@Hof54
Aardige en ruime Camping Municipal prachtig gelegen aan de oevers van de Maas. Sanitair wordt grondig en frequent schoongemaakt. Plekken zijn ruim en hebben (door heggen) voldoende privacy. Fumay is op loopafstand, heeft een paar restaurants, een aardig terras aan de Maas en het leisteenmuseum. Prijs-kwaliteitsverhouding van de camping is uitstekend met de prijs van € 20 per nacht all-in.
Fijne, groene en deels parkachtige camping. De zgn. camperplaatsen zijn ruim, stil en omgeven door groen. Ook plaatsen aan de rivier die wat meer last kunnen hebben van verkeerslawaai. Sanitair is deels vernieuwd en is proper. Heerlijk zwembad. Dorp, op loopafstand, met supermarkt en bakker. Kleine markt op zondagochtend. Vriendelijke eigenaar. Wij betaalden € 25 all in per nacht.
Vandaag deze camping willen bezoeken. is gesloten en maakt niet de indruk binnenkort open te gaan.
Vandaag met de camping gebeld: is sinds lange tijd gesloten.
Exorbitant dure camping als je geen lid bent van de Caravan en Motorhome club (dus niet de Camping en Caravanning Club). Wij betaalden maar liefst £ 53 per nacht met ons buscampertje en dat nota bene in het voorseizoen. De camping ligt weliswaar mooi aan het estuarium van de Dee, maar is vrij eenvoudig met slechts één sanitairblok voor de hele camping. Aardig fietspad naar de prettige badplaats West Kirby en verder door langs de kust.
Mooie, groene ‘Camping Municipal’ van de zeer bezienswaardige stad Lincoln. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Maakt onderdeel uit van een groot landschapspark met meertjes en wandelroutes. Naar de kathedraal en het kasteel van Lincoln is de afstand 4,5 km. Het in een eerdere review genoemde en geprezen Tapasrestaurant Olé, Olé, Olé, vonden we niet geweldig. We betaalden £ 21,50 per nacht.
Goed verzorgde camping aan de zuid-west grens van het Peak District. Sanitair is verwarmd en schoon. Enig verkeerslawaai van de weg, plaatsen wat verder weg van de receptie zijn stiller. Het aardige plaatsje Leek ligt op 5 km. Ook mooi wandelen en fietsen in de omgeving. Pub The Lazy Trout op 3 km. is een aanrader. Als CC lid betaalden we £ 26 voor de camping.
Wij waren hier op 1 mei jl. Grote camperplaats met stroom (munten) water en sanitair. Onderhoud is matig. Een groot aantal plekken is overdekt tegen de zon. Tijdens ons bezoek waren er ‘travellers’ (zigeuners uit GB en Ierland) waar we overigens geen last van hadden. Kan een onveilig gevoel geven. Wij betaalden € 15. Hoewel dichtbij de snelweg, is er weinig geluidsoverlast. Fontanellato is op 10 minuten loopafstand en is het bezoeken zeker waard
Fraaie camping met nagelnieuw design sanitairgebouw. Camping is mooi landschappelijk aangelegd en heeft ruime en stille plaatsen. Goedkoopste plekken aan de weg duurste plekken direct aan het strand. Wij betaalden € 25 voor plek er tussenin. Soms enig lawaai van vliegveld in de buurt maar niet hinderlijk. Ligt strategisch tov de ferry’s.
Mooie, ruime camping met wat ouder maar schoon sanitair. Nagenoeg direct aan mooi strand. Lagere score vanwege de te hoge prijs in het laagseizoen, namelijk € 35 voor een buscampertje met 2 personen en elektra.