@Hobbymos
- 2019
Mooie ruime plekken, zelf een plekje zoeken, heerlijk zwembad, fluitende vogels, rondlopende ezels, lekker eten op het gezellige terras, prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Wat wil je nog meer? Wij komen zeker terug op deze gastvrije campscape van Ronald en Vitor!
In het hoogseizoen zal het een drukke camping zijn, maar nu is heerlijk rustig. Je kunt vanaf de camping prachtig wandelen en fietsen. En er zelfs de mogelijkheid om te padellen of picklebal te spelen.
Prima camping met lieve mensen bij de receptie. Goed sanitair. De bird-safari met Valentine was erg leuk. Het boeken via ‘direct boeken’ van Campercontact is NIET aan te raden. Wij betaalden 79 euro voor 2 nachten. Dit moet haast wel een ‘bug’ zijn, want toen we nog een nacht bijboekten bij de receptie kostte dat gewoon 19 euro…
Hele fijne camping, vriendelijk personeel bij receptie en winkeltje, mooi en schoon sanitair, leuke locatie (stadje, strand, wandelroute) en een mooie padelbaan! Wij komen terug!
Hele fijne en mooie camping! Aardige ontvangst, mooie grote plekken, super sanitair, hele goede wifi en tot slot ook nog mooie fietsroutes in de omgeving.