@Homieee
Sitecode: 19411
Prachtige terrassencamping. Gem leeftijd nu boven de 70, veel overwinteraars. Zwembad top binnen en buitenbad. Minimaal 3 dagen is geen straf hier. En dat toilet papiertje? Waar zeur je over. Wij betalen voor 3 dagen € 90 met stroom
Wat een lieve mensen. prima plek. Alles is schoon. en de dochen, lekker warm. 5 min lopen naar top chauffeurs restaurant
Camperplaats is inderdaad nog niet af maar je kunt er prima overnachten. Heerlijk rustig. Er werd ons elektriciteit aangeboden maar dat hadden we niet nodig. We hebben er gratis overnacht. In het restaurant kun je goed eten. deze is open vanaf woensdag t/m zondag 16.00 uur.
50 euro voor een comfort camperplek betaald omdat verder alles vol was. Comfort is alleen dat je water kunt pakken en het vuile water kunt legen (met een emmertje dan). Dames toiletten zitten vol met spinnen en de damesdouches zijn aan de kant waar de campers de toiletten en het vuil water legen dus een vreselijk stank op de dames douches met name in de ochtend als iedereen vertrekt. Twee sterren omdat de WiFi goed werkte en voor de ligging.
Sitecode: 1954
Deze plaats schrikt in eerste instantie af door de vaste bewoners met hun caravans en wilden we door rijden maar bij gebrek aan beter zijn we gebleven. Met ons nog meer campers dus dat geeft wat vertrouwen. We bleven wel boven aan staan. Uiteindelijk hebben we een goede overnachting gehad met geen enkele overlast. Het was er muis stil.
leuke plaats aan een riviertje met mooi uitzicht op het stadje. centrum is op loop afstand maar niet echt bijzonder. we hebben daarom ook niet overnacht. Met uitrijden vd camper is het eenrichtingsverkeer en erg smal allemaal. Rechtsaf de brug over en daarna weer rechts anders kom je in de binnenstad met nog smallere straatjes.