@Houtje
- 2012
April 2026
schoon en ruim. prima voor je verschoning!☺️
wat een mooie rustige plek! vriendelijk ontvangen. mooi onderhouden vlak grasveld. leuke wandeling naar de jachthaven gemaakt.
Prachtplek! Let op, zeer smalle toegangsweg. Totaal geen beschutting. Zelfs de vuilnisbak is verdwenen. Maar wel aan twee kanten zeezicht. We love it. Direct aan de GR 223.
heerlijk plekje aan de zee! rust en ruimte.
Parkeerplaats van de botanischetuin speciaal voor campers. Kaartje van € 8,00 tot € 11,50 geeft toegang tot het park van 25ha. Zeker aan te raden!! Netjes gevraagd of we mochten overnachten, was geen probleem. De tuin beschikt ook over een terras en boetiek. Tuin is open van 11:00 uur tot 17:30/18:00 uur van 1 maart tot 15 november. Veel schaduw, deels verhard, deels gras. Erg rustig in de nacht. Alleen afvalbakken, verder geen voorzieningen.
5 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Goed verzorgde plaats. Bij aankomst melden en afrekenen bij het Aral tankstation. Stroom en water bij elke staanplaats!
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Deze plek is opgeheven. Nu een gewone parkeerplaats zonder voorzieningen. Wel gratis en dicht bij centrum. Bij ingang wordt doorverwezen naar de andere cp. zie foto.