@Hoppi-on-tour
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2005
- Dethleffs Advantage
- Alkoof
Ideale centrale straat in het centrum. Alles is aanwezig. Rustig. Mogelijkheid om de thermale baden te bezoeken. De plaats was 'dead pants', maar een bezoek aan restaurant 'Reblaus' was een echte aanrader! Goede Palts-keuken, geweldige service Jan, die alle gasten snel en attent en zeer vriendelijk bediende. Er was ook tijd voor een praatje met excursietips. De lokale bevolking eet er ook graag.
Best ok voor 1-2 dagen. Renovatie goed en schoon, plaatsen helemaal modderig als het regent, padverlichting moet worden geoptimaliseerd op hobbelig asfalt/oneffenheden. Geen zwemmogelijkheden, nauwelijks fietspaden om het eiland veilig te bezoeken. Beter nog een centrale plek om het prachtige eiland te bewandelen/met de fiets. Nu oktober. Nauwelijks mogelijkheid om water en een paar boodschappen in de winkel te halen, alles is schandalig duur
Vanwege de toplocatie is het 1 km lopen naar de oude stad, die zeker de moeite waard is om te bekijken. Sani schone en warme douches. Zorg voor een rustige plek aan de achterkant, want er is een jeugdherberg en een drukke straat aan de voorkant. Helemaal OK voor een stop van 1-2 dagen!!
Sterk aanbevolen, Helena en Patricia erg aardig en. behulpzaam, de collega chagrijnig en lui. Het is vervelend als je de Franse taal niet goed verstaat. Sanitair zeer schoon, sommige plekken met water/infuus. Gratis kleine sauna en 3 jacuzzi's. zeer goede fietspaden, Nederlandse standaard aan de boulevard.Nice, Antibes en bergdorpjes in het achterland goed bereikbaar. Plaatsverlichting kan worden verbeterd, maar verder geen kritiek! Blij om terug te komen!!
gratis zonder VE, wat lawaai van de snelweg, maar goed
Ondertussen € 25 voor een parkeerplaats, € 3 p.p., gebruik van het toilet. Maar je kunt er wel overnachten, we waren toch blij dat we hier na een dagje skiën in Ischgl nog een kans kregen. We hebben het gevoel dat de stacaravans niet meer welkom, nauwelijks parkeerplaatsen, geen CDS, als de politie wildkampeerders ontdekt, wordt het duur.
Alleen geschikt voor overnachtingen Prijs incl. elektra ok. Er moeten witte lijnen op het asfalt worden getrokken voor het markeren van de ruimte, omdat 6 Womo's genoeg ruimte zouden hebben, maar 4 zijn erg egoïstisch, zodat we in een laatste hoek van het gazon zijn geperst
Plaats zeer goed onderhouden en verkaveld, dus er is geen manier voor de dikke Womo's om zich asociaal te verspreiden. Prijs goed, sanitair schoon. Steeds weer
Alles wat het hart van een kampeerder begeert, vooral superschone, grote douche/toiletruimtes!! Ook de mooie havenligging bij de jachthaven, als je geluk hebt, zit je direct aan het meer! Mexicaans restaurant ten zeerste aanbevolen
parkeerplaats sfeer met elektriciteit voor maar liefst 17 €, helaas zonder afvalverwerking ect... afzetterij
Aan te bevelen, schone plaats en sanitair, gemakkelijke betaling. Negatief: bovenop de "heuvel" met een prachtig uitzicht op de Schlei, de dikke Womo's liggen zo asociaal ver uit elkaar, we waren echt bang omdat ze de grote niet zouden uitbreiden luifel (bij regenachtig weer) haha anders wel kunnen. Jammer van zulke asociale schapen die representatief willen zijn, verder is alles goed te voet of met de fiets te bereiken met mogelijkheden voor leuke uitstapjes.
Parkeerplaats aanbevolen. In het weekend brak de hel los, aangezien er veel Womo's zijn sinds Corona. Omdat er enkele assistenten zijn die met hun dikke Womo's tegenover staan zodat de luifel naar de zon is gericht en niet inzichtelijk zijn. Dus later arriverende Womo's moest weer verder rijden. Goed: de ruimte is vergroot! Als je het lawaai van de aangrenzende weide compenseert met jonge mensen die elkaar in hun auto's ontmoeten en heel hard naar muziek luisteren.
Sitecode: 12046
Alles voor de parkeerplaats is aanwezig en goed georganiseerd. Afval gesorteerd, absoluut rustige ligging met een top Alpenpanorama, nieuw na 2 jaar. Zeer schoon sanitair, ruime regendouches, ook schone afwasplaatsen met warm water, aardige eigenaren, helaas is het restaurant momenteel gesloten. Spijtig dat er pas na de 2e dag aarzelend is geadresseerd dat je binnen eigenlijk geen mondkapje hoeft te dragen en dat je Corona hebt!
Rustig, dichtbij AB, aanrader voor 1 nachtje Veilig voelen dankzij de rustige woonwijk
geweldige aanbevolen Womo-plek! De € 30 bevat alles wat die normaal kost extra. Zeer mooie groundsman die blij is om informatie te verstrekken. Plaats is erg rustig. Runs 3 winters als een test door de administratie om te controleren hoe de plaats is geaccepteerd. 1 ster minder, omdat het niet direct op de piste voor skiërs, maar dicht bij de stad in 3 minuten. Er is waarschijnlijk een bus van Rewe die naar het skigebied gaat. We komen terug!
Vanwege de geweldige ligging aan het meer 3. Tekort: onstabiele wifi, dure elektriciteit, doorkomen etc. snelweg lawaaierig, dus oordopjes meenemen.
Plaats leeft vanuit zijn unieke locatie! 1 nieuw toilet / douchehuis na 10 jaar, zeer schoon. Veel watersporten. De opwinding was meer de eigen supermarkt: In de Womo ontdekten we dat 'Cevapcici' was gered met 33 KN, toen later klagen de kassier plotseling deed' t begrijpen een D of Engels gaf ik te zeggen:.. politieagenten / receptionist-en zoef ik kreeg het geld terug Dus, check alles !! Neem fietsen met u-ideaal voor excursies
erg stil, u. Moderne ruimte, schijnwerpers 's nachts, zo voelt u zich veilig. Lokaal, saunaparadijs thermale baden, goede fietsen u. Opvallend veel gratis oplaadpunten voor e-bikes in de stad