@Huizeblank
- 2014
Wat een anoniem gezanik over de prijs. Voor je ergens heen gaat kun je jezelf informeren. vindt je het te duur ga dan ergens anders heen. Wij hebben 6 nachten op deze prachtig ingerichte en super verzorgde camperplaats gestaan. Iedere plaats heeft door de geweldige indeling veel privacy. ook zijn wij super vriendelijk verwelkomd door de eigenaresse.
4 nachten op deze mooie camperplaats gestaan in een prachtige groene fietsomgeving. Ook een bezoek aan kasteel Heeswijk is een absolute aanrader.
Wat een pareltje deze camperplaats. Een ideale indeling met voor iedereen een plaats met privacy. Alles wat een camperaar zich kan wensen vindt je hier. Rijssen is een plaats met gezellige terrasjes. En een prachtig fiets en wandelgebied. Kom het zelf ontdekken!

Deze camperplaats is echt een pareltje, alles is tot in de puntjes verzorgd. Jammer dat wij niet meer sterren kunnen geven dan 5. De hulp Lobke die je ons gegeven hebt zullen wij niet meer vergeten, dankjewel hiervoor. Je bent een fantastische gastvrouw.

Fijne camping met royale plaatsen. Wij kijken uit naar het nieuwe toiletgebouw met douches zonder die hinderlijke drukknop en een grotere afwasplaats is ook geen overbodige luxe op een camping.
Een erg mooi aangelegde en ogende camperplaats bij aankomst. Alleen zo jammer dat de plaatsen veel te krap zijn. Als wij de luifel uithadden kon onze buurman niet meer in zijn garage want daar stond de poot van onze luifel precies voor.
Wij hebben genoten van deze mooie nieuwe camperplaats. Alles wat een camperaar kan wensen is hier aanwezig, inclusief het prachtige groene weids uitzicht. ‘s morgens kun je genieten van een prachtige zonsopgang. Dankjulliewel Astrid en John voor jullie super vriendelijke gastvrijheid.
Weer een aantal fijne dagen gestaan op het Peelvenneke. Heerlijk om te vissen (deze keer bedroevend weinig gevangen)en ook om prachtige fietstochten te maken. Op de receptie liggen veel mooie knooppunten fietsroutes. Wel even controleren of alle nummers nog kloppen met de bordjes langs de weg. Als je vanaf de camping rechtsaf gaat vindt je bij de rotonde de eerste knooppunten nummers 57 en 63. Linksaf vindt je knooppunt 64.
Een fijne Camperplaats in een prachtige stad en niet vergeten de Bossche Bollen te eten. Waarom zeuren camperaars eeuwig over de sanitaire voorzieningen , terwijl 99% dit zelf aan boord heeft. Hier zijn 2 dames én 2 heren toiletten, idem dito voor de douches. Wat wil je nog meer RA-S1250?
Dankjewel lieve mensen voor jullie enorme gastvrijheid. een super camperplaats!
Wat een prachtige groene camperplaats is dit. Heerlijk, een camperplaats zonder reserveren maar met een mooi systeem op de Website, zodat je vooraf de bezetting kun bekijken. Jammer dat ik maar 5 sterren mag geven. Dankjewel voor jullie vriendelijke ontvangst en gastvrijheid!
Wij hebben 6 nachten bij jullie gestaan op een heerlijk droog en gezellig plekje. Jullie doen er alles aan om het iedereen na de zin te maken. Een paar keer heerlijk gegeten in het restaurant. Wat een harde werkers zijn jullie! Zeker tot weer een volgende keer.

Als je buiten je camper durft te komen gaan ze zeer agressief luid blaffend voor je staan. De eigenaar gebeld en deze gaf te kennen dat ze altijd gewoon vrij rondlopen, gezegd dat ik dat niet wenste en kreeg te horen, succes meneer waarop de telefoon werd opgehangen. Wij zijn direct weer vertrokken. Nu is mij duidelijk waarom er zoveel mooie vrije plaatsen waren. Ik moet een ster geven, maar dat is nog teveel.
Zo staat het op hun brochure. “ De schuine opstelling met zeer ruime plekken geeft iedereen een vrij uitzicht over de weilanden.” Is werkelijk erg goed bedacht geeft veel privacy. Dit zijn wij na jaren camperen nog niet eerder tegen gekomen.
Wij geven 5 sterren voor deze prachtige groene tot in de puntjes verzorgde camping.
ik sluit mij aan bij al de vorige reviews. Het is een erg leuke en gezellige kunstcamping in een prachtige omgeving.
Fijne camperplaats om het gezellige Bocholt te bezoeken. Een rondje rond het meer wandelen of fietsen, je staat er naast. En niet te vergeten, een gezellige beheerder!
Wat een juweeltje! Deze camperplaats is echt een aanrader. Zeer royale verharde plaatsen. Gelegen langs een fietsroute, knooppunt 29. Grote gezellige binnenruimte én een uitnodigend terras. Dit moet he echt zelf ervaren!

Wat ik echt niet snap is, waarom kan iemand een beoordeling van maar 1 ster geven, terwijl diegene er niet gestaan heeft. Dit moest verboden zijn. Wij hebben op deze prachtig verzorgde camping 3 nachten naar volle tevredenheid gestaan. Heerlijk even 1 kilometer weg van alle drukte aan de Moezel. Prachtige ruime verzorgde plaatsen.
Wat een heerlijke plek om te verblijven. Als je niet weet waar je met tieners naar toe moet gaan is dit hét adres. Niet te geloven zo dicht bij huis en zo’n prachtige omgeving. Groot zwembad, speeltuin, minigolf, roeivijver, visvijver. Dit alles in de tuinen van een kasteel. Fijne ruime plaatsen met veel privacy voor de camper, tent of caravan.
Fijne camperplaats. Wij stonden op een heerlijk plekje met uitzicht op het water, waar je ook nog een frisse duik vanuit je camper in kunt nemen. Mooie fiets omgeving met knooppunten en 3 km. wandelend een rondje om het meer. Op loopafstand van een gezellig centrum. Van die (speeltuin) heb je echt geen hinder, het zijn maar 2 klimtoestellen. De familie gans kwaakt harder!
Een paar kilometer vanaf de N 10. Prachtige verzorgde camping, plaatsen in de zon, of in ons geval (34 graden) onder een verkoelende grote boom. Kanoën en zwemmen vanaf de camping in de rivier. Heerlijk rustig, het enige geluid is dat van de waterval.
Dit is de leukste plek die wij tot nu toe zijn tegengekomen. Zoek maar een plaatsje in het grote bos. Alleen de prijs is een beetje aan de hoge kant. €13.00
De CP boven was vanwege een festival gesloten en zijn wij hier heen gereden. Erg veel geluk, wij hadden de laatste vrije plaats. Het terrein is groot genoeg voor meer campers, maar er mogen er echt niet meer dan 8 staan. Dus, rijdt eerst door naar het hostel om je aan te melden. Daar hoor je of je kunt blijven. Het is een fijne plaats om Bilbao te bezoeken de bus stopt voor de deur, lijn 28.
Wat een heerlijke ontdekking deze camperplaats. Als je aan de kant van de groene vlakte staat heb je een prachtig uitzicht op het dorp met 2 erg mooie kerken. Ook kun je voor je camper je stoeltjes neerzetten. Je mag hier zelfs de was buiten drogen. Deze CP verdient echt een 10.
Ondanks de vorige negatieve beoordelingen zijn wij er toch 21-06-2019 heen gereden. Dat hadden wij beter niet kunnen doen. Op de campercontact app staat een tarief van € 10,10. Wij moesten € 23,80 voor 2 personen en zonder electra betalen. Ik heb de informatie op de app laten zien, maar de persoon in kwestie wist nergens van. Wij zijn doorgereden.
Wat een rustgevende stilte hier, een fijne afwisseling van rumoerige camperplaatsen. Heerlijk warme douches. Prachtig zwembad. Lekker gegeten in het restaurant. Wij stonden op een veld voor ons alleen. Wij dachten hier te kunnen fietsen, maar met de wegen met kinderkopjes en hoogte verschillen is dit niet ideaal. Enige minpunt is een oud versleten wasmachine.
Om de grootste markt van Portugal iedere donderdag te bezoeken is dit een ideale plaats. Zorg dan wel dat je er op woensdag al vroeg bent en er twee dagen moet blijven staan. De plaatselijke bevolking benut elk vierkante meter om ook te kunnen parkeren. Op donderdag kun je daardoor niet of zeer moeilijk de camperplaars verlaten. Leuk om dit mee te maken.
Fijne camping met zeer ruime plaatsen in een erg gezellige omgeving. Strand, bos en kilometers lange fietspaden voor de deur. Deze zijn schaars in Portugal.
Fijn zelf een plaats uitzoeken op de camping, maakt niet uit waar en hoe je gaat staan, wel behoorlijk zanderig. Wij waren hier 28 mei een paar en het zwembad is open en druk bezocht.
Wij hebben gekozen voor een heerlijk schaduwrijk plaatsje op de camping, bij 27 graden wel zo welkom. (mochten zelf een plaats uitzoeken) Wat een nette en verzorgde camping is dit. € 9,00 zonder Elektra betaalden wij, inc. de lekkere warme douche.
Sitecode: 19583
Heerlijke plaats om het super gezellige Albufeira te bezoeken. De Camperplaats is naast het busstation en elk half uur kun je elk leuk plekje met de bus in Albufeira bereiken. Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand is er tegenover de CP een grote drukbezochte zigeunermarkt. Wij stonden hier begin mei voor € 6,- all-in
Met 32 graden is het heerlijk om in plaats van een camperplaats( kampeer gedrag verboden) een camping op te zoeken. Deze verzorgde camping heeft prachtige grote plaatsen. Wel of niet onder de schaduw van bomen en zowat in het centrum van Golegã. 2 grote supermarkten op nog geen km. afstand en ook nog eens als verrassing 50% senioren korting.
Slecht onderhouden camping. Flink door het hoge gras struinen op je plaatsje. Wij wilden hier eigenlijk langer blijven, maar zijn na 1 nacht vertrokken. Ook hangt het hier vol met meters waslijnen. Waarschijnlijk voor de op elkaar gepropte seizoen plaatsen.
Wat een geweldige gratis service deze camperplaats, dit moet in Nederland nog uitgevonden worden!
Fijne ruime camperplaats op camping met een prachtig uitzicht. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Ideaal als tussenstop. Ligt direct aan de N1
Prima overnachting plaats als je op doorreis bent. Ruime veilige plaatsen. Kaartje trekken bij de slagboom, plaats uitzoeken en betalen bij de parking receptie.
Heerlijk gratis plekje als je op doorreis bent. Je krijgt er ook nog een prachtig historisch centrum bij, op nog geen 10 minuten loopafstand. De moeite van het bekijken zeker waard.
Wat een heerlijk landelijke CP. Waar in Nederland vindt je een CP waar jezelf de prijs mag bepalen. (Niet vergeten om de envelop in de bus te stoppen.) Wij zijn dit nog niet eerder tegengekomen. De trein die langskomt hoor je amper, ook van de windmolen hadden wij geen hinder en wij stonden hier ook terwijl het windkracht 5 was.
Wij hebben de afgelopen maanden vele CP bezocht, maar deze heeft bij ons een speciaal Plekske gekregen. Fantastische mooie mensen waarvoor niets re veel is en die elke dag een gezellig praatje met de camperaars maken. Alles wat de camperaar zich kan wensen vindt hij hier.
Wat een heerlijke Camperplaats om helemaal tot rust te komen na alle drukte van de westkust. Alles wat je nodig hebt is eenvoudig maar aanwezig.
Prachtige camperplaats, heerlijk rustig bij particulier in de tuin aan het water. Let op! Na 4 minuten krijg je een koude douche. Dat was een complete verrassing.
De CP op zich is niet bijzonder, je staat behoorlijk dicht op elkaar en wij gebruikte alleen Electra voord de koelkast € 3,00 per 24 uur. Maar de omgeving is geweldig. Vanaf de CP loop je direct het strand op en kun je dagelijks wadlopen. Ook heerlijk om kilometers te fietsen langs de boulevard. Volgens de berichten hebben weinig Nederlanders deze mooie plaats ontdekt.
Alle wat een camperaar zich kan wensen vindt hij hier.
Wat een prachtige camperplaats. Alles aanwezig wat je kunt bedenken. Zelfs een afwasplaats, wasmachine en droogtrommel. Zo erg gezellig om rond de mooie vijver te staan. Jammer dat ik niet meer sterren kan geven.
Mooie verzorgde camperplaats. Wij hebben heerlijk op het veld mogen staan naast de prachtige bomen vol bloesem. Voor de fietsliefhebber is het zalig om langs de Waal te fietsen.
Fijne camping in een mooie omgeving waar je heerlijk kunt fietsen. Wij hebben hier gestaan, op een leuke plek aan het water. Een hengeltje uitgooien kun je er ook.