@Hotte-Glauburg
- 2016
Perfecte ligging, zeer vriendelijke ontvangst, alles aanwezig, schoon sanitair. Uiteraard hoor je de geluiden van de straat wel, maar die storen je helemaal niet. Aanbevolen overnachtingsplek👍
Sitecode: 19429
Zeer goed onderhouden terrein, schoon sanitair, vriendelijke en informatieve ontvangst. Altijd. Zonder elektriciteit 24€, de wandeling naar de brug in Ronda duurt ongeveer 25 minuten.
Wij zijn het absoluut eens met de vorige beoordelingen. wat een fijne plek voor onze camper en voor ons. We zouden het graag vaker zo perfect op de weg willen hebben👏👏👏
goed georganiseerde plek die soms erg rustig is. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Het sanitair is wat ouder, maar wel erg schoon. Het regenachtige gebied boven Portugal zorgt ervoor dat we hier nog een dagje blijven en comfortabel kunnen wachten. De plaats is ook erg rustig, heeft een mooie boulevard en een strandbar die zelfs open was. Gisteren hebben we heerlijk gegeten in een typisch Portugees restaurant.
Goed georganiseerde plek, momenteel erg rustig. Het is momenteel regenachtig in Portugal, dus we blijven hier en wachten rustig af. Het sanitair is vrij oud, maar wel erg schoon. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. De plaats is ook erg rustig, heeft een mooie boulevard, een goede strandbar en een Portugees restaurant waar we gisteren heerlijk hebben gegeten.
Thuisvoordeel voor kleine campers. Campers langer dan 6,50m dienen deze plek te mijden. Manuel, de machinist, helpt met rangeren. Het stadscentrum is te voet bereikbaar via de Ponte Luiz. Toilet eenvoudig en schoon. Er zijn douches aanwezig. Verder geen verdere bevoorrading, maar 24 uur per dag bewaking.
Het is een heel goed startpunt voor een bezoek aan het stadscentrum. Ongeveer 2 km te voet. Vriendelijke ontvangst en ruime keuze aan zitplaatsen. Schoon en goed nieuw sanitairgebouw. Wij voelden ons zeer op ons gemak.
Perfecte en veilige locatie voor een bezoek aan het stadscentrum. We liepen de 3 km heen en terug. Er rijdt ook elk half uur een bus. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Alles is zeer goed onderhouden en schoon.
Zeer rustige plek. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Zeer vriendelijke ontvangst en entertainment😃 we voelden ons zeer op ons gemak.
Wij hebben ook erg genoten van deze rustige en mooie plek. De wijnproeverij was prima verzorgd en de dochter des huizes gaf ons vakkundig uitleg over haar wijnen. Eén rosé draagt zelfs een door haar ontwikkeld etiket. We hebben echt genoten van de wijnen 🍷🍷
Ideale plek om het stadscentrum en de musical te bezoeken. Ja, natuurlijk reden er 's ochtends bevoorradingsvoertuigen langs, als je daar geen last van hebt... en in ieder geval niet. En de bakker voor de broodjes zit recht tegenover 😃
Hier weer en wij genieten ervan. Een ideaal startpunt voor bezoeken aan Freiburg en Titisee. Geen probleem met de Konus-kaart, die we meteen in het hotel ontvingen. en de biertuin van het hotel is gewoon geweldig ??
Geweldige, rustige plek (de trein stoort je helemaal niet), directe treinverbinding naar Seebrugg of Freiburg. Levering (water, elektriciteit, riolering, afval) optimaal. Restaurant in het treinstation aanbevolen.
Het ideale startpunt om Freiburg en omgeving te verkennen, met de Konuscard, die we gewoon kregen toen we ons inschreven bij de Hofgut. Zeer goed restaurant met altijd vriendelijk personeel. We zullen zeker terugkomen.
grote ruimte, maar het sanitair is meer dan onvoldoende voor 100 campers. 3 toiletten voor de meisjes en 3 plasbakken en 2 toiletten voor de jongens. Als je kijkt naar de vele kampeerders die met hun tenten op pad zijn, kun je je eigen plaatjes schilderen. De keuken wordt misbruikt als wasgelegenheid voor het ochtendtoilet. Mooi is anders.
helemaal overvol, personeel overweldigd, veel te weinig sanitair voor de vele kampeerders, de meest onbeschofte baas van IJsland. We komen niet meer.
prachtige locatie, dicht bij het strand en het stadscentrum. Plaats is zeer schoon en goed onderhouden. Het basistarief is z. Z. 125 kronen. Andere diensten zoals toilet, douche, elektriciteit worden extra in rekening gebracht. Dus let op voordat er verschillen zijn.
Camping om rust te vinden, mooie ligging, terrassen en vlakke staanplaats, modern sanitair, vriendelijke eigenaren, eerlijke prijzen, wat wil je nog meer.
Aangename, rustige plek op loopafstand van de stad. Alle belangrijke informatie direct in het kleine receptiegebouw, inclusief goede tips voor stopplaatsen. We verbleven twee nachten en zouden graag terugkomen 😃 het gebrek aan verwijderingsopties zal ons niet beletten dit te doen 👋
Een parkeerplaats zoals u die wenst. Dicht bij de stad, aan- en afvoer, toiletten en geen parkeerkosten.
een typische parkeerplaats voor een stad. Riolering, water en afvalvoorzieningen aanwezig. Toilet tijdens kantooruren van de busroute die u gratis naar Canterbury brengt met de parkeerkaart. Kijk zeker naar de kathedraal, het is de moeite waard.
Houd er rekening mee dat de oprit niet gemakkelijk te vinden is, op het kruispunt in Old Sodbury is een klein smal straatje, Hill Lane. Er is alleen deze ingang. na ongeveer 200m is er een poort aan de linkerkant met een cijferslot. de eigenaren bellen gewoon, komen dan naar de poort om toegang te verlenen en allemaal heel erg vriendelijk. Op de enorme weide heb je keuze te over.
hoewel we laat aankwamen en alle stoelen bezet waren, kregen we een "noodruimte" op de parkeerplaats voor de receptie. Voor ons was het een zeer goede pasvorm zeer vriendelijke ontvangst. De sanitaire voorzieningen zijn absoluut geweldig. De stad is het bekijken waard
geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Op loopafstand van kleine stad 15 tot 20 minuten. Schoon sanitair, zeer vriendelijk personeel, kustpaden direct vanaf de camping.
mooie plek, alles wat je nodig hebt is er. de dichtstbijzijnde pub ligt op 500 meter afstand. Geweldig uitzicht op de baai. Voor € 20 is de plaats goedkoop in vergelijking met vele anderen in Ierland.
Voor informatie, verblijfsduur 48 uur. Geweldige plek, niveau genummerde plaatsen, en direct aan het water.
Vrije plaatskeuze na een zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. Alles was aanwezig wat je nodig had, sanitair ok. Pub en strand allemaal op loopafstand.
De parkeerplaats bestaat niet meer.
Een perfecte plaats, rustig, verbinding met het restaurant, lekker eten, ruim, we vonden het erg leuk
Geweldige locatie, water, elektriciteit, verwijdering, alles wat je nodig hebt. Kaufland slechts 200 meter verderop. Ideaal voor een tussenstop.