@Hugh42
- Hymer S510
- 2002
- Mercedes
- Integraal

Geen toilet met afvoer voor chemisch afval. "Gebruik het toilet!" Klein zwembad. Krottenwijk met vaste bewoners, waaronder een paar bedelende kinderen. Onbemind. Durfde de toiletten en douches niet te gebruiken. €27 voor 2 personen, busje, stroomaansluiting. Snel weer vertrokken.

Ontmoet door de eigenaar die ons verwelkomde en de beschikbare faciliteiten uitlegde - EHU gratis bij het eten. We boekten een tafel en hadden zelfgemaakte tortellini waar ze terecht trots op waren. Geen schaduw, maar het is de parkeerplaats van Taverna. Mogelijk om hun zwembad te gebruiken voor 12 €. Zeer goed als overnachtingsplaats op weg naar het zuiden. Aanbevolen.
Deze camping is afhankelijk van de nabijheid (veerboot en fietstocht) tot Cadiz. Het is te veel gebruikt en constant in beweging. Personeel heeft moeite om bakken te verzamelen. Staanplaatsen harde steenachtige grond niet schoongemaakt. Douche blok vlekkeloos. Zware muziek van aangrenzende club tot 03.00 uur. We vertrokken voordat we moesten. Nooit meer. 32€ voor 2+EHU.
De informatie in andere beoordelingen is verouderd. Camping Merida profiteert van het feit dat het de ENIGE camping in de omgeving is. Ze rekenen nu 19€ pn voor 2 volwassenen, camper, EHU. De wasmachines zijn kapot. De site is verwaarloosd, omringd door kippen, schapen en paarden ook verwaarloosd. Goede schaduw maar kapotte deuren in het toiletgebouw. Zwembad gratis en welkom. De bar en het restaurant worden gebruikt door de lokale bevolking en zijn altijd druk. Geen vervoersverbindingen.

Zeer goede en veilige plek om te verblijven. Elektrisch en verblijf wordt betaald met bankkaart. 7 € alleen. Rustig behalve waterzuiveringsinstallatie in de buurt. Geen lawaai van de weg. Bakkers gesloten en te koop maar kleine supermarkt 100m. WC toegankelijk via code die u krijgt als u betaalt. Schoon en toiletpapier. Prullenbakken volle en gemengde afvalbakken afwezig op 25/9/19. Tweede bezoek voor ons.
Uitstekend voor een bezoek aan Straatsburg. Vol tegen 1800 23 september. 8 €, alleen munten. EHU 2 € per 2kwh, munt. Water 1 € 50-80 liter, munt. Leuke Minah-vogel in aangrenzende tuin! Rustig 's nachts naast spirts velden en sommige residentiële. Fietspaden bijna helemaal naar het centrum 6,5 km elke manier of loop naar Kehl centrum 15 minuten en tram. Geen winkels in de directe omgeving. Krijg brandstof voordat je Frankrijk oversteekt!
Als je stroom wilt en in de buurt van San Gimignano bent, is dit de enige praktische keuze. Erg duur voor wat het is - 36 € voor camper + 2 + EHU. Schoon maar oud toiletgebouw. Zeer slechte water- en afvoervoorziening op het terrein. Schaduw van volwassen bomen. Er is een restaurant op het terrein met schitterend uitzicht op San G vanaf het dek. De service was buitengewoon slecht, het personeel kon het echt niet schelen. Gratis toegang zwembad.
Zoals de andere beoordelingen, uitstekende wijntoer en proeverij geleid door een zeer goed geïnformeerd lid van de familie. Bezoek in begin augustus was de cp leeg. 6 elektrische punten alle 6 A. Gloednieuw toilet- en doucheblok van hotelkwaliteit. Wandeling naar San Damiano is de moeite waard, 20 minuten per enkele reis. 8 sterren omdat de wc-stortplaats een mangat op de weg is☹️
Zeer goed voor bezoek aan Turijn en Veneria Reale. Bus naar Turijn ligt op 15 minuten lopen van het busstation in de buurt van Supercinema. Koop tickets bij Tabachi. Sosta-faciliteiten een beetje moe maar ok. 25 € voor 2 + camper + EHU. 5A. Zeer vriendelijke en behulpzame man die het beheert. Je hebt CamperContact route nodig om het te vinden! Geen winkels in de buurt dus arriveer geladen.
Verdient zelfs geen enkele ster. Vol Britten, geen faciliteiten (een halve mijl verderop telt niet in mijn boek), constant lawaai van het direct achter laden van de tunnel, lawaai van de weg tot laat. Op de top van alles dat Cité Europa is een arme schaduw van zijn oude glorie. Het is een weerspiegeling van de staat waar Frankrijk nu is: 50% dichtgetimmerde, oude winkels met oude voorraad en zelfs de Fransen vermijden het. In feite ook de migranten!
Uitstekende aire met veel faciliteiten. Goed geplaatst om Nimes (11 km), Pont du Gard, Arles, St Marie de la Mare te bezoeken. Enige schaduw, stenige grond, zeer lange toegangsweg nadat je jezelf hebt aangekondigd bij de op afstand bediende elektrische poorten. Stil 's nachts. Tik op onze vakken.
Rustige atmosfeer bij binnenkomst in het dorp. Sommige vlakke plaatsen. Afvalbak en een waterpijp in sloot bij ingang. Openbaar toilet in nabijgelegen parkeerterrein. Mairie / toeristeninformatie op parkeerterrein 25m van Aire. Geen winkels in het dorp. Geweldige plek voor sportieve wandelaars.
Enorm geregenereerd vlak gebied is stenig maar voldoende. Geweldige omgeving en uitzichten op Carcassonne van aangrenzende velden. Rustig, afval en water, maar geen winkels voor enige afstand. Elec 16A. Alles voor 8 € per nacht. Fietsen en wandelen mogelijk vanaf hier, maar steil!
8 sterren vanwege de locatie. Het betalingssysteem kan verwarrend zijn na een lange rit. Elektriciteit inbegrepen. 5 km van Saumur. Geen winkels, veel hondenpoep. Erg rustig.
Aangekomen en betaald 6 €, realiseerde zich dat het in het midden van nergens inspireert, geen elektriciteit, strenge regels en zware vrachtwagens binnen en verlaten aan de aangrenzende plaats. Links na 30 minuten en ging naar de veel superieure Capbreton aire, 11,50 € met elec en net achter het duin. Hossegor misschien goed voor een nacht als alles vol is.
30 plaatsen, geen faciliteiten, goed voor een nacht tussenstop.
Deze parkeerplaats was om 1300 vol, dus we hadden het geluk om binnen te komen. De politie komt heel vaak en laat u niet toe om buiten de aangewezen plekken te parkeren (80 € boete). Er is een teken dat zegt "Max wielbasis 5m"! Zeer goed want slechts 15 minuten lopen naar de haven en het centrum.