@Hune

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Is hier een top camperplaats. Mooie verzorgde plaatsen Vriendelijke ontvangst, goede uitleg. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Een plaats om terug te keren.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima ligging in rustige omgeving. Dicht bij stadje Hulst. Eigenaren op de 3 overnachtingen dat wij er waren niet gezien. Misschien is hun passie om dit uit te baten verminderd of zijn ze mensenschuw geworden. Sanitair is er, maar daarmee is ook alles gezegd. Poetsen?? Er zijn nog enkele werkpuntjes welke van deze cp een prima plaats zou maken.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, mooi sanitair, uitgebreide broodjesservice of ontbijt. Kortom dit is een topplaats

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sitecode: 19258

Een rustige plaats, kinderen kunnen het aangenaam druk maken t.h.v de reuze speeltuigen. Het sanitair is proper. Voor het gebruik van : douche en wc €6/ /nacht/ pp de hond €5/ nacht het verblijf €16/nacht Blijft dus een dure aangelegenheid voor deze locatie.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Voor de tweede keer op de camping gestaan. Het voelde als thuiskomen. Netjes onderhouden terrein en sanitair. Bovenal een vriendelijke en gemoedelijke ontvangst!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Tijdens het paasweekend hier verbleven met vrienden. Topplaats. De paascatering gaf een extra dimensie aan het weekend. Doe zo verder.

Hier een week verbleven, prachtige vernieuwing van het terrein, mooie plaatsen. Pluspunt is het boerderijterras waar men iets kan nuttigen. Kortom wij hebben ervan genoten.

Hier 3 nachten gestaan, mooie eenvoudige camperplaats, perfect onderhouden, vriendelijke ontvangst, strandcabine is een pluspunt met lekkers erin. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Mooie idyllische plaats. Sympathieke eigenaren. Mooi en proper sanitair. Een plaats om terug te keren!

zeer vriendelijke ontvangst, wat van de buurtcamping niet kon gezegd worden. Alles is aanwezig. Een minpuntje de loosplaats voor campers ligt op geen praktische plaats

3 nachten gestaan. Vriendelijke ontvangst. De gerechtjes in de gaststatte waren perfect. Ruime plaatsen. Eén puntje van kritiek, de uitgietbak van chemisch toilet is juist naast de afwasbakken. ( misschien een scheiding ertussen zou al veel oplossen)

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Drie nachten gestaan. Rustige plaats. Ondanks camping vrij vol, mochten we op de tentenweide staan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Geen reservering = geen plaats. Onvriendelijke receptie. Slordig uitzicht.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Topplaats waardig, vriendelijke ontvangst, super proper sanitair, mooie plaatsen kortom een plaats om terug te keren.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie mini-camping. Perfect onderhouden sanitair. Alle voorzieningen aanwezig. Direct aan wandelroutes. Meer kan men niet wensen.

Dit verdient de naam van “topplaats”. Behulpzame eigenaar. Pluspunt is de landwinkel/terras. Alles zeer netjes. fam. Neyt

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie en verzorgde minicamping. Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Perfect onderhouden sanitair. Ruime plaatsen. In een woord “top”.

Gemoedelijke ontvangst door de eigenaren. Zeer goed aangelegde camperplaats, perfect onderhouden, goede streekproducten verkrijgbaar, kortom de naam “ topplaats “ waardig. Wij komen hier nog terug.

Ruime plaatsen, rustig in laagseizoen, prima om te wandelen in de omgeving. wel beperkte uurregeling om het containerpark te gebruiken. Het sanitair in de bijgebouwen kan soms een poetsbeurt gebruiken. Stortplaats voor de campers zou een betere plaatsing kunnen hebben.

Mooie mini camping met zeer net sanitair. Alles is zeer goed geregeld, oa. de plaats waar je gereserveerd hebt staat op bord genoteerd. De eigenaar komt nog een gezellige babbel doen. Kortom, alles wat je wenst👍

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

rustige camping, met heel vriendelijke eigenaren. Zeer net sanitair. Ter plaatse kan men ook genieten van een pedicure behandeling door de gastvrouw/pedicure. Kortom een plaats om terug te keren.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Sitecode: 22004

Vlotte ontvangst, kampeerplaatsen voorzien van elektra, water en afwatering. Zeer proper sanitair. Wel betalen voor wifi. (is niet meer van deze tijd). anders graag een 5

vriendelijke ontvangst, sanitair is netjes, een plaats om zeker terug te komen.

Zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaars. Men kan alle hulp krijgen die men kan wensen. Mijn vrouw had schouder gebroken en lag in ziekenhuis te Hasselt. Ze waren een grote steun voor mij, en niets was hen teveel. Dikke pluim voor hen en doe zo verder

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie nette camping, vriendelijk personeel. Goed restaurant op camping zelf. Sanitair proper en wordt meermaals per dag gepoetst

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Verzorgde camping, doch meerdere vaste standplaatsen. Bistro naast camping is gesloten. Doch op 1,5 km is er goed restaurant

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst , mooie camping met ruime plaatsen

Hier een weekend gestaan als afsluiter van onze vakantie in Frankrijk. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar Jos. Perfect onderhouden mini-camping (een voorbeeld voor vele campings!!). Zeer leuk om tot rust te komen. Doe zo verder Jos en Nicole!!!

Dit is een super locatie, aangename eigenaars, niks is hen teveel om uitleg te verstrekken. Netjes, goed gelegen, op wandelafstand van het stadje. Komen zeker nog eens terug en brengen nog vrienden camperaars mee.

Heel rustige plaats. Bezocht op 1 en 2 aug 2011. Wij betaalden € 10 bij het buitenrijden. Alles goed voorzien met slagbomen en betaalautomaat. Nog eventueel stroomaansluiting voorzien en dit is de perfecte plaats.