@Hmdr
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
alleen voor voertuigen lager dan 2,35m
Augustus 2026
Mooie kleinschalige camping. Heeft alle voorzieningen. In de bar koffie en dranken en vriendelijkheid. Met de fiets ca 50 minuten van de oude stad maar wel bijna 1 lang fietspad zonder kruisingen
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Sitecode: 197367
Splinternieuw park met luxe camperplaats maar ook verhuurhuisjes en tenten. Alles is super. Binnen 100 meter loop je het bos in. Je moet hier niet komen voor het dorpje maar voor de natuur. Zie Land des Oberlandskanals.
Geen contactgegevens en geen website. Campercontact zou dit verplicht moeten laten toevoegen
Juli 2026
Geweldig mooie camping zeker voor zwemmers en watersport adventures. Toch maar 3 sterren omdat de WiFi en de zeer beperkte sanitaire ruimte niet in verhouding staan tot de prijs ( ruim €40 inclusief stroom)
perfecte plek voor een nacht en loopafstand tot dorp. Als er geen plek even doorrijden naar sportpark of Carrefour maar die zit buiten het dorp. je kan chemisch toilet en grijswaarden lozen. voor water betaal je €3
vreemd dat adres pas bekend gemaakt wordt na booking. verwijderen uit systeem
als je geen zin hebt in gasten zeg je gewoon dat je vol bent terwijl er voldoende open plekken zijn die vandaag beslist niet meer gevuld kunnen worden. Zeer klantonvriendelijk. Nooit naar toe gaan. De camperplaats aan de Calle de Abajo Ainsa € 8 ligt zeer gunstig tov het gezellige place Mayor.
Fijne camperplaats met mooie fiets en wandelmogelijkheden. Schoon en net sanitair. Gastvrije eigenaar beheerder die het alle gasten naar de zin wil maken. Gratis koffie, thee, magnetron, wasmachine. En dat voor slechts €23 per nacht. We komen zeker terug en zijn benieuwd hoe ze het nog beter dan nu willen maken.