@Houwerpower2024
- 2024
Gebeld voor een plek voor 1 nacht, geen probleem.Camper van 8meter paste net. (we stonden tegenover het sanitairgebouw)We hadden tijdens het douchen enorme stank,afvoer?Last gehad van campinggasten die langs onze plek moesten naar het muziekevenement naast de camping,dat doorging tot id kleine uurtjes.Dronken,schreeuwen.We hadden pech misschien.. Zwembad was prima,met ligbedjes en parasols.Barretje ook leuk.
Hier 1 nacht gestaan, wat een fijn verblijf. Middenin de natuur, lekker rustig. We werden vriendelijk ontvangen, hadden een ruime plek, oud maar prima sanitair en de plek bij de receptie is leuk aangekleed met verschillende zitjes en bloeiende planten. De weg er naar toe is inderdaad hobbelig maar prima te doen. Broodjesservice vanaf 08.30. Prijs is prima voor wat je krijgt vinden wij.
Prima camping voor 1 nachtje tijdens onze reis naar het zuiden. Vriendelijke ontvangst, de beheerders spreken Nederlands, personeel Engels. Prima, ruime plek onderaan de camping gekregen. Sanitairgebouw: Ene keer warm, andere keer koud water met douchen. Voor kinderen wel e.e.a. te doen zoals sportspeeltoestellen, zwembad, skelters te huur, animatie. Simpel barretje waar je iets kunt eten&drinken. (friet,crêpes,salade)Broodjesservice vanaf09.00
1 nachtje gestaan op doorreis naar het zuiden. Mooie plek voor een camping, beetje glooiend uitzicht. Bij aankomst vol maar na een belletje onderling bleek er toch plek. Op een groot veld, plek naar keuze. Ruimte om de camper en plek voor de kinderen om te spelen. Sanitairgebouw prima, douchen voor €1,- (6 minuten)
Mooie camping,mooie ligging bij Locarno.Wij fietsten zo de stad in. Er waren,ondanks hoogseizoen,nog meerdere plekken voor grote campers beschikbaar. Ruime plek dus.Betaal je ook flink voor.(Zwitserse prijzen) Populair onder camperaars,het stond er vol mee. Zwitserse stekker ipv euro stekker nodig.Voor €20,- te leen bij de receptie. Sanitair:prima.Ruim en schoon.Faciliteiten allemaal toereikend en naar wens.
Kleine camping qua oppervlakte maar wel propvol.Kleine,smalle straatjes. Sanitair schoon en nieuw.Wel weinig douches. Prachtige ligging aan het meer,je loopt er zo in.Gratis ligbedjes. Systeem met de armbandjes voor de poorten,afvalstraat/slagbomen is ideaal. Tip:ga eten bij Vistaqua.
Plus: Prachtig park,alles wat je maar wensen kunt.Op goed internet na. Schoon sanitair,zelfs in de nacht wordt daaraan gewerkt.Veel te doen voor kinderen.Animatie,sportieve activiteiten,gamehal,klimbos,etc. Gezellige sfeer,prachtig aangelegd park. Plek was ruim,we zaten tegenover de wasserette. Min: Tot rust komen doe je alleen op je eigen plek. Was voor ons en de kinderen prima.Maar als je niet van drukte/grote campings houd, niet doen.
Plus: Mooie, ruim opgezette camping.Net sanitair,groot ook.Mooi zwembad,zonneterras.Receptie vriendelijk en behulpzaam.Lekker gegeten in het restaurant. Min: Kinderen mochten niet zwemmen tussen13-15. Onze plek lag aan een drukke weg en dat is op zich nog oké alleen verzamelen zich bij het bakkertje/de bar ‘s nachts jongelui die nogal geluidsoverlast veroorzaken tot 04.00. Massa niet bijzonder,industrieel en grimmig karakter.
Plus: Behulpzame, vriendelijke mensen. Warme douches. Prima zwembad dat vooral het vertier voor de kids zorgde.Mooie stad, per fiets en te voet verkend en Portofino bezoeken per boot was prachtig. Camping verder niet veel te beleven maar 4 heerlijke dagen gehad. Min: Weinig warm water bij de afwas. (1wasbak) Elektriciteit hield te wensen over,camper ging steeds over op gas.
Plus: Vriendelijk ontvangst&zeer behulpzaam.Alles is nieuw aangelegd. Sanitair en groen netjes.Mooi zwembad, ligbedjes¶sols.Na een dag reizen een prima stop. Min: Niet echt een camping gevoel door de ligging&het feit dat het een grote grindbak is waar plekken gecreeerd zijn. Douchen met euro’s.Wel warm water. De verkeersoverlast maakte voor ons dat we maar 1 nacht bleven.De verkeersbrug en het spoor gaan dag en nacht door..
Plus: Vriendelijk telefonisch contact en idem ontvangst later. We hadden de laatste plek, tegenover de receptie. Prima plek voor een nacht. Prachtig aan het water. Min: Sanitair is verouderd maar wel warm water, zonder muntjes. Er hing een affiche dat er een verbouwing van het sanitair aan zit te komen, dat is welkom! Kapot geprikt door muggen. Prima voor ons voor een nachtje.
Plus: Mooie locatie; aan het meer, in de stad. We zijn op de fiets de stad in gegaan, wel een uitdaging qua drukte maar prachtig. Vriendelijke ontvangst op de camping. Onze plek was nat door het weer dat was geweest maar we konden er toch prima staan. (zand/modder ipv gras) Sanitair was netjes, ruim en groot. Min: Zwitserse prijzen voor de plek en broodjes de volgende ochtend.
Sitecode: 22098
Plus: Mooie plekken op een prachtige locatie aan het water. Kids hebben heerlijk gespeeld op het kleine strandje. Heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant. Min: Sanitair is verouderd en niet fris. Aan de achter zijde van de camping loopt een treinspoor, dat veroorzaakt wel geluidsoverlast.