@HuddlestonSlater
- 1991
- Mercedes-Benz Sprinter Anders
- Mercedes
- Buscamper
Echt een top plek. Alleen staat er een koe in de douche naar je te kijken. 🤣 En de Thai is allen open van donderdag tot en met zondag helaas.
Alles prima in orde. Goed verzorgd. Op het zogenaamde camperplein sta je wat ongezellig. Op de camping zelf leuker maar daar mag je alleen staan als je langer dan 4 nachten blijft. Leuk : je kunt een ontbijt bestellen met verse broodjes etc. vlakbij prachtig park waar je door heen kunt lopen of fietsen naar kasteel de Haar.
Sitecode: 162020
Echt een hele leuke camping waar je ook kunt zwemmen. Rustig. Nieuw en heel schoon sanitair.
Perfecte camping. mooie ruime plaatsen. gelegen aan meer waar je kunt zwemmen. Veel mogelijkheden om te spelen. itt tot wat eerder werd gezegd: Nederlandse eigenaren. Zeer behulpzaam. Alkes is aanwezig tot een vaatwasser aan toe.
gewoon een recht toe rechtaan camping, zoals je van een gewone camping verwacht. Ruim opgezet. Goed sanitair, loos plek etc aanwezig. Direct aan het Vännernmeer met klein strandje. Karlstad op de fiets bereikbaar of met de bus.
Grote camping. Hele vriendelijke eigenaren. Hadden maar plaats voor 1 nacht en maakte zich zorgen of het ons zou lukken ergens anders een plaats te vinden. Mooie plaats met zicht op kleine plas. Schoon.
De CP was vol maar de nieuwe eigenaar ( sinds 1 maand) bood ons een plek achter het kasteel een weggetje omhoog. Wel elektra maar verder niets. Prachtig uitzicht. Daar liet hij ons wel 295 Dkr voor betalen. Het was al 6 u en het was eigenlijk wel prima. Heerlijk geslapen. De CO zelf ziet er goed uit. Het is wel druk, veel toerisme.
hele grote camping waar je in rijen staat. erg druk. prima sanitair. Duur plm 60 E voor 1 nacht met kleine campervan en 2 personen. ‘s morgens om 8 u beat muziek. ‘s avonds wel rustig.
mooie plek, met vlonder naast de parkeerplaats. gratis wasmachine en droger op jachthaventerrein. Aantal douches en WC ‘s wat weinig (2 en 3). camperservice plaats prima. 24 euro
We stonden op de verharde camperplaats. Topplek aan het water. Keurig sanitair. Heel rustig. Gezellig Lemmer op fiets afstand
prima functionele CP om Leeuwarden te bezoeken. Op de fiets of met de bus naar het centrum. Netjes. Goede camperservice. Weliswaar geen toiletten etc maar waarom hebben al die grote campers die er staan een douche en WC aan boord ? Mooie Jumbo in de buurt met gratis broodjes
Prachtig gelegen camping onder fruitbomen aan de Hollandse IJssel. In de rivier kun je zwemmen, vissen. Er zijn trapjes. Kano’s, supp planken etc te gebruiken van de camping. Enige minpuntje : twee douches is wat weinig op het aantal kampeerders. Wij komen zeker terug.
De ligging is mooi met ruime plekken, verder is rommelig zacht uitgedrukt. Het sanitair is ver onder de maat: in een porto cabin en daarachter een schuurtje met sterk verwaarloosde douches. We zijn er weer weggegaan.
Laat de koeien maar lekker loeien ! Heb je echt geen last van. Alles keurig in orde. gezellig IJsselstein vlak bij.
De camping ligt mooi ten opzichte van Zierikzee, maar verder zeer eenvoudig. wel rustig en groen. Met name het sanitair scoort onvoldoende. Douche niet regelbaar, klein oude versleten douchekop en kraan Bij een douche geen zeepbakje liep niet goed door. Geen wastafel om je te scheren. Geen toiletpapier maar dat hebben we zelf wel. Volle vuilnisbak. Eigenaar niet bereikbaar. Wificode ? Gevraagd aan een medekampeerder.
een echte minicamping met plek voor kleine campers in het groen. Veel vogels. Sanitair: keurig schoon en duidelijk gezellig gemaakt met versiering in houten schuurtje. plek om WC te legen was apart. kortom een eenvoudige camping, vlak bij het leuke stadje Brielle en niet ver van Oostvoorne met strand en duinen. Heel vriendelijke eigenaren.
Een oude man in een scootmobiel die contant ( 200 DK ) afrekent. Heel oud sanitair maar nu in iedere geval wel schoon. Douches zonder muntjes oid en lekker warm. Mooie groene camping. Kortom best te doen voor een nachtje. De CP bij de haven was overvol en lawaaiig.
Heerlijk plekje. Toilet met code. Douche in clubhuis aan de overkant van de weg. Dat moet je even weten. Fijne douche met schone handdoeken.
Mooie plek. Nu maar een andere camper. heerlijke douche in het clubgebouw. Geen camper voorzieningen, dus geen mogelijkheid tot legen cassette toilet etc. Restaurant s avonds gesloten.
geen voorzieningen voor zover ik zie. prachtig zicht op het water. Rustig. De officiële camperplaatsen zijn vol, maar er staan veel campers op de gewone parkeerplaats. Je betaalt via een mobiele app die je moet downloaden. Ik denk dat we heel weinig betalen, dus hopelijk klopt het.
top vooral als je aan het meer kunt staan. verder klopt al het voorafgaande.
prachtig rustig camper deel met alles zoals hiervoor beschreven. Met de ACSI kaart nu in het voorseizoen maar 17 E per nacht ! Geen geld voor deze camping.
Sitecode: 81981
Op zich alles aanwezig, maar sanitair verdiende onderhoud. ( sommige douches doen het niet, Wc zonder bril etc) Alleen het staat vol met langkampeerders met vele uitbouwsels. ongezellig. En idd duur. 38 E per nacht voor 2 p.

de camping is op zich prima. prima sanitair etc MAAR als je voor een of twee nachten heen komt is het wat ik noem “ filekamperen”. Dat wil zeggen: je staat naast elkaar met weinig ruimte ertussen. niet aangenaam. En het is duur.
gratis water, etc en elektra ! ( beperkte plekken) mooi gelegen. rustig
prima camping onder bomen met mooi zwembad. Sanitair schoon en lekker onbeperkt warm water in de douche. Warm water elektra etc inclusief. wij betaalden maar € 25,- voor alles. Contant afrekenen. Buscamper en 2 volwassenen.
Het gras is redelijk. het is erg rustig. Het sanitair is schoon maar erg verwaarloosd. er is elektriciteit De douche kost 1 E voor 3 min. Hebben we niet geprobeerd. Toilet en tank kan je niet legen. De eigenaresse is erg aardig maar vertelt dat ze eigenlijk geen tijd heeft voor de camping, maar dat hij van haar moeder was. Spreekt Frans en Duits.
Simpele camping. ligging prima voor bollenvelden en duinen. Maar voorzieningen slecht. Heel weinig afwas plekken, douches en toiletten in verhouding tot de hoeveelheid staanplaatsen. En duur ! 40 e voor een camper en 2 personen incl elektriciteit.
Hele fijne kleine camping met prachtig sanitair, erg schoon. Zeer servicegerichte eigenaren, die iedere dag vers brood gaan halen. Klein minpuntje: geen mogelijkheid om het chemisch toilet te legen ivm septic tank. volgende keer dus biologische reiniger in het toilet. Prima supermarkt op 2. km afstand.