@Hoed
kleine camperplek bij boerderij die niet meer als zodanig in gebruik is. dus geen vervelende vliegen of zo. plekken zijn ruim. er is 1 plek, de comfort plus plek waar prive sanitair bij hoort. voor de andere plekken moet je zelfvoorzienend zijn. elektra, water en grijswater lozen is aanwezig. En, heel bijzonder, dagelijk rond 9:30 komt de beheerder langs om je chemisch toilet op te halen, die wordt 10min later weer leeg en schoon teruggebracht.
heerlijke plek. stonden tegen de bosrand aan. heerlijk rustig. prachtige wandeling (10km) naar de abdij (kan ook korter hoor) in het plaatsje een bakker, slager en een paar restaurantjes. prima voor een paar dagen. water en elektra en toilet en grijswater legen voorhanden
prima camping. hoofdzakelijk vast huisjes met een beperkt aantal camper plekken. sanitair is nieuw en gewoon top. fietsen naar cannes kan (14km) deels over fietspaden. maar het blijft een stad dus hier en daar druk. al met al geen verkeerde plek
wij waren hier 28 April 2024. Groot grasveld net bomen en elektra. prima plek voor 10euro. slechts 1 douche en toilet. maar who cares, je bent met een camper. wel bonnetje pakken bij inchecken. heb je nodig bij het uitrijden.
deze plek is een camping. er is wel een cp voor de receptie van de camping maar is gewoon onderdeel van de camping. sanitair en lozen toilet en grijs water is prima verzorgt
prima plek. vlakbij (op loopafstand) van unesco erfgoed park. ga geen 12euro toegang betalen voor alleen de skywalk. je kunt de kalksteen kust gratis bewandelen. volg vanaf de cp de route naar het bezoekerscentrum, niet ver voor het centrum zie je rechts een bord restaurant met rechts ernaast een wandelpad naar victoriasight. vervolg je wandeling daar naar toe. voor komoot gebruikers de wandeling staat ook daar in aangegeven
leuke camping direct aan de Lot. sanitair is ok. douche warm maar geen toiletbrillen. het plaatsje, Vers, is klein, niet bijzonder maar heeft wel een bakker, en klein supermarktje. Wij hebben hier twee nachten gestaan voor nog geen 15euro. Aanbevolen👍 De natuur is prachtig. gebruik Komoot voor een leuke wandeling.
pas op bij deze camperplaats. wij zijn hier beroofd door een nachtelijke insluiper. een gratis overnachting (kaartautomaat was buitendienst) werd zo een kostbare geschiedenis. behalve dat het een goede plek is om bij ilja gort langs te gaan is er verders niks
camperplek is verlaten en niet meer in gebruik
camping is dicht.
prima stadscamping, mooie plekken, goed sanitair en, niet duur, 13 euro incl elektra.
prima camping. alles tiptop voor elkaar. prachtig sanitair en heerlijke douches. plekken zijn ruim en ondanks dat de camping zo goed als vol was, was het er toch rustig.
prima camping, uiterst vriendelijke mensen. goede plekken en voorzieningen. goede uivalbasis om te wandelen of dagje maastricht. (bus stopt op 3min afstand.
mooie rustige ruime en ook veel plekken. groot grasveld vlak aan het zwarte water en op 5 min lopen van het centrum. douches, electra, toilet en grijsawater lozen inbegrepen bij prijs. toiletgebouw met toilet, douche en wastafels. (ook inbegrepen) het plaatsje zelf is leuk. horeca is beperkt, een snackbar, pizzeria en twee of drie restaurantjes. de pizzaria is erg goed. pizza’s zijn niet vet en lekker. wij vinden het een toffe camperplek.
mooie ruime plekken en niet duur.