@Hoeve's
Niet gereserveerd, van te voren gebeld en kregen nog een plekje Wel prijzig 71 euro voor camper 3 volw. 1 kind, hond en stroom. Maar wat een geweldig mooie omgeving, aan een meertje waar we tussen karpers hebben gezwonnen en je ze ook echt om je heen zag.. en aan de andere kant ook een mooi helder water (heel koud) waar we hebben gesupt.. Leuk tentje waar je prima kon eten.. sanitair netjes en op zich voldoende..
Als je van rust houdt en een prachtige omgeving en geweldig uitzicht, want je zit best hoog. Het was ook een beste rit naar boven.. Dan zit je hier helemaal goed. Hartelijk ontvangst met welkoms drankje. Heerlijk pizza's besteld bij HIT pizza. Wij blijven nog een nachtje.. en komen hier graag weer...
Niet gereserveerd, werden wel zeer hartelijk ontvangen en kregen een mooie ruime plek. Betaalden voor 2 nacht met 4 personen en een hond, 8 broodjes plus stroom €51,=. Sanitair was schoon. Voor de rest geen fasciliteiten. Prima voor een nacht.
Mooie plek in de bergen. Alles netjes en schoon. Aardige en behulpzame mevrouw die ons hielp. Pizza's binnen 15 min. bezorgd en broodjes service. Ik zeg een echte aanrader. Geweldig mooie omgeving. Wij hebben 60 euro betaald voor 1 nacht, 2 volw. 1 knd 13jr en een hond incl. toeristenbelasting.