@HobbyAlmere
- 2012
- Hobby
twee nachten hier heerlijk geslapen. lekker stil. €12,- per nacht nu. niet aanrijden door het dorp , over de velden meer ruimte, dan kun je ook met grote camper hier komen. wel uitgebreid wijn en likeur kunnen proberen en natuurlijk ook wat gekocht.
camperplaats niet bereikbaar wegens werkzaamheden. via een omweg aangereden maar weggestuurd. niet toegestaan voor campers
gesloten 25-11-20
25-11-20 gesloten
opgeheven. verboden voor campers
het echte camping gevoel.... wat camperaars haten. half uur bezig met inschrijven en een lijst met regels om bang van te worden... afijn de twee andere plaatsen vlakbij waren gesloten en we hadden service nodig, 1 nachtje voor 15.95 in de winter... duur voor weinig
op 15-11-20 was deze plek afgesloten. De parkeerplaats ernaast was nadrukkelijk aangeduid als verboden voor campers
wij hadden dringend water nodig en na aankomst blijkt itt de aangegeven voorzieningen in de app - hier niets te zijn.
Wat een fantastische services. Altijd fijn als we vrij hebben gestaan om hier water te kunnen pakken en lozen. Stiekem neuzen we dan ook binnen bij de nieuwe campers - wie weet - nog even sparen - maar dan weten we al wel alvast een top dealer!
Een paar heerlijke dagen gehad. Alles wat een camperaar nodig heeft. Fijn prive strandje aan de Fluessen.
Fantastisch geregeld door de gemeente - daar mag je trots op zijn. Supermarkt 10 min lopen.
Heerlijk kunnen zwemmen in verwarmd buitenbad toen we op doorreis waren in mei. We mochten ook gebruik maken van de buitenkeuken van de aardige eigenaars. Mooi plekje in natuurgebied.
Fijne plek - goede ontvangst - lozen grijs en toilet. Water inname. Stroom op de plek. Camperplaats was net open en we hebben er een dikke week gestaan. Mooie omgeving om te fietsen. Bart heeft nog veel plannen, we komen zeker terug om te zien hoe het wordt.
Sitecode: 51918
Twee vakken speciaal voor campers naast een grote parking. Afvalcontainers. Mercadona ca 500 mtr lopen. Verder niets te beleven. Veilige doorreisplek
Sitecode: 20517
Zo'n mooie gratis camperplek hebben we nog nooit gezien. Elke plek eigen watertap, stort en grijs water met schitterend uitzicht. Verwacht geen camping
Sitecode: 20937
Even helemaal niks. Dat kon bij jullie. Heerlijk weekendje gehad.
Dicht bij centrum, wel erg druk, je kan er niet altijd terecht. Natuurlijk even naar de kazematten
Zeer mooi natuurbad, alle faciliteiten. Supermarkten op 500 meter.
Mooie plaats, jammer dat het water is afgesloten.
Hier past een gemiddelde gezinsauto amper in de parkeervakken - laat staan een camper - rustige plek klopt!
Naast zwembad en bibliotheek - prima plek!
Sitecode: 20264
Stil, veel vogels en je kan ook nog ff een gecoache meepakken vlakbij
Wij hebben hier heerlijk geslapen en de inkopen gedaan in Ulft. Gendringse middenstand is compleet verdwenen netzo als het camperbordje van de nkc.
Wij hebben hier heerlijk gegeten en rustig geslapen - je staat op de parking voor de slagboom van de camping. Je moet wel zelfvoorzienend zijn.