@Huessen
- 2012
Let op ! de gemelde navigatie en adres gegevens kloppen NIET. De opgenomen gegevens zijn van Camping Our Vallei! Moet zijn Route de Bettel 3, L-9415 Vianden!
Camping helaas gedomineerd door vaste gasten. ons plaats 112 zat ingesloten. Op de 2e rij maar daar heb je niets aan; alleen uitzicht op caravans en auto’s. Bij boeking kregen wij een QR code - maar daar kon je niets mee. Sanitair was beter dan eerder beschreven, maar bij volle camping te beperkt. Cochem was idd 20 min lopen op een rustige pad. Voldoende ruimte om buiten de camping de hond uit te laten. Aldi was 10 min lopen.
Prima camping voor een bezoek aan Bonn - prachtige fietspad 12 km. Idd wat rommelig door gebrek aan plaatsen - de enige aanwijzing is “parallel” opstellen (maar geen controle). Sanitair is schoon en douche is gratis. Biergartin is gezellig met de mogelijkheid om een Pizza of broodje blokworst te bestellen. De hond kan heerlijk vrij lopen langs de Rijn. Wij komen zeker terug.
Verassend GROEN camping in boeiend Amsterdam Noord. plaatsen en sanitair prima. mogelijk extra lawaai door jongeren die de huisjes huren. ook voor de hond ruimte genoeg. 850m lopen (15 min) naar de metro Noord-zuid lijn naar Centrum met regelmatige diensten - ook later in de avond. uitstekend prijs kwaliteit verhouding.
Prachtige rust camping, keurige sanitair en prettige ontvangst van gastvrouw. Uitstekende fiets mogelijkheden.
CP ligt langs een zeer drukke weg. Veel lawaai en vaak wordt er heel hard gereden met zware trucks en trekkers. Je trouwe viervoeter kan nergens een veldje vinden. Wel kan je makkelijk naar het centrum lopen, via een “aquaduct” achting fietspad (helaas geen water). ons advies - kies de camping kort bij.
Prima ligging om naar Berlijn te fietsen, of om de S-Bann te nemen (4 kaarten €9). Van de receptie krijg je keurig een fietskaart, een metroplan en een stadskaart. Plaatsen zijn ruim voor een stads-camping. Wij betaalde, inclusief elektra, €27 per nacht - camper 7,3M. Terrein is goed beveiligd. Satelliet ontvangst ook goed. Dumpen WC & grijs is gratis. Vers water is €2 voor 160 liter.
Wij zijn hier naar toe gegaan op raden van buren van de camping in Krakau. Helaas niet de beste tip. De eerste indruk bij aanrijden was matig, en bij verder onderzoeken raakte wij overtuigd dat we hier niet thuis zouden voelen - veel achterstallige onderhoud, weinig structuur, & geïsoleerd. Besloten niet te blijven.
Wij hebben hier 2 & 3 Okt gestaan. Zeer regenachtige weer. Onze beoordeling heeft een punt extra voor onterechte lage waarde. Alle voorzieningen aanwezig, toilet gebouw heerlijk verwarmd - en de douches geven indien gewenst heet water. Voor de deur gaan er 3 trams (9, 17, 33) naar binnenstad (100m lopen) - voor ca €1pp per rit. En deze stad is zonder meer de moeite- ook met regen! Ziek de kabouter
Prima camping, schone sanitair en idd Engels sprekend receptie. Bus heen en terug goed te doen (€1 pp per rit) maar vraagt nog aardig wat lopen. Wij hebben 2 nachten gestaan zonder elektra voor €22,40 per nacht. Zeker niet goedkoop.
Wij hebben een prima & grote plek kunnen krijgen(€10 per 24 hr). Jongen bij de ingang spaak Engels. Ook wij zijn eerst met de gratis bus naar Birkenau gegaan na aankomst rond 15:00. Met een NL informatiegids (€2,50) kan je je prima redden. Volgende dag naar Auschwitz gegaan (kaarten voor 10:30) - wij waren blij dat we dit in 2 etappes hebben gedaan. Fysiek en emotioneel.
Makkelijk bereikbaar vanaf de A4. Uitstekend voor één overnachting. Loop afstand van de prachtige basiliek. Receptie spreekt Engels. Wij betaalde 28 sep 19 22PLN (€6) voor 2 pers incl elektra. Let op, gaat 30 Sept dicht!
Prima CP voor doorreizen. Geen voorzieningen behalve kleine afvalbakken. Wij stonden 27 Sept met 8 andere campers. Prachtige zonsondergang met panorama gezicht.
Wij hebben 3 dagen “onder” gestaan, voor €10 pn exclusief elektra (€4 pn extra voor stroom). Heerlijk rustig met zeer ruime plaatsen. Fietsen naar Nimes is echt 10 km, maar met elek fietsen goed te doen. Stad is zeer de moeite! We komen graag weer terug!
Geweest 9 Mei 19. Tarief is gewoon €12, pn, €15 met elektra. Direct na aankomst afrekenen bij beheerder (niet dus via automaat) dan krijg je een uit rijkaart. Tip neem de toeristische trein om alle Romeinse bezienswaardigheden te zien. Vooral de Romeinse brug en Alcázar, zijn relatief ver weg. Voor 4,50 pp zie je deze prima.
CP ligt op de parkeerplaats naar de windmolens en Kasteel. Pittige wandeling omhoog, maat die wordt beloond met prachtige vergezichten. CP voorzien van picknick tafels. Behalve afvalbakken geen services . Wijn zijn er 30 Apr 19 geweest en stonden daar “alleen”.
Heerlijke CP binnen loopafstand van Toledo. Idd links achter CP bij de container omhoog lopen om vervolgens met de roltrappen naar centrum te gaan. Wil/kun je geen trappen lopen ga dan rechts vd CP af (tov de Taag) loop de brug over, links bij de rotonde, en dan bij de “bunker” direct alle niveaus via de roltrap omhoog. Verder kan je heerlijk achter je camper in het gras onder de bomen zitten! TOP
Wij hebben hier 3 nachten heerlijk gestaan. Ja Sanitair is van de vorige eeuw, maar schoon en voldoende. Zeer vriendelijke ontvangst, met duidelijke uitleg hoe via lijn 5 van de metro naar Madrid te kunnen. Wij hebben met onze 7,35 m camper prima gestaan. Neem zekere genoeg elektra kabel mee en je staat altijd goed. Wij zijn van 30 April t/m 2 Mei 2019 geweest en met ANWB pas voor €22 incl elektra
Prima CP. Zeer ruime grote plekken. Alles klopt!
Bij aankomst 16:00, inderdaad veel auto’s en bussen. Tegen 18:00 weer rustiger. Leuk plaatsje om door heen te lopen om de benen te strekken. Veilig, afval container, losplaats en zicht op een rivier geven wij, met gratis overnachting, een “prima” waardering.
Camping prima basis om met de fiets Cambrils en Salou te bezoeken. Wij hadden een voldoende plaats qua grote, maar moesten €3,- boven de ASCI CC tarief van €19 hiervoor betalen - wel zaten we aan de grens vd camping met aan de zuidkant een grote flatgebouw. Sanitair uitstekend & personeel vriendelijk.
Rustige camping met eigen restaurant en winkel. Strand plaatsen kosten €2,50 boven op ASCI €17.- standaard plaatsen zijn prima maar aan de kleine kant - met 2,80m hoogte viel voor ons een aantal plaatsen af door laag hangende bomen. Strand heerlijk uitgebreid - je kan uren lopen. Sanitair uitstekend, personeel behulpzaam.
Heerlijke camping met mooie eigen baai/strand. Sanitair modern en schoon. Prachtige nieuwe zwembad net buiten de camping - helaas niet verwarmd. Prima gesorteerd winkel met eigen afgebakken broodjes. Bus halte ca 250 m van de camping en met bus 12, ben je voor €1,50pp in centrum Taragona binnen 25 min.
Wij hebben prima 2 dagen hier gestaan @€10, pn zonder stroom. Heerlijk fietsen langs de promenade. Bakker en supermarkt om de hoek. Sanitair (2 WC’s en een douche) worden goed schoon gehouden door de vriendelijke beheerde. Plaatsen zijn inderdaad klein. Zonneluifels mogen niet uitgezet worden, maar een paar stoeltjes wel. Wij komen zeker weer terug.
CP is een mixed/parking op onverhard terrein dicht bij een cafetaria/restaurant (Konig). Prima eten voor weinig geld. Wel stonden we er Zaterdag avond eind April, en het was HEEL druk. Plein stond vol autos, tot ca 23:00. Je loopt binnen 20 min naar “prachtige” Girona. Voldoende afval containers, maar verder geen service.
CP gunstig gelegen voor een bezoek aan Figueres. Dali Theater Museum (echte aanrader!) 15 min lopen via ziekenhuis en dwars door stadspark. CP is een onverhard terrein / mixed parking met jonge bomen met laaghangende taken. Wordt door locale als hondenuitlaatplaats gebruikt. Geen services, maar wel afval containers. Wij voelde ons veilig - prima buurt en geen hang jongeren meegemaakt.
Prima CP, alle vorige commentaar klopt. Makkelijk bereikbaar. Max verblijf 48 uur.
Loopafstand van centrum. Relatief kleine plaatsen, zeker als je camper groter is dan 6,3 m. Vertrekken, als het drukker wordt kan dan een echte uitdaging worden! Bezocht 21-22 Apr 2018, toen met ca. 40% vol (toch al meer dan 20 campers) was het verschillende keren steken met mijn 7,3M Adria om weg te komen.
Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen met veel rust & Wifi. Kindvriendelijk. Uitstekend prijs kwaliteit verhouding (Mei 17). Prachtige fietstochten mogelijk direct vanuit de camping (knooppunt 3). Loopafstand van Hooghalen & Herinnerings Museum Kamp Westerbork.