@HuginneMuninne
- Mercedes Sprinter 319
- 2012
- Mercedes
- Buscamper

Wat een fijne ontvangst van de gastvrouw. Deze morgen de shop bezocht en het is overweldigend. De camperplaatsen zijn fantastisch. Mooi uitzicht. Ook tof om vogels te spotten. Verder super stil en rustig. Voor herhaling vatbaar. Verder alles zoals in de beschrijving.
Fantastische locatie. Woodlands County ademt tegelijk voorname classe en ook vriendelijke atmosfeer. De plaats is super de nacht was rustig en stil. Het in het clubhuis gelegen restaurant biedt een bescheiden menu met voortreffelijke gepresenteerde maar super lekker eten aan voor naar Belgische normen heel betaalbare prijs. Kortom een aanrader. Ideaal voor wie een nachtje de batterijen wil opladen op gratis stroom. Dankjewel Woodlands County
Fantastische ontvangst door Ingrid. Deze plaats barst van gezelligheid en natuurgevoel. Een gezellige vuurput en accommodatie. De Camperplaatsen zijn mooi aangeduid en bieden bovendien door de rietmatjes de nodig gezelligheid. Het kan niet ontkend worden dat de weg vlakbij is. Maar eens het wat donkerder wordt valt de intensiteit van het wegverkeer meteen terug. Hoor je geen wagens dan hoor je niets. Super.
Ideale Camperplaats op doorreis. Weinig voorzieningen, maar dat staat hier ook aangegeven. We hebben goed geslapen en vooral genoten van het zeezicht.
goede ontvangst. brood bestel mogelijk tot 18u Inderdaad niet evident om een horizontale plaats te hebben. wij hadden geluk. De horizontale plaatsen zijn er wel. stroom wat je verbruikt betaal je via teller. prima camping alles was zoals het hoort.
Even de nacht doorgebracht. We waren heel laat en bewust heel stil geweest om de anderen niet te storen. Schijnt nogal geliefd te zijn aan het aantal campers te zien. Heel rustig soms hoor eens een auto ‘s nachts.