@Hoekerd
- 2021
Juni 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Sitecode: 196581
Mooie plekken net bij de ingang van het park. Heel rustig. Er zijn 5 plaatsen. Op de fiets kan je een boodschapje doen. Er is tot onze verrassing vrij goede wifi.
Een nieuwe locatie toegevoegd · 3 maanden geleden
Camperplek bij BirdZooEen locatie beoordeeld · 4 maanden geleden
Wat een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Staan midden in de natuur en wandel naar het leuke prive strandje. Fijne ontvangst, nette toiletten en een heerlijke douche. Voor herhaling vatbaar! Een klein winkeltje dichtbij waar je ook gratis koffie en thee kunt drinken namens de oprichter van Ikea!
Maart 2026
Hele nette en vooral rustige plek. Geen lawaai van het verkeer. Inrijden is eenvoudig met de camping car-park app. Code intoetsen en inrijden. De camping is nu alleen voor zelfvoorzienende campers open. Lozen en vullen en stroom werkt gewoon. Reserveren is niet nodig.
In de categorie troosteloos verdient deze plek en dikke 10. Modder zover je kunt kijken. Er stond een vervallen "wohnmobiel". verder niks. Snel doorgereden.
Het is prachtig. Mooie plekken en een relaxplek in de schaduw. Lekker zwembadje. Silvie is erg lief en laat alles enthousiast zien. De hond komt na je toestemming gezellig bij je. We zijn alleen door de invasie van muggen na 1 nacht en vele muggenbeten helaas weer vertrokken.
Sitecode: 171956
Eigenlijk is het gewoon een betaalde plek om offgrid te staan. Eigenaresse is vriendelijk en doet haar best. We staan buiten het boerderij terrein, langs het weggetje. Wel heel rustig. Jammer dat je moet reserveren via externe site om het adres te krijgen.