@Hotteholzbub
Dit vind ik leuk: Mijn hond loopt rond bij de receptie, maar wij mochten hem niet meenemen naar de camping. Extra vervelend, aangezien de gratis camping in de duinen vanaf oktober 2025 gesloten is. Vaarwel, Hoek van Holland!!!
Prima plek op een toplocatie. Maar 4,50 euro per dag voor de hond, kan dat wel? En dan moet je wel het openbare pad langs de rivier gebruiken om te wandelen!
Asociale lokale langetermijnkampeerders, draaiende stroomgeneratoren en een rottige omgeving. Dat spul moet ergens heen. En 's avonds komen de surferjongens, en dan wordt het echt krap.
Sinds de eigendomsoverdracht is het voor ons, oude stamgasten, oninteressant geworden. Er staan drie voertuigen op de voorste rij, waardoor het zicht van de achterste kampeerders wordt belemmerd. De oude eigenaar zou dat nooit hebben toegestaan. Dan klagen deze mensen dat ze vast komen te zitten op de zachte grond. Blijkbaar is de plaats een camping geworden. Nu staan er ook auto’s, caravans, luifels en paviljoens. En kampvuur!!! Excuses, nooit meer!
Afvoeren van het toilet is alleen mogelijk bij de grijswaterafvoer. Helaas is de afvoer van het chemisch toilet al lang geleden afgesloten.
Leuke plek, maar helaas bezet door vaste kampeerders. Mijn verzoek aan de stad: check 10 euro per nacht en meer!
Dit zou zo'n leuke plek kunnen zijn als de surfers 's avonds niet in hun bussen (zonder toilet) zouden komen. Geschiedenis... wordt natuurlijk verteld in de prachtige duindoornstruiken naast de stacaravans. Het rook naar de hel. Daarnaast blokkeren meerdere vaste kampeerders de mooiste plekken. Suggestie aan de stad: controleer meer en vraag minimaal 10 euro per nacht. Een hek voor de duinen zou ook mooi zijn om de stront buiten te houden.
Plaats is goed voor het bekijken van schepen. Indrukwekkend uitzicht op de Maas en de wolkenkrabbers. Helaas weer een ongebruikte geparkeerde stacaravan.
Geen honden. Wat zou dat moeten zijn?
Plaats op een prachtige locatie, maar nu 17 euro voor 24 uur zonder alles. Ze hebben waarschijnlijk de A ... aan. Ik ben eerder op zoek naar een CP.
Aan de voorzijde van de plaats nu alleen met elektriciteit voor 18.50 Euro. Ik heb geen elektriciteit nodig! Op het plein sta je voor meer dan 40 euro. Internet per uur één euro, max. 24,95 euro, dan voor een maand. Goed dat er ook gratis internet is aan de rand van het plein. Anders: mooie, maar te dure plaats.
Dergelijke woeker! Vanaf nu staan de stoelen voor de CP alleen met elektriciteit voor 18,50 Euro. Op de cursus natuurlijk veel duurder. Minder dan 40 euro is niets.
Zeer mooie plek, maar geen hond - geen punten. We gingen!
Mooie kleine stad, maar de parkeerplaats is bijna altijd druk. voortdurend in het seizoen wordt geleverd met 's nachts draaiende motoren en ongunstige wind diesel rook. Van achter de rollende mobiele disco in het dorp jeugd.
Mooie cp op een geweldige locatie. Voor stroom een lange kabel nodig. Geen water. Toilet legen bij de camping in de stad mogelijk. Bij zware regen slecht begaanbaar, soms ook gesloten.
In maart heb je een goed uitzicht op de zee. De plaats is niet het hele jaar geopend.