@Hopmobiel

Een heel mooie camperplaats met alle voorzieningen. Ideaal op doorreis! 10 euro exclusief water en elektriciteit.
Een zeer mooie, rustige locatie. Geen voorzieningen.
Campers mogen hier niet overnachten. Deze plaats zou moeten verwijderd worden!
Mooie, rustige locatie in het dorpje Neuschönau op wandelafstand van het Nationalpark en Baumwipfelpfad.
Grote plaats voorzien voor campers zonder voorzieningen. Ideaal om mooie wandelingen te maken naar Grosser Arber. 17 euro per dag.
Campers mogen hier niet staan. Wel aan de Arbersee.
Sitecode: 91975
Op zaterdagavond tamelijk druk op de parking van de sporthal. We zijn doorgereden naar de camperplaats iets buiten Haibach. Veel rustiger.
Ideaal voor overnachting. Rustig, net buiten Haibach. Geen elektriciteit.

Ideaal om te overnachten. Mooie rustige plek zonder faciliteiten.

Grote camperplaats in mooi skigebied. Ideaal om te skiën. Via uitgang, links de baan over ter hoogte van het benzinestation de piste op. Aan de lift kan een skipas worden gekocht. 10 minuutjes wandelen naar het dorp. Er is ook een gratis pendelbus. Prijs/kwaliteit top. Elektriciteit inbegrepen en andere faciliteiten ok!

Ideaal gelegen aan de piste. Dichter kan niet. 10 minuutjes wandelen naar dorpje. Elektriciteit niet evident; jeton via toerisme en slechts enkele connecties. We onthouden vooral de topligging!
Ideaal als tussenstop op wintersport. Prijs is ok, elektriciteit is inbegrepen. Niets op aan te merken. Zondag morgen wel te midden van de markt. Leuk en geen hinder.