@Horst-Pfeffer
- Eura Mobil Profila T 720 EF
- 2021
Augustus 2026
Sitecode: 195636
We werden hartelijk ontvangen en kregen een staanplaats met elektriciteit en water toegewezen. Gratis douches waren beschikbaar op 150 meter afstand. De camping was erg schoon en werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Het is ongeveer 1 km naar de zee. Er is een zeer aanbevolen restaurant op de camping. Het ontbrak ons aan niets. De rust en stilte maakten het gemakkelijk om te ontspannen. ...
We zijn er nu een paar dagen. Alles wat een kampeerder nodig heeft, is nu aanwezig. Er is een elektriciteitspaal met meerdere aansluitingen, een toiletafvoer en een ondergrondse afvoer voor grijs water. Er is ook een toiletgebouw voor zowel mannen als vrouwen. Het is een weiland omringd door grote stenen, direct aan de rivier de Vils. Je hoort de trein wel, maar tegen bedtijd wordt het stil. Je kunt de staanplaats direct aan de ene kant betalen.
Mooie, vlakke plek, fiets- en wandelpaden beginnen direct bij de plaats. Volkomen voldoende gemanipuleerde variabele. Aan- en afvoer zijn gegarandeerd. Voor iedere ruimte zijn elektrische aansluitingen aanwezig. 10 minuten lopen naar de oude stad. En als de buurt gelijk heeft, is alles in orde.
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

prachtig gelegen schone plaats op een sportveld. Operators leveren grote inspanningen. Heel vriendelijk onthaal. We komen zeker terug.
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Kleine mooie plek direct aan de Lahn, aan alle Corona-verplichtingen is voldaan. Broodjes konden besteld worden. Prettig verblijf, op de Lahn was altijd wat te zien. Goed uitgangspunt voor wandelingen of fietstochten. Vriendelijke operators, bedankt
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Topplaats, nieuwste sanitaire voorzieningen, in de winkel is alles wat je nodig hebt, goed eten in het restaurant, zeer vriendelijke receptie, we waren er 14 dagen, ruimte met water, riolering, elektriciteit, antenne. Al met al 9 punten verdiend.