@HugoPip

Ja
2021

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Mooie plek om te staan, je kijkt echt over de wijnvelden. Toilet en douche kan een opfrisbeurt gebruiken, wat betreft schoonmaak. Maar vanuit camperplaats kun je binnen 45 min lopend naar het centrum wat echt een aanrader is.. Heerlijke restaurants tjes en super wijnen. Zeker de moeite waard👍.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Bij aankomst was het even zoeken waar de camping nu was😑, niet goed aangegeven je rijd het zo voorbij! Uiteindelijk gevonden en vriendelijke jonge man bij de receptie hielp ons graag. Naar de camperplek toe, heel veel chalets op de camping en enkele camperplekken. We moeten eerlijk ook bekennen dat de charme er niet heerst, wat boompjes of iets dergelijks zou wenselijk zijn ook voor de schaduw.. Wij vinden te duur voor wat je krijgt.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een fijne camping☀️. Vriendelijk geholpen aan de receptie, en alles is brandschoon👌. Lekker dicht bij het strand ( kiezel) en hele ruime plekken, heel fijn. Wanneer ik 1 minpuntje zou moeten bedenken is dat de douche/toilet gemengd is! Verder een echte aanrader, voor een tussendoor camping!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Het lijkt op de foto's allemaal heel mooi maar in werkelijkheid is het heel anders😑. De jonge eigenaren proberen het allemaal goed te doen en zijn aardig, maar het is het niet. Alles bij elkaar geraapt en niets is goed afgewerkt. De ezels vonden wij ook een min punt, steeds bij je eten wanneer je op je plek zat. Irritant!. Het eten in het restaurant vonden wij wel goed, tevens de plek ligt aan een park waar je fijn kunt wandelen

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Super aardige eigenaren die je fijn helpen met vragen via vertaal app☀️. Toiletten zijn inderdaad wat gedateerd maar wel schoon. Plekken zijn groot en fijn om te staan🌻. Lekker dicht bij het centrum. Tevens huisdier vriendelijk. Tip: voor de eigenaren een nieuw likje verf ( kleurtje) zou het aanzien al vele malen verbeteren.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Bij aankomst werden we op zijn minst vriendelijk ontvangen🤨. Meedenken zat er helemaal niet in we moesten maar vertrekken. Eigenaar gaf ons het gevoel dat het alleen om geld te doen is... We zijn 500 meter verder in de straat gegaan en helemaal TOP☀️. Niet zo chique, maar wel heeeeeeel vriendelijk🧡

Wat een heerlijke plek, heel relaxte sfeer en een vriendelijk onthaal. Dicht bij de schitterende stad deze met zowel pontje als vaste brug te bereiken. Sanitair wat betreft douches deze kunnen een opknapbeurt gebruiken maar dat mag de pret niet drukken. Zeker een aanrader!