@Hoogerbrug
Alles goed geregeld! Nette camping aardig ontvangst!
Sitecode: 22005
Super nette camping, vriendelijke mensen, wij komen zeker terug!
mooie plaats maar erg vies sanitair
Receptie ging kwartier te laat open. We werden verzocht onze id achter te laten en op parkeerplaats te wachten tot hun systeem weer werkzaam was. I.p.v. zoekt u maar een plaats op de camping, want die was bij lange na niet vol. We zijn maar verder gegaan!
mooie rustige camping. wel wat aan de dure kant maar super vriendelijke eigenaars en heerlijk gegeten, een aanrader!
Sinds 1999, nu voor de vijfde keer op Le Rivage. Top uitzicht, nieuw sanitair is echt een verbetering! Foodtruck bakt heerlijke merguez en frietjes, aanrader. Zoals altijd vriendelijke ontvangst. Die zesde keer gaat zeker volgen!
Super nette camping, vriendelijke ontvangst. Snelweg en trein totaal geen last van! Je hoort meer de vogeltjes fluiten 😊
Sitecode: 22005
Fijne nette camping! Aardige uitbaters, zeer schoon sanitair en dichtbij circuit Franchorchamps. We gaan zeker nog een keer!
Voor het doel waarvoor we kwamen, prima, nl de kastelen bezoeken. Verder redelijk sanitair en een echte doorgangscamping
Nette camping, leuke zwembaden en aardige mensen. Vlakbij leuk dorp met op zaterdag markt!
Fijne camping, fijne mensen, schoon sanitair en electrische fietsen te huur.
Prima camping, netjes aangelegd, schoon sanitair en niet ver van het circuit van Le Mans
Super mooie ligging met uitzicht over de kliffen. Alleen het sanitair is niet schoon en onvoldoende. Maar gezien het uitzicht zeker een aanrader! Aardige uitbaters.