@Houwmouw
- 2012
Prachtig met zeer behulpzame mensen. Sanitair is gedateerd maar er is wordt een schitterend nieuw sanitairgebouw in aanbouw.
Deze CP is geheel vernieuwd en is schitterend geworden. Ruim 40 plaatsen, meerdere serviceplaatsen. En is gratis, al kwamen ze wel langs voor een eigen bijdrage t.b.v. ouderen in het dorp. Mooie wandelroutes in de omgeving g. Een aanrader!!!!
Wij stonden op dit rustige strand op 16-8-2022 direct aan zee op een mooi kiezelstrand. Behalve enkele dorpsbewoners was er niemand en s'nachts stonden we alleen. Behalve afvalbak geen voorzieningen. De omgeving maakt een wat desolate indruk na de grote bosbrand van 2021, zonde van deze mooie plek.
op 4-8-2021 hier geweest, camping is gesloten!!!!!! Deze kan per direct van de app!
Sitecode: 20858
Schitterende camperplaats met schitterend uitzicht op de bergen. Alle voorzieningen aanwezig (douche, toilet en serviceplaats). Wij betaalden € 14,00 voor een nacht. De cooördinaten in de app kloppen niet, je moet een paar honderd meter verder rijden, er staan vlaggen bij de ingang.
Erg mooie camperplaats tussen de bomen en struiken. Op de camperplaats worden door de eigenaar ook verschillende hobby dieren gehouden Vriendelijk ontvangst. Schoon sanitair (geen douche). Minpunt is de slechte toegangsweg.
Geweldige camperplaats met fantastisch uitzicht, erg rustig en bovendien gratis stroom en water. Wij snappen niet dat wij hier vandaag (10-7-2018) geen andere camperaars hier treffen. Oprit is steil maar voor bijna iedereen te doen lijkt mij.