@HubertusS
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Ik bezocht deze camping een maand geleden en gebruikte, nogal onnadenkend, de Alpaca-app. Nu ben ik een jaar lid voor €49,00. De camping zelf is erg netjes en voldoet volledig aan de verwachtingen.
Mei 2026
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Het is onduidelijk hoe en waar parkeren is toegestaan. Iedereen doet maar wat hij of zij wil. De weinige plekken raken snel vol. Het wordt kritiek bij 7 meter. Er is geen enkel bewijs dat het terrein wordt onderhouden. Al met al: het geld niet waard.
Sitecode: 61999
Gevaar!! Campers worden alleen overdag op het terrein getolereerd, het camperbord bestaat niet meer. Voor overnachtingen in het dorp kunt u zich wenden tot de camping. Jammer!
2021
Een rustige en aangename plaats. Ondertussen € 6 toeslag en € 2 voor elektriciteit.
2019
Fatsoenlijke plek, geweldig uitzicht. Wedges nodig. Attracties omgeving. We vonden het erg leuk.
Aantrekkelijke plek, vriendelijke omgeving. Nauwkeurige facturering van elektriciteitsverbruik. Aangenaam!
Fatsoenlijke plek maar meer camping dan womo-pitch. Dit wordt weerspiegeld in de prijs. Bijvoorbeeld, elke 🐕 1 €.
Plaats direct op de dijk. Mooi dorp, rustige locatie, we vonden het hier leuk.
Toplocatie, een goede keuze, we voelden ons hier comfortabel. Kom opnieuw.