@Hobby-Campie
- 2014
zeer grote groene camperparking. we hebben hier ruim 18 uur gestaan voor nog geen 7 euro. alles wat je verder nodig hebt kun je met jetons betalen. geweldige plek om een nachtje te staan of als uitvalsbasis om de stad of omgeving te bekijken.
Superleuk klein plaatsje inclusief chateau en golfbaan. De gemeentecamping aan het water is keurig verzorgd, sanitair eenvoudig en schoon. Misschien wat weinig toiletten, douches en afwasplaatsen als de camping vol staat. Wel heerlijk warme douche! Er staat een wasmachine en droger. Tip voor de gemeente: vuilnisbakjes in toiletgebouw zetten en trekkers voor de douche.
grote camping. vriendelijke ontvangst. schoon sanitair met alles erop en eraan. we komen hier vast wel eens terug 5 sterren zeker waard
prima overnachtingsplaats. soms wat auto-geluid van de weg rondom. ook zeker de vogeltjes gehoord, want de weg is 's avonds en 's nachts rustig. dicht bij het stadje. wel ff klimmen om terug te komen bij de camper.
We zagen niemand bij aankomst op zondag, maar hadden geen stroom nodig. hele rustige plaats. vanmorgen werden we wakker door het geluid van de vogeltjes en hoorden dat er activiteiten bij wijnbedrijf begonnen. 9.00 uur winkeltje open en we hebben daar een fles rosé en een.potje tapenade gekocht. dank aan de wijnboer voor de gastvrijheid!
afgeschermde camperplaats. vlakbij het centrum. vlakke plaatsen. je kunt hier staan met je pas'etape. je koopt deze kaart gewoon aan de slagboom voor 5 euro. deze kaart blijft altijd geldig voor alle camperplaatsen die hierbij aangesloten zijn. per nacht betaal je hier 13 euro, inclusief. water, stroom en afvalwater en wc-cassette legen. bij uitrijden bleef de slagboom dicht, maar met een telefoontje naar deze club, was dat zo opgelost.
prachtige plek om te staan met uitzicht over het meer. serviceplaats is aan de overkant van het meer, waar je niet mag staan met de camper. we stonden hier 3 april 2023. dank aan de gemeente voor deze faciliteit.
prima overnachtingsplek. helaas was het sanitair niet schoon. dank aan de gemeente!
leuke parkeerplaats, je kijkt over het dorp, uitzicht erg leuk. toegang is stijl, maar wel te doen. wij zijn 7,5 meter en de voorwielen slipten een beetje met omhoog rijden.
1 nacht gestaan.. voor doortocht prima plek
we stonden hier 18 en 19 oktober. helaas was het restaurant dicht, maar in het dorp was genoeg te vinden. leuke camping. Oud, maar schoon sanitair. heel handig is de camper-techniek werkplaats/winkel op de camping. voor een camping absoluut niet duur!
prachtig nieuw plekje. zeer goed verzorgd!! de douches moeten nog geplaatst worden. helaas mag er geen wc geplaatst worden van de gemeente. afstorten water en toilet en inname water: keurig netjes en brandschoon. waslijnen aanwezig en leuke picknicktafels/zitjes en broodjesservice. wifi gratis! supertoffe plek. als we in de buurt zijn, komen we zeker terug! we stonden hier van 14 tot 17 oktober
ruimte zat. er staat nergens dat er geen campers mogen staan. 2x is guardia civiel langs onze camper gereden. ze zijn niet gestopt en hebben niks gezegd
prima gratis parkeerplek voor een nacht we hebben daar gestaan op 30 september
eenvoudig. maar prima overnachtingsplek. vriendelijke beheerder. we hebben hier gestaan op donderdag 13 oktober
we hebben hier gestaan van 26 t/m 30 september vriendelijke eigenaren, prettige ontvangst. eenvoudig maar toereikend en schoon sanitair en afwasplaats. betaalde boodschappenservice en taxiservice. maaltijdservice! prima zwembad met ligstoelen. innemen water met slang vlak bij je plaats. elektra betaald. vuilwater lozen met emmer bij toiletgebouw. cassette legen ook bij toiletgebouw. we komen hier graag terug.
Ongeveer 70 campers aanwezig en er was nog plek zat over. Nergens waslijnen. 5 aanhangers gezien, maar 4 zaten gewoon vast aan de campers, er stond 1 enigszins verlaten aanhanger. Er waren 2 personenauto's die keurig voor de camper geplaatst stonden. Er stond 1 auto met caravan eraan vast. Water aan de overkant vd weg. Plaats om cassettetoilet te lozen niet gevonden. Op het strand douches. prima plek om te overnachten met zicht op zee of bergen.
Prima camping. Vriendelijk personeel. 4 nachten gestaan. €85 incl. tb. Wifi toegang niet aangeschaft. 's Morgens lekker vers brood in het restaurant te koop. Alle faciliteiten aanwezig en inclusief. Drinkwater met gieter of jerrycan in te nemen via kraan met drukknop. Toiletten schoon en fris, douches minder schoon. Komen hier graag weer terug.
Enorm grote camperplaats in 3 delen. Prima verharde, redelijk egale, overnachtingsplek voor 7 euro. Lozen gratis. Schoon water, elektra en sanitair betaald. Sanitair niet gebruikt. Wifi niet gelukt. Ruime plaatsen, makkelijk bereikbaar. Het leek erop dat diverse campers daar voor zeer lange tijd staan, vuil en schoon water deed men veelal met jerrycans en gieters. Er is ook een jeu de boules-baan.
grote gratis volop verlichte parkeerplaats. prima voor een serviceloze overnachting. 's avonds wat lawaai van jongelui die op de grote busplaatsen verzamelden. Rond 23.00 uur was het rustig. Let op, google maps kan je door smal straatje sturen bij aanrijden.
Heerlijk rustig, bijzondere pleisterplaats! Rand vd Morvan. Stevige ondergrond (gras), veel groen. Sanitair prima en schoon. Heerlijke douche! 2 nachten gestaan, zondag was er regionale "garage-sale" met zo'n 20 kraampjes. In restaurant stoofvlees met patat € 8,50. Pinnen wel op receptie, niet in restaurant. Toiletcassette legen niet bij de waterservice in de buurt. Bij de vuilwaterput is het wat smal voor bredere campers. We komen zeker terug.
Zeer nette, verzorgde plek. Verharde ondergrond. 2x3 brede vakken met daarom heen nog verharde plaats voor 2x4 campers. Verder nog grasstroken. Er staan een paar picknicktafels en het servicestation is netjes. Grote containers voor gescheiden afval. 2 nachten gestaan. (15/16 en 16/17 september). 1e nacht stonden er 19 campers. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Snelle reactie op onze mail of er plaats was en anderhalf uur later bericht gekregen dat we welkom waren. Smal straatje om in te rijden. Prachtige plek om even neer te strijken. Schoon en zeer rustig. Visvijver en grote ontdek-speelplaats en restaurant. Omgeving netjes en goed verzorgd. We hebben wandelingetje gemaakt door het natuurgebied en aardige locals ontmoet. Dank aan de gemeente. Een aanrader.
Een perfecte plek wanneer je er een plek kan krijgen. Er wordt met mooie dagen nog net niet om gevochten.in tegenstelling van wat in deze app wordt aangegeven mag je er maar 3 dagen staan.
Via steile weg naar prachtige geasfalteerde ruime plaats. Uitzicht op bergen en een dorpje in het dal. Schitterend. Internet niet kunnen vinden. We konden nergens betalen. Hebben een mail gestuurd om te vragen waar dat kon en of we het moesten overmaken, daar is niet op gereageerd. Hier komen we vast nog eens terug.
Keurig sanitair. Kleine camperplaats. Slechte inrit. De bodem van de camper bonkte daarbij op de grond. We komen hier niet terug hierdoor. We waren hier 12-12-2019
Ruime plaatsen, tussen citrusbomen, zeer gastvrije dame die alles regelt, mooi sanitairgebouw. We kregen een citroen voor in de thee en mochten er meer pakken als we dat wilden. Zeker een aanrader. Vanaf de weg (straat) een smal steegje in om het terrein te bereiken. Dit rijd je snel voorbij. We waren hier 6 december 2018.
We waren hier in oktober 2018. Aardige mensen in het hotel. Zeer schuine plekken. 1 elektra-aansluiting aan houten huisje. We kregen de camper echt niet goed geplaatst en zijn helaas weer verder gereden.
We waren hier in oktober 2018. Prima plaats. Wel wat druk door nabij liggende doorgaande weg. Toilet in zwembad alleen tijdens openingstijden beschikbaar.
In oktober 2018 hier geweest. Prima plek, stroom gaat erg hard alleen met muntjes van 50 cent te betalen. Heerlijk rustig, aardige dame, broodjes hingen 's morgens in een zakje aan de deur van de eigenaar. We moesten wel blokken gebruiken.
Sitecode: 19073
In september 2018 hier gestaan. Gezellige camping in mooie omgeving. Ruim opgestelde kampeervelden. Er is een speciale camperplaats op de camping en ook buiten voor de slagboom zijn een paar plaatsen voor als je laat aankomt. Prima camperplaats, als de camperplaatsen vol zijn, krijg je een plekje ergens op een veld. Vriendelijke eigenaren. Sanitaire voorzieningen heel goed.
Leuke camping. In juli 2018 hier 1 nacht gestaan. Speciaal veld geopend voor vierdaagse van Nijmegen. Geen stroom op de plaats, wel prima servicepunt, keurig toiletgebouw enz. We komen hier vast nog eens terug.
Wij waren hier afgelopen zomer (2018) een paar keer. Mooi ruim, net terrein. Faciliteiten van de camping (wc/douche) met 4 minuten lopen te bereiken. Sanistation prima in orde. Prachtige omgeving. In het hoogseizoen hoor je wel flink geluid uit de campingkantine. We komen hier zeker terug. Jammer dat het in de winterperiode niet geopend is.
Sitecode: 20316
Mooie plek. De treinen zijn goed te horen, maar gelukkig zo weer voorbij. Alleraardigste dame die langs de campers komt om af te rekenen. De douche betaal je apart met een euro per keer. Weinig tijd om te douchen en als je de eerste bent is het water eerst nog goed koud. Leuk speelveld met overdekte picknickplaats. Hier willen we nog wel eens staan.
Leuke plek. Wel schuin, maar met blokken redelijk te corrigeren. Heel rustige omgeving. Behalve omstreeks 16.00 uur en 's morgens ivm de school. Sanistation keurig, echter wij konden ook geen water tappen, omdat we geen "vrouwtje" mee hadden. Lief dorpje en alleraardigste dame in de supermarkt.
prima plekje vlak bij vijver. overjarig sanistation met pompachtig watertappunt waar we geen aansluiting op konden maken. Met de gieter wel water kunnen innemen. Lozen vuilwater en cassette geen probleem. In de verte hoor je een snelweg, maar is niet storend,
Geen goede kraanaansluiting. Geen idee waar de jetons te verkrijgen zijn.
Mooie vlakke plekken. Geen toilet en ook geen internetmogelijkheid.