@Horrekooi
Lid van Campercontact sinds 2020
Het is niet meer mogelijk hier water in te nemen. Ook de afzuigpomp voor vuil water werkt niet meer. Je kan wel je toiletcassete legen en als je in het bezit bent van een emmer, kan je ook het vuilwater kwijt.
Wij werden aangesproken door een medewerker van deze cp met de mededeling dat deze cp niet gratis is. De cp is geopend vanaf 21 juni tot 5 mei.
Heerlijk rustige plek met uitzicht op mooie sneeuw bedekte bergtoppen. De aanliggende weg wordt in deze periode, begin mei, sporadisch gebruikt en geeft dus geen overlast. Een korte wandeling,5 minuten, brengt je bij een prachtige kleine waterval. Deze cp is een aanrader!
Top plek! Hier zou ik altijd willen blijven. Wandelen, vissen, vuurtje geweldig. Hier moeten we zuinig op zijn
Top camping! Veel informatie. Zeer rustig, zelfs in het hoogseizoen! Vriendelijke, Nederlandse beheerders.
Wij troffen het slecht op deze camperplaats. Op zaterdagavond wordt deze plaats gebruikt om vrachtwagens te parkeren. Diverse van deze vrachtwagen zijn koelwagens, waarvan regelmatig de koelgeneratoren aanslaan, wat veel geluidsoverlast geeft. Dus rustig slapen lukt dan niet. Er staat een bord dat het niet de bedoeling is om hier te overnachten, maar deze plek alleen als tussenstop te gebruiken.