@Honey-pie
Lid van Campercontact sinds 2020
- Alleengaand
Ik heb een rustige nacht doorgebracht🙂. De plaats ziet er erg verwaarloosd uit. Moest de volle prijs betalen, ondanks het feit dat de aan- en afvoer momenteel gebrekkig is. Blijkbaar willen ze gewoon geld verdienen en niets in onderhoud investeren. ☹️
Zeer rustige nacht doorgebracht op deze plek, die 's nachts verlicht is.
Genoten van twee rustige nachten op de parkeerplaats. Goede koffie in de kiosk / bistro naast de parkeerplaats vanaf 08.00 uur.
Eindelijk een plek waar honden 's nachts niet blaffen. Geweldige plek om een paar dagen rust te genieten.
23.02.2020 om 04:10 uur werd wakker vanwege blaffende honden.
Alles zou hier heel mooi zijn, als de blaffende honden er 's nachts niet waren.
Ik wilde hier blijven. Maar na 15 minuten voelde ik me zo ongemakkelijk op deze rommelige, onverzorgde woning. Vrijlopende honden, overal hondenuitwerpselen. Toen een hond zijn territorium op mijn camper markeerde, reed ik verder.
Zoals al geschreven, leuke plek. Maar op 18-02-2020 om 01:44 uur: enorm gehuil, gehuil en geblaf van honden uit de omgeving. hoorbaar. Daardoor wakker geworden.
De plek zelf zou erg leuk zijn. Maar deze zaterdagavond was er zeer luid gepraat van verschillende volwassenen en geschreeuw van veel kinderen in de voorkant van de bistro. Het is als een kermis. Is een momentopname, het is niet altijd zo luid 's avonds.
Super plek, met restaurant met bar, heel rustig, deels onder bomen. Schone douches + toilet. Zeer praktisch washuis, elk met een commerciële WM + droger en verschillende wasbakken voor handen wassen. Heeft GEEN eigen wasmiddel nodig, WM doseert zelf vloeibaar wasmiddel uit containers achter de WM. 60 ° C wassen duurt 40 min. 3,50 €, droger 60 minuten, 3 - €. Plaats munten rechtstreeks in de machine.
was zeer aangenaam verrast. Mooi taverne-achtig restaurant op het veld. Zeer goed gegeten met een glas rode wijn. Elke womo heeft zijn eigen kraan en grijze waterinlaat. De ruimte is verdeeld. Er is elke dag iets aan de hand in het restaurant, eenmaal dans, eenmaal karaoke, zaterdag altijd livemuziek. absoluut aan te bevelen.
Blaffen van meerdere honden in de buurt 's nachts.
Zeer goede plaats. Maar wat vervelend is op het plein, hondenuitwerpselen zijn overal in de groene gebieden.
de plaats zou goed zijn als de honden 's nachts niet in het gebied blaffen. Het is nu 21:00 uur, ik hoop dat het niet de hele nacht doorgaat.
Sitecode: 19749
voor mij een heel mooie parkeerplaats, rustig. Hier kom ik weer! Dat Hardheim de ruimte gratis met deze infrastructuur biedt, is erg gul.
Uitzicht is niet bepaald overweldigend, noch op flatgebouwen of op oude stadsmuren van de oude stad. Kerkklokken niet storend. Maar ten zeerste aanbevolen prachtige oude stad en promenade langs het meer. Restafvalbak op de plaats. Watervoorziening en afvoer op de berging, westelijke uitgang van het dorp tussen de hoofdweg en het meer. Steckborn wordt sterk aanbevolen. Boottochten vanaf hier mogelijk. 👍.
Alles is hier met betrekking tot CP behoeften. Helaas werd ik wakker vanwege het koebel geluid, het was niet erg luid, maar het kan 's nachts vervelend zijn. Dit is vervelend als je de nachtrust verstoort.
vind het hier goed. Het lawaai van de weg stoort niet groot. hier in het Goldschmitt-gebied is zelfs een tankstation. 👍
Op de twee pleinen voor de camping kunt u alleen om 21 uur. Als je van tevoren aankomt, moet je naar de camping gaan en kost dan 165, - kronen. Geen afvalscheiding, alles komt in EEN ton.
Als u op zoek bent naar vrede, is dit hier. Tent, caravan en camper zijn hier welkom. Direct aan het water. 300m is een klein jacht / Fischerhaven
Vind de plaats te duur met 140, - DKK / 20.- €. Plaats en omgeving zijn onverzorgd. Ook was men meerdere keren 's nachts wakker vanwege de lawaaierige meeuwen.
Prachtig gelegen parkeerplaats bij het kanaal aan de steiger. Sat-ontvangst geluk ding tussen bomen door. Zeer schone sanitaire voorzieningen. IJskoffie en goed Italiaans restaurant op 100m.
Op het terrein van de camperverkoper, bestaat sinds januari 2019 in plaats van de "Currywurstbude" prachtige nieuwe bistro met een prachtige tuin. Bistro van dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Slechts 100 meter van het veld.
Het traceren van toiletpapier is pas na het gooien van 1 Euro / 3min. Maar dan heeft ook de verswaterkraan waterdruk. De verswaterkraan bevindt zich aan de bovenkant van de kolom, de kraan voor het doorspoelen van de toiletcassette is ingedrukt, dus je moet vooroverbuigen. Heb gezien dat mensen met de cassettehals naar de verswaterkraan gingen. De bergingsruimte heeft te weinig helling naar het midden. Slang om de plaats schoon te maken ontbreekt.
Grote parkeerplaats op het sportveld, deels een grindveld, het andere deel alleen met zand en aarde. Kleine RV kan door het bergingsstation rijden, groot naar achteren. Als het nat is, is het papperig op het plein zonder grind. Voor koffie en cake + snacks is eetcafe aan de overkant, alleen warm eten zat + zon.
Ontwaakte vannacht voor blaffende hond in de buurt. Walgelijk als je wakker wordt vanwege zoiets. Dat is waarom ik morgen vertrek. Anders is de ruimte in orde, maar 's nachts blaft het vervelend,
het stoort de blaffende honden 's nachts!
Vandaag 16:00, 22 december. Aangekomen in 2018. Zoetwatertoevoer is niet mogelijk omdat de watertoevoer naar de kraan was uitgeschakeld. Afvoer van zwart water is mogelijk, maar loopt dan slechts langzaam in Gulli. Plaats is niet geasfalteerd maar grind.