@Hobbit2019

Lid van Campercontact sinds 2019

Plaats is mooi gelegen. Het personeel was vriendelijk. Zwembad was gesloten begin juni 2019. Speeltuin ook ok. Sanitair schoon. Veel kersenbomen die kunnen worden geplukt.

Zeer mooie operator en een mooie plek. Werd rechtstreeks door de bemanning uitgenodigd voor een biertje. Naar onze mening eerder een plek voor mensen op zoek naar actie en sportieve activiteiten.

Begin juni 2019 waren we de enigen in het hele gebied. Slecht Engels, weinig belangstelling, geen WiFi en de hele plaats leek naar beneden. Geen warm water. 10 € voor kampeerders en 2 personen zonder elektriciteit.

Het zwembad is erg mooi en de oude bomen ook. De operators zijn erg aardig. De plaats is echter echt heel oud geworden en zou opnieuw een investering van een paar euro kunnen verdragen. Het kinderbad was een echt hoogtepunt voor onze kinderen.

Hellingen ok en zoals beschreven. Het strand is erg leuk. Op een avond kun je hier doorbrengen.

Plaatsen zijn eigenlijk leuk. Toilet en douche zijn schoon. Speelplaats helemaal verouderd. Naar onze mening werd alles een beetje oud, maar oké. Het heeft ons niet weggeblazen, dus het is maar een dag gebleven.

Alles al gezegd. Isabelle is erg aardig en behulpzaam, de plaats is zeer mooi gelegen en alle voorzieningen gegeven.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een prachtige familiecamping en heel aardige eigenaren. Ideaal met kleine kinderen, want de plaats heeft een zeer aangenaam grasveld en twee kleine schommels. Een geweldige plek om te rusten en te ontspannen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Locatie voor een bezoek aan Coimbra is optimaal. Anders is de plaats goed. Speeltuin voor kinderen ligt op loopafstand over de brug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldig met kinderen. Het natuurpark wordt aanbevolen. De bushalte voor de bus naar Porto is niet te vinden op Google Maps. Vraag de receptie zeker van het park. Ze zijn erg aardig en behulpzaam.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Super gelegen parkeerplaats om Lissabon te bezoeken. We vonden het erg stressvrij om onze kinderen met de veerboot over te brengen. De hoogte is niet de schoonste, maar om te slapen volstaat het. 'S Nachts is het stil en we voelden ons veilig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Leuke plek. Helaas geen wasmachine. Anders was alles erg schoon. We voelden niet dat het luid was. Overdag een beetje lawaai van de straat. Maar echt stil 's nachts.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi strand, vooral voor kleine kinderen. Water is kalm door het voorgestelde eiland. Kamperen was middelmatig. Smalle, kleine natuur en veel permanente kampeerders.

Sitecode: 22060

Zeer rustig en mooi op het platteland. Er is een kleine speeltuin, een meer met veel kikkers en een klein restaurant. 's Nachts is het ook erg stil.