@Hoekstra70
opzich prima camping, maar veel te duur. 37.50 voor 1 persoon en 1 camper. belachelijke prijs.
geweldige plek, zeer aardige eigenaars. kom ik zeker weer eens als ik in de buurt ben.
Prima voor één of twee nachten, omdat het een goede uitvalsbasis is om de stad te bezoeken
Fijne plek om de oerbossen en het wildpark te bezoeken. Aardige eigenaren en goed betaalbaar; camper 30 pln per persoon 30 pln stroom 20 pln zeker een aanrader.
Mooi plaatsje om een middag rond te wandelen. en de plek is ook oké ware het niet dat de locale zwerver er ook zijn kamp heeft opgeslagen.
opzich wel een prima plek, toilet hellaas vere van netjes. ik gebruik mijn eigen wel.
Fijne plek, en lekker gegeten in het restaurant. ik heb geen electra nodig, het zonnepaneel doet het prima, maar het werd mij aangeboden. en voor die paar euro is het handveer is een leuke ervaring. de schietvereniging verder op hoor je wel, maar niet overdreven in mijn ervaring.
Mooi plekje op het erf, onder een grote lindeboom. Aardige mensen, het sanitair is een beetje gedateerd maar oké en schoon. Het is aan te raden om in kronen te betalen, dat is namelijk een stuk voordeliger. (115 dkk) Fijne wandeling gemaakt naar zee c.a. 3 km.
inderdaad een heel mooi plekje, maar ik vond het wat krap met mijn 6.63 meter + fietsenrek. Ook erg dicht bij woningen ca 30 meter. Vond ik niet echt oké en ben dus doorgereden.
Mooi plekje, wel een luchthaven in de buurt, maar niet een erg drukke overvlieg route. en het gordijn openen en aangekeken door 6 alpaca heeft wel iets. de prijs is geen 5 euro meer maar is 10 euro geworden. wel erg aardige beheerders. geen faciliteiten.
Een mooie locatie op een rustige kampeerboerderij ca 2 kilometer vanaf het dorpje Hojem. Een mooi dorpje waar onderweg zijn alle panden en buitenruimtes te renoveren. maar bijna als gebruikelijk klopt de prijs niet. het is 145 dkk exclusief electra en douche gebruik.