@Hortensiagarten
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Juli 2026
We hebben heerlijk en veilig geslapen. Water kost 10 cent per 10 liter. Mooi uitzicht op de Neckar. Dank aan de gemeente voor de gratis parkeerplaats. ...
Zeer goed onderhouden camping, alles wat je maar kunt wensen. 's Nachts is het er rustig en veilig. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en bekommert zich om het welzijn van hun gasten. Hartelijk dank aan de camping en de beheerder.
Rustige plek naast een speeltuin. Water kan worden getapt uit een watertappunt. Legen is eenvoudig maar goed te doen.
We hebben erg genoten van ons verblijf hier, ook al is het er chaotisch en is de indeling van de kampeerplaatsen nauwelijks zichtbaar. Er is al jaren niets veranderd, alleen de prijs is meer dan verdubbeld. Dat is niet proportioneel. Wij zijn doorgegaan en iedereen zou dat moeten doen. Dit is de enige manier om de hebzucht van de exploitanten tegen te gaan. Ik heb medelijden met de winkeliers en restauranthouders; Ze verliezen klanten.
Ruime parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Dank aan de gemeenschap. Alleen de coördinaten kloppen niet, waardoor het navigatiesysteem ons steeds naar een eenrichtingsweg stuurde. 45•2’52’’ 12• 3’40’’ dan zou het beter moeten werken.
Plaats is 's nachts rustig. Het ligt dicht bij de stad en heeft alles wat je nodig hebt, zij het in eenvoudige vorm. Overdag hoor je de schoolkinderen van de nabijgelegen school, wat ons niet stoorde. Zeer goede pizzeria op loopafstand.
Eigenlijk geen ster. Wanneer haalt Campercontact de plek eindelijk weg!!!!!! Dwalen en tijdverspilling, er is geen parkeerplaats!!!!
Eén ster alleen voor het fatsoenlijke toiletgebouw. De ingang van de parkeerplaats zat vol met gebroken glas, waardoor een vakantieganger eerst moest vegen, anders was toegang niet mogelijk geweest. Betalen met een QR-code werkt niet en is volkomen idioot. Wat dacht de gemeenschap?
2023
Dank aan de community voor deze vrije ruimte. Ja, het is hellend, maar daar zijn wiggen voor. Prachtig uitzicht en het bezoek en de rondleiding door de kaaskelder was iets bijzonders. Ik begrijp de opmerkingen van sommige kampeerders niet. Dergelijke kritiek zou passend zijn voor de plaatsen die € 10 of € 15 vragen en niets anders aanbieden.