@Hover
2020
Altijd een prima plek. Nu vol op 14 maart. Allemaal op de vlucht voor het corona virus?? We stonden met 6 campers op het naast gelegen parkeerterreintje langs de weg. Prima geslapen.
De dealers waren er inderdaad, maar gingen voor het donker weg. Totaal geen last van gehad en ook niet bedreigend of zo. Verder prima plek langs de tolvrije route
Wel een heel steile weg het laatste stuk naar een zandveld met inderdaad een leuk uitzicht
Eens met de beoordelingen. En als kers op de taart een superleuk dorp (stadje) met allerlei waterbeken enz. om een uur of wat de benen te strekken.
Prima plek naast zeer mooi oud dorp. Nog meer oude dorpjes op fietsafstand in de buurt. Wij konden s’morgens ons chemie vrije toiletje legen in keurig toilet. Wel netjes doen natuurlijk.
De coordinaten kloppen niet. Zijn van de parking museum. Campersite code 72150. Voor de hostel een 100 m verder rijden.
Alles klopt alleen niet de coordinaten. Deze geven een plek aan midden op de museum site. Het moet zijn N 42.129910, E 3.120670. Dat zijn de zelfde coordinaten als het hostel. Voor het hostel site 71577 een 100 m doorrijden.
Goed voor een nachtje. Zeer smalle plekken. Op 27 feb bijna vol. Wel op 27 feb veel leven in dorpje bij een supergrote jachthaven. Strand ver lopen.
Wat een mistroostige plek. Uitzicht op opslag 2e hands stacaravans. Doorgereden naar de volgende
Wat een mooie plek en wat een mooi uitzicht. Op 27 feb niet vol maar dat scheelde niet veel. Geen stroom maar de ware camperaar mist dat niet voor een paar dagen. Geluid van de weg op de meeste plaatsen niet hinderlijk.