@Hugues91
Lid van Campercontact sinds 2018

Camping schoon en ruim ... Good value for money (in vergelijking met het Verenigd Koninkrijk camping) ... tape Drain nikkel, een aantal kranen in te vullen, maar het grijs water afvoer! Op een raster van regenwater vanaf het trottoir ... bushalte op 5 min: Waarschuwing! Bussen in Fort William zijn bijna onbestaande na 18.00 uur de week 15.30 uur op zaterdag en niemand op zondag
Super Camping (klein) ... De eigenaar die Frans spreekt is super aardig en vriendelijk (zeldzaam in Kroatië) ... zeer schoon sanitair ... Het neemt je terug en je kijkt in het centrum van de stad ... Aarzel niet om komen! ..
Prachtige omgeving! Grote plaatsen (leuk voor campers >8m). Vlak bij verschillende meren. Schoon. Grote vuilnisbakken. Dank aan de gemeente Conty!
Clean ... Supermarkt binnen 50m ... Strand op minder dan 1 km ... Ga naar Parking 2 en niet naar Parking 1. Die is te dicht bij de rotonde! ..
Gratis, aan de rivier (Iton), openbaar toilet, erg schoon servicestation, geen stroom ... Super rustig, speeltuin en fitness ... alles verkrijgbaar in het centrum ... Bakker en slager op 80m en supermarkt op 100m.
Schone omgeving en GRATIS !!! In de buurt van het prachtige centrum. Gratis servicestation.