@Hotelbetten-Allergiker
Lid van Campercontact sinds 2020
Rustige camping direct achter de dijk. Ongeveer 3 km van het centrum. Daarom worden fietsen sterk aanbevolen. Het personeel is erg vriendelijk. We voelden ons erg welkom.
Leuke plek met voldoende grote kavels. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Geweldige mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.
Geweldige plek met een onbeschrijfelijk uitzicht op de Edersee. Ik denk dat de pakketten groot genoeg zijn voor een parkeerplaats. Het restaurant op het plein biedt zeer smakelijke gerechten tegen eerlijke prijzen. Ik kan de onvriendelijkheid van de hier beschreven operator niet bevestigen.
Eenvoudige staanplaats met alles wat de camper nodig heeft (behalve douches). Het uitzicht is gewoon geweldig!
Geweldig plek! We wilden daar eigenlijk maar één nacht op doorreis blijven, nu blijven we hier twee dagen.
Leuke plek met voldoende kavels. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Geweldig restaurant op het plein. Prijs-prestatieverhouding oké.
Geweldige plek vlakbij het strand. Ruime kavels voor één parkeerplaats. Prijs-prestatieverhouding erg goed!
Leuke plek om schepen te kijken. De plaats is schoon en goed onderhouden. Geen toilet / douche. V / E is alleen mogelijk op bepaalde tijden. Niettemin een aanrader als alternatief voor de overvolle plaatsen in Schacht-Audorf of Osterrhönfeld.
Sitecode: 51991
Vanwege "North Sea View"! De zee is niet te zien. Men kijkt naar de Vordeich. Het uitbreidingsgebied is een weiland, geen elektriciteit - maar kost hetzelfde als de oorspronkelijke parkeerplaats.
Mooie ongepatchte plek aan de Moezel. Met een beetje geluk sta je direct aan de oever, maar je hebt wel een stroomkabel van minimaal 50 meter nodig.
Topplaats met een geweldig uitzicht op zee. De viskraam op het plein is een echte aanrader.
Leuke, verzorgde plek met een zwemmeer. Geweldige pizzeria op het terrein.
Mooie, niet verkavelde plek op een eiland in de Moezel. Aardige operator.
Deze plek is een geweldig bewijs dat je niet altijd naar de hotspots hoeft te gaan. Mooie, schone plaats. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Geweldige restaurants in de buurt, bijvoorbeeld landhuis aan de kust.
Eigenlijk een leuke, rustieke plek op een geweldige locatie. MAAR: De percelen zijn erg klein, niet geschikt voor grotere WoMo. We passen gewoon op het veld met onze 7,40 m lange. Het is ook erg strak voor WoWa. Als u de luifel van de WoWa uittrekt of de meubels uitdoet, moet de auto voor de CP parkeren. En er is genoeg geschreven over de "leuke" receptie hier ...
De locatie is top! MAAR: De plaats maakt een onverzorgde indruk en de hut "Blauer Schorsch" was ook niet erg uitnodigend. We stopten met eten en brachten de nacht door op de naastgelegen camperplaats Bingen (aan de andere kant van de Ludendorff-brug). Jammer dat je meer zou kunnen doen met deze ruimte.
Eenvoudige parkeerplaats aan de oevers van de Moezel, zonder sanitair. Voor een nacht zit je hier redelijk goed. 8 € / dag, V / E gratis, vast elektriciteitstarief 2 €
Parkeerplaats midden op een industrieterrein. Zag er niet erg uitnodigend uit. We reden door.
Gemakkelijk parkeren aan de Rijn. Zeer geschikt voor een bezoek aan de stad Linz (bijvoorbeeld voor het wijnfestival). Door de B42 direct bij de parkeerplaats en de spoorlijn behoorlijk luid. Maar ok voor een nacht.
Gezellige camping op een rustige locatie. Alles aanwezig wat het hart van de kampeerder begeert. Vismogelijkheden op het nabijgelegen meer. Goede wandel- en fietsmogelijkheden. Het restaurant op het plein biedt heerlijke gerechten (goede huisgemaakte gerechten) tegen eerlijke prijzen. Zeer aardige en behulpzame telefoniste. We komen graag terug!
Geweldige plek, erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Het uitzicht over de Rijn is geweldig.
Leuke, gezellige camping met ruime kavels. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Geweldige plek direct aan zee. Royale percelen. Breed scala aan vrijetijdsactiviteiten. We komen zeker terug!
Centrale plek voor een bezoek aan Bad Ems en de thermale baden. MAAR: zeer smalle parkeerplaatsen, zeer smalle toegang, niet genoeg stroomaansluitingen voor iedereen. Daarvoor is de ruimte te duur. Ik zou de camping in Fachbach liever aanbevelen!
Leuke plek. Je staat heel kalm met een geweldig uitzicht op de Moezel. Alles beschikbaar dat de camper nodig heeft.
Geweldige plek met ruime percelen. Als u niet van knuffelen op de parkeerplaats van de stacaravan in Oberstdorf houdt, voelt u zich hier zeer comfortabel - en wilt u er ook een paar euro meer voor betalen. De plaats is het waard. Zeer vriendelijke en behulpzame operators. Super busverbinding naar Oberstdorf, gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar.
Geweldige plek. Niet goedkoop, maar de ruimte biedt alles wat het hart van een camper verlangt. V / E direct op uw eigen parkeerplaats. Zeer vriendelijk personeel.
Goede standplaats met grote percelen. Het ligt gedeeltelijk op grind. De prijs van 12 € / 24 uur is onverslaanbaar. Alles inclusief. Alleen de douches kosten extra.
Eenvoudige standplaats met V / E en elektriciteit. Centraal in het stadscentrum, supermarkt naast de deur. Voor een overnachting aanbevolen.
Eenvoudige parkeerplaats op beton, deels met elektriciteit. Geen V / E, geen sanitaire voorzieningen. Maar voor een bezoek aan Potsdam kun je niet centraler en goedkoper zijn.
Mooie, natuurlijke plaats. Aardige, behulpzame operators. Gasten van jong tot oud, homovriendelijk.
De plaats is modern en schoon. Maar dat heeft ook zijn prijs, die niet iedereen bereid is te betalen. Met een gemiddelde van € 50 per dag en staanplaats moet WLan gratis zijn.
Geweldig veld! Schone, ruime plaatsen. De operator is erg aardig en behulpzaam. Zeer mooie paden in het prachtige dorpscentrum.
Ruime plaatsen, mooie parkeergelegenheid nabij het strand, niet goedkoop, maar alles beschikbaar, wat je nodig hebt als camper.
We stonden op het veld "Eiderblick". Geweldige plek met schoon sanitair. De plaatsen zijn vrijgevig. Personeel erg vriendelijk.
Zeer goede parkeerplaats. En als je het geluk hebt op de eerste rij te zitten, is het uitzicht over de Noordzee onbetaalbaar.
Handige, centrale plek om het mooie dorpje Greetsiel te bezoeken. Winkels en restaurants op loopafstand. De plaats is echter een beetje oud. Niet elke stroomaansluiting werkt.
Gewoon een geweldige, schone plaats. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Aanbeveling: De burgers in de strandclub - heerlijk! 👍
Voor degenen die zelfvoorzienend zijn, een prima startpunt voor tochten in de oostelijke Vulkaneifel. Het informatiecentrum van het vulkaanpark ligt direct aan het veld. Vanaf daar kunt u dagtochten maken naar de bezienswaardigheden van vulkanisme in de Eifel. Voor alle anderen: Het zwembad Pellenz ligt op slechts 500 meter afstand (open van lente tot herfst).
Geweldige plek, niet te groot, voldoende ruimte, goede restaurants op loopafstand.
Alles is al over de plaats gezegd. Als je niet gelijk wilt hebben aan de Moezel, heb je voldoende ruimte.
Geweldige, schilderachtige plek direct aan het Bodenmeer. Vriendelijk personeel, sanitaire voorzieningen zijn oud maar erg schoon. We komen terug!
Je kunt in Oberstdorf niet beter en centraler staan. Alles wat een camper nodig heeft. En de vriendelijkheid van het personeel: Beierse Grantler stop.
Mooie, schone plaats direct aan de oevers van het Bodenmeer. Vriendelijk personeel. De plaats is niet goedkoop, maar is ook een CP en geen SP. Voor de ontbrekende verwijderingsmogelijkheid is er puntaftrek.
Geweldige plek, zeer vriendelijk personeel. We komen terug!
Mooie parkeerplaats, leuke exploitant. De prijs-prestatieverhouding is perfect in orde. We komen terug!
Een geweldige plek! Vriendelijk personeel, ruimte en toiletten erg schoon. We spontaan verlengd met een nacht.
Goede parkeerplaats direct aan de Moezel. Alles beschikbaar, wat het camperhartje begeert. We zullen zeker terugkomen.
Een geweldige pitch, geweldige locatie en mooi aangelegd. Zeer vriendelijke operator. We zullen zeker terugkomen!
De plaats is schoon. De mens bevindt zich op netstenen. Het kaartsysteem is comfortabel, vooral voor de walstroom. Als je de rekening nu op de machine zou kunnen betalen met EC of creditcard, zou dat geweldig zijn. Maar je moet genoeg 10 of 20 Euro-bankbiljetten hebben. De vaak bekritiseerde verkeerslawaai stoorde ons niet. We zullen terugkomen!
Eenvoudige maar goede parkeerplaats. Licht hellende, daarom aanbevolen oprijwiggen. Op loopafstand is de vulkaanbrouwerij (200 m). Er zijn heerlijk eten tegen eerlijke prijzen en zelfgebrouwen bier. Lekker! We komen terug👍
Central Square. Zelfs in de regen, schone plaats, omdat verharde planken. We komen terug!
Goede plek, centraal gelegen. Royale planken. Helaas een beetje modderig in de regen.
Je kunt in Emden niet centraler staan. Vriendelijk, behulpzaam personeel. We komen terug!