@Hulzen
- 1997
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Wat een mooi aangelegde (camper)camping en voorzien van alles wat je nodig hebt. Vriendelijke beheerder en medewerkers, kopje koffie bij aankomst, schoon en verwarmd sanitair. Supermarkt en eetgelegenheden op een paar honderd meter. Winschoten en De Blauwe Stad op de fiets binnen een half uur. Dichtbij de snelweg maar rustig gelegen. Zelfs mogelijkheden om te varen. Een Aanrader!
Juni 2026
Vriendelijke beheerders van een leuke terrassencamping. Sanitair voldoende en schoon, net als de rest van het terrein. Enige schaduw, afhankelijk van beschikbare plek. 2 minuten lopen naar mooi strand en heerlijke, toegankelijke zee. Ook winkels en horeca op loop/fietsafstand. Een aanrader👍
Mei 2026
Het was weer top. Vriendelijke ontvangst en we kregen weer koffie/thee aangeboden bij aankomst. De vijfde ster heb ik niet gegeven wegens het ontbreken van wifi. Maar dit Pareltje is en blijft een aanrader. Ruimte, rust en lekker fietsen.
11 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Sanitair gedateerd maar functioneel en schoon. Keuken beschikbaar. Gyor, mooie stsd, op de fiets eenvoudig te doen. Plaatsen ruim en met schaduw. Zwembad helaas niet beschikbaar. Lidl ook vlakbij.
Een idyllisch plekje direct aan de rivier. Vriendelijke ontvangst met rondleiding. Sanitair eenvoudig maar functioneel en schoon. Keukentje voor algemeen gebruik met koelkast en vriezer. Op het gezellige terras hebben we heerlijk gegeten. Ook fietsen is hier goed te doen alleen veel over de doorgaande weg 1. Kimle leuk Hongaarse dorp en Monsomagyarovar ook mooi o.a. met grote Spar en Lidl. Kortom: Prima!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 19103
Fijne camping aan riviertje in mooie omgeving. Sanitair schoon. Vriendelijke ontvangst door eigenaar die van een praatje houdt. Ruime plaatsen, maar prijs hoger dan vermeld. Naastgelegen restaurant op loopafstand was prima.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Prima plek met erg vriendelijke ontvangst met een drankje van het huis. 1.500 lek per nacht all in. sanitair modern en schoon. Alle voorzieningen aanwezig. Stadscentrum op loop- en fietsafstand. Kasteel is een klim, maar de moeite waard. Restaurants en terrassen voldoende in de buurt.