@Hoekstra
camping is overgenomen door Fransen. daarvoor was de camping van Dirk, een Belg met een groot lijf en een groot hart. laten we zeggen dat t er niet beter op geworden is…
vreselijke plek. wegblijven . stinkt , muggen en harde muziek
Sitecode: 19291
wat een wereld plek. voor 5 euro slapen , voor een euro meer ook nog douchen. wie dit niet super vindt is een ouwe verzuurde zeur
2019
Prachtige plek bij mooie taverne. Mooi uitgangspunt om te wandelen en te fietsen. En goed eten en drinken. En een tip voor de zeurende Nederlanders die het te duur, onverzorgd en stoffig vinden. Makkers, het is gratis en om te overnachten , zet je gezellige gezicht op en geef een fooi als je daar eet en drinkt. Dat is het minste dat je kunt doen en een vergoeding voor je overnachting
Prima plek. Gratis en een prachtige brood automaat
Prachtige camping op loopafstand van Die. Mooi gelegen aan de rivier. Prima zwembad en prachtige omgeving . Virgenie, de beheerster, is een supergastvriendelijke dame.
Prima slaapplek bij een prachtige stad . Kost maar 10 euro. Lekker makkelijk uit eten en naar de prachtige drome
Prima camping met alle basis voorzieningen aan de prachtige rivier verdon
Superplek in het centrum van castellane onder de roc. Lekker rustig maar je loopt ook zo het stadje in of zwemt, raft in de Verdon. Deze week hebben ze een betaal automaat met pin geïnstalleerd. Kost nog steeds 9 euro
Fantastische plek aan een van de meest luxe stranden van Europa . Lekker veel Fransen en Italianen . Heel gezellig. Strand op 50 Meter. Lekker bootjes kijken