@Holtum
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2020
- Dethleffs
vriendelijke ontvangst.plaatsen varierend groot /kleiner, wel vele ongelijk, dus levelers.Douches te heet kun je niet stellen en zeer glad (gevaar uitglijden).water bij de plaats.chemisch toilet legen ongelukkig.stadje doods en niets te zien. Als doorreis okay.Zouniet weten wat langer te doen hier
wat een onbeschofte campingbeheerder.we waren wat te vroeg bij de slagboom. Deze ging open om 14.00 uurHad camper daar neer gezet om te wachten. campingbeheerder kwam om tien voor twee en blafte in het frans dat ik daar weg moest, letterlijk get off. Wat n ordinair stuk vreten , ik heb dit nog nooit ergens meegemaakt.Hier dus heeeel snel wegwezen en geeft weer niet zo goede indruk van de fransen, maar misschien bevooroordeeld.
Mooie camping met zeer ruime plaatsen. Extra ruime plaatsen €2 meer.sanitair netjes en schoon.mooi zwembad met overal kunstgras.goede winkel met normale prijzen. Strand okay met grindstrook om in water te komen. Dus schoentjes!!prijs met acsi kaart €22
Fijne camping.Wordt vriendelijk ontvangen, geholpen met de plaats.Vlakbij water (zwemmen) of varen. Sanitair goed en schoon.Vlakbij winkelcentrum en centrum dordrecht op 5 km Waarop baseert men kindonvriendelijke camping?????Nee geen vijf zwembaden en animatie (gelukkig niet) Wij komen beslist nog eens terug
Mooie cp.ruime plaatsen kunt zelf een plek uitzoeken.sanitair zeer goed en professioneel.vraag me alleen af als plaats vol is of het genoeg is een douche, een dames en een heren toilet.ontvangst allerhartelijkst.geesteren en tubbergen niet echt spannend dus twee nachtjes is voldoende aldaar
Van n camping verwacht je toch eel wat beter sanitair. Wc’s goed, douches veeeel te weinig en voor afwas e.d. Totaal geen voorzieningen .grijs water en ch toilet legen okay. Receptie vriendelijk , maar organisatie rommelig.plaats perfekt voor bezoeken deventer. Ook fietsroutes okay
Wat n onbeschofte ontvangst bij receptie.hadden gereserveerd voor drie nachten en betaald.waren om elf uur daar , kregen te horen dat plaats om 14.00 uur pas ingenomen kon worden anders halve dag bij betalen.en dan de manier waarop , take it or moveWe zijn na ons geld terug hebben gekregen heeeeel hard van deze plaats weggegaan. Dus vorige revieuws kloppen helaas. Wat n onbeschoftheid!!!!
Dit is nu een cp zoals je hem wenst.goed verzorgt, alles aanwezig wat er moet zijn.ligging geweldig vlakbij giesbeek met winkels , lekker zwemmen en heel belangrijk geweldig restaurant de vin met duitse porties en duitse prijzen. Nog nooit zo goed meegemaakt in holland Chapeau zo kan het dus ook
Camping/camperplaats is okay meer niet.Van n camping verwacht je meer en betere accomodatie.Voor camperplaats is dit voldoende. Water ver weg. Ook grijs water en ch toilet moeilijk.plaats ligt 8 km van centrum!!!! Bus reed niet ??? Ivm corona maatregelen( niet rendabel denk ik)verder weinig te doen hier, ligt geisoleerd
Camping was aardig vol 25 july 20.Bayern had vakantie gekregen.Konden nog wel op camperplaats staan. Betonblokken !!! Niet echt uitnodigend.Camping met veel vaste plaatsen en ons kent ons uit Regensburg Restaurant goed met weer die (TE) grote porties.receptie vriendelijk.Niet uitnodigend zwembad (vergane glorie) wel goed te zwemmen in de Naab (riviertje) Prijs voor een nacht met camper en 3 personen €35,-
Goede overnachtingsplek.erg drassig bij regen.restaurant in dorp dinsdag ruhetag. Douche en wc erg krap, wel goed warm water. Men komt langs om geld te innen, we betaalden 6 july €15 .zwemmen kan in het meer, gigantische ligweide
Sitecode: 19308
Mooie schone camping.goede receptie vriendelijk en duidelijk.goed restaurant met goede prijzen.jammer dat er geen camping winkel is, wel 1km in dorp.Ook geen broodjes service.zwembadje erg klein geen schaduw. Wel fijn zwemmen in rivier met ligweides.plaatsen mooi afgebakend, veel scaduw
Erg grote (te) camping.receptie niet echt hulpvaardig.hadden dokter nodig, kregen blaadje met adres 5 km verderop en zoek het maar uit!kwalijk voor zo’n grote camping, geen eerste hulppost of dokterbezoek. Voor tieners ondanks aankondiging niets te doen. Uitstekend sanitair. Hebt beslist fiets of ander vervoer nodig.geen gezellig restaurant. Rest erg duur in verhouding.geld wisselen 2.5% commissie