@Huisjeweltevree
- 2001
Fijne plek 👌 ‘s avonds feestje in de buurt inclusief vuurwerk. Maar rustige nacht. water, stroom:alles werkt zoals het hoort. Aanmelden met QR code, max 5 nachten . Stonden al campers te wachten om onze plek op te vullen. Aanrader!!
22/8 met zo’n 20 campers op een grasveld, was toch rustige nacht. Geen water of stroom nodig gehad, werkte zo te zien wel.
Plaats lijkt wat verlopen. Maar rustige nacht gehad. Afvalbak, verder geen verzorging aangetroffen. Museum für Glaskunst en Glaszentrum bezocht.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

beetje vergane glorie , aardige bewoners en bij gasthof Indiaas gegeten. rustige nacht
mooie plek, aardige mensen bij het zwembad. Maar helaas ruige “muziek “ deze zaterdag avond en nacht vanwege een feestje. Oordopjes in en slapen
verblijf 15 tot 20 juli: mooie plek. Rustig als er geen feest is in de molen, of een disco zoals helaas afgelopen nacht tot 04:00u . Opstapplaats voor een rondvaart, voldoende te beleven dus. Prachtige plaats.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

lijkt niet te bestaan
nette en schone plek in keurig dorp. Uitgebreid infobord. Afvalbakje bij mehrzweckhalle. Toiletten gesloten. Fijn gewandeld met de hond. Rustig geslapen. Zeker voor herhaling vatbaar.