@Hosberg-van-Gennep
Een heerlijke, rustige camping direct aan de rivier en vlakbij het kasteel. Geen voorzieningen, maar wel rustig en gratis.
Zeer mooie en rustige camperplaats met alle benodigdheden, behalve elektriciteit. 7 door hagen gescheiden plaatsen.
Zeer mooie, rustige plek met superlieve, aardige mensen. Het eten was heerlijk en we hadden leuke gesprekken met onze medekampeerders en gastheren. Helaas konden we er maar 2 nachten blijven omdat we op de terugweg waren. Wij komen zeker terug!
Zeer aardige operator.. we waren er één nacht. Een leuk restaurant vlakbij het plein. Speciaal geschikt voor honden. De eigenaren zijn uiterst hondvriendelijk.
Zeer rustige plek, met zeer aardige eigenaren, 300 meter van de zee! Prima startpunt voor wandelingen te voet en met de fiets! Heerlijke pizza en je kunt baguettes bestellen voor de ochtend! We wilden 3 nachten blijven en zijn er uiteindelijk 5 gebleven! Wij komen in ieder geval terug!
Mooie rustige plek met stroom, water en afvalverwerking voor 13€ met de Pass'Etapes die je ter plaatse aan de automaat kan kopen voor eenmalig 5€! Slechts 9 km van de snelweg! We komen zeker terug want de omgeving is erg mooi.
Geweldige plek die alles heeft wat je nodig hebt! Vrij nieuw sanitair en een klein zwembad waren er ook! Ochtendbroodjesservice en winkels op 10 minuten loopafstand! Zeer aardige telefoniste!
Perfect voor één nacht. Grote supermarkt naast de deur. Super aardige operators die erg behulpzaam zijn! Bij vertrek kunt u nog voordelig tanken.
Rustige ligging met prachtig uitzicht! Zeer aardige exploitant! Alles wat je nodig hebt! We hebben genoten van de dagen hier.
Rustige plek met veel vaste kampeerders en een aardige eigenaar! Helaas waren de douches, wastafels en toiletten in het wasgebouw deels kapot en vies zodat we ze 's avonds niet konden gebruiken! In de ochtend ging het gebouw op slot! Het tweede toiletgebouw was voor ons te ver weg om te beoordelen. Het prachtige uitzicht vanaf het plein over de zee deed je alles vergeten. Het was goed voor een nacht.
Mooie rustige plek met alles wat je nodig hebt behalve toiletten. Korte weg naar de stad en naar de winkels. Erg leuke stad om te bezoeken!
Geweldige plek heeft alles wat je nodig hebt. Mooi uitzicht op het wijd open land.
Rustige plek direct aan de snelweg waar je 's nachts niets van hoort! Elektriciteit, water, riolering en toiletafvoer zijn er allemaal. Supermarkt in de buurt. We waren er voor een nacht!
Zeer mooie plek, fijne ontvangst. Douches zijn heel eenvoudig gehouden, maar verder is er elektriciteit, water en afvoer en 's ochtends stokbroodservice recht voor de camper. We verbleven voor een nacht.
We zijn bij de originele Norffriesen Udo. Je kunt je hier alleen maar goed voelen. Sanitair is nieuw. De hele faciliteit is met liefde ontworpen. Alles werd gedaan door de timmerman Udo. We komen zeker terug.
Een vriendelijke ontvangst ... geweldige ruimte met veel afstand ... super centrale ligging ... we hebben onze hobby geocachen heerlijk kunnen doen in de nabije omgeving ... en aan het eind van de avond hebben we heerlijk gegeten in een restaurant om de hoek ... we komen zeker eens langs opnieuw.
Wat een leuke camperplek... Hier heb je rust... Op het veldje heb je de ruimte... De douches en de wc's zijn heel schoon. In de buurt is het heerlijk om te lopen of te fietsen. Het restaurant om de hoek is ook erg goed.. we hadden hier alles wat we wilden.. een mooi plekje om te genieten .. Het is meer als 5 sterren waard
Geweldige ontvangst ... Geweldige plek vlakbij de vuurtoren en het strand .. Elke plaats heeft een eigen douche en toilet in het bijgebouw ... Sterk aanbevolen 5 sterren van ons
Zeer mooie plek om te wandelen! De plaats was goed voor één nacht! Helaas was de voedingskast uitgeschakeld en was de kerkklok een beetje vervelend! Maar verder kun je niet klagen voor een overnachting!
Dit was onze eerste camperplaats ... We zijn zeer tevreden.