvangst. erg gastvrij, mooi plaatsen, alles aanwezig, heerlijk fietsen en wandelen. supermarkt lopend te doen.

4 plaatsen op verharde ondergrond. stroom en waterzuil. €10 voor 24u stroom en plaats. geen sanitair. deed iets verkeerd op zuil werd vriendelijk geholpen door beheerder. fijne fiets en wandelomgeving

Geweldige CP. Ruim opgezet. Afgebakende ruime plaatsen. Alle Camper voorzieningen aanwezig. Geen toilet & sanitair, maar dat heb je aan boord. Vriendelijke beheerder, Campert zelf ook! Grond van het grasveld is hard genoeg voor zware campers. En verder: Rust, rust, rust!

alles afgesloten. plaatsen in de modder waag ik het niet op. doorgereden naar Lemmer voor andere CP.

Geweldige ruime plekken. Veel groen. Beschut achter de dijk door de bomen. Alle voorzieningen. Hartelijke ontvangst van vriendelijke mensen. To-go en brengservice naar de camper van heerlijk eten. Komen hier beslist terug.

prima plaats met mooi uitzicht op de haven en twee molens. centrum binnen 5 minuten bereikbaar. ruime plaatsen water beschikbaar stroom via Aan/uit. heerlijk het hele jaar open.

mooi terrein, vriendelijke beheerder. schitterend schoon sanitair. heerlijk wandelen in de omgeving. Streekwinkel waar je heerlijke zaken. kunt kopen. kortom een aanrader.

vriendelijke ontvangst. Prima plek op de Goudkust. water en stroom. vanwege Corona helaas niks open. heerlijk rustig. komen hier beslist terug in de zomer.