@Hunter038
Goede voorzieningen, schoon, netjes en gastvrij. Beheerder is niet de hele dag aanwezig. Stageld kan ik een envelop in de brievenbus. Pinnen kan vast bij de beste man, maar als hij er niet is mag je het contant doen. Dicht op de stad, lekker vol toen wij er waren (begin november).
Grote camperplaats. Geen sanitair, altijd wel plek aangezien er geen vaste plekken zijn. Aantal stroompunten zijn beperkt. Als je laat aankomt heb je waarschijnlijk geen prik. Strandje aan de rivier, barretje voor drankjes en kleine hapjes. In het weekend veel mensen uit de buurt die bbq’en, zwemmen, picknicken, ontspannen. Speegelegenheid voor kinderen. Prima voor een nachtje, kost je een paar euro.
Eigenaar erg aardig. Zwembad kkkoud maar netjes. Sanitair niet echt schoon, ook erg verouderd. Speeltuin niet netjes onderhouden. Irritant dat het water bij afwassen en douchen niet echt warm is. Snelweg hoor je goed. Verschillende supermarkten op fietsafstand. We waren een van de weinigen op de camping waardoor we een supergrote plek hadden, dat was top. Voor doorreis ideaal, dicht op de snelweg.
Onderweg naar Zuid Frankrijk, tolwegen aan het vermijden. Goede plek voor een overnachting. Heb de camper vol kinderen, kunnen zich prima een middag/avond vermaken. Vlakke ondergrond, sanitair prima. Omgeving is mooi voor een fietstochtje. Wez om de hoek waar de waard ze koud uit de tap laat lopen.
Prachtig schoon sanitair. Camping winkeltje met broodjesservice. Goed Italiaans restaurant. Buiten de poort kan je echt goed staan. Kost wel wat maar dan heb je ook wel wat. Zwembad op wandelafstand. Supermarkt in het stadje, 10 min fietsen.
Erg slecht geregeld. Lijkt wel een jongerencamping. Receptie ook echt niet aardig. 2 uur op een plek moeten wachten en dan geen stroom. Jammer dat het einde dag is anders waren we met slippende bandjes weggegaan. Kom hier nooit meer terug.
Je kan veel van camping Dzban zeggen maar de straal in de douches is hard. Verder echt wel erg gedateerd. 25 jaar geleden voor het eerst geweest, sindsdien niets veranderd of aan gedaan. Echt wel oude meuk. Redelijk schoon. Metro op paar wandelminuten. Centrum van Praag op 10 metro minuten. Prima plek voor een bezoek aan de stad. Geen waterpunt bij de plek, electra wel aanwezig. Speeltuin verrot.
Mooie camperplaats. Centrum van Gent prima aan te fietsen. Kwam erachter dat je niet bij elkaar achterop mag op de fiets, kost je 60,- de neus. Afijn. Plaats ligt naast een sportcentrum, kan je verwarmd naar het toilet. Afvalwater lozen prima, prik aanwezig. Waren de enige dus ruinte zat. Autoweg loopt bovenlangs, maar prima geslapen.
Fijne plek. Bij aankomst nog keuze voor een plek (18/10). Na 18:00 liep het aardig vol. Rest v.d. campers op de gewone parking. Alles op wandelafstand. Groot winkelcentrum op 5 min lopen. Lekker rustig kunnen tukken.
Prima plek voor 1 of 2 nachtjes. Supermarkt in de buurt, ruime plekken, prima sanitair. Niet heel goedkoop. Dicht aan de snelweg. Plekken zijn redelijk vlak. Op aanraden alvast wat geld gepind op de weg maar de camping (bij de rotonde). Kwam gewoon weer geld uit de muur, ook een dikke +
Prima camping, schoon sanitair. We zijn in oktober geweest, zwembad was gesloten. Beheerder denkt wel lekker mee ivm kinderen: Springkussen wordt op verzoek opgeblazen. Dorpje rustig, valt niet veel te doen. Wandelen en fietsen in de omgeving is top. Plaatsen zijn mooi ruim, met electra en waterpunt. Wifi is slecht.
Prima plek, wel helemaal vol. Muntjes voor elektra moesten we bij 't gemeentehuis halen, maar die waren toevallig vandaag net wat eerder dicht. Veel Fransen die er bijna een vaste plek van hebben gemaakt. Even verder op een mooi plekje op de parking gevonden. Prachtig uitzicht, kinderen kunnen lekker spelen. Naseizoen lekker rustig met voorbijkomend verkeer.