@Huppelkaai
September 2026
18 foto's toegevoegd · 12 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Leuke ontvangst. Zelf een mooi plekje uitgezocht op ruime plaatsen. Nette sanitaire voorzieningen. Mooie omgeving om te fietsen op rustige wegen. Fijne rustige visplaats bij de steiger. Behulpzame eigenaren, met een goede tip ivm de muggen. In de ambachtelijke leerwinkel van Greta een rondleiding van Ben gehad en bij Greta zelf nog een leuke tas gekocht. Het is een heerlijke Camperplaats. Groetjes Thijs en Monique
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
We kwamen bij deze Camperplaats terecht tijdens het zoeken. Even gebeld of er plaats was en ja, we konden komen. Zeer vriendelijke havenmeesters, waarvan we ook nog wat tips kregen om de omgeving te bezoeken. Dorp Zwartsluis ligt op loopafstand, met z’n gezellige eetgelegenheden. Rondvaart met Sluuspoort 1 gedaan. Dit is echt een aanrader om te doen. We hebben twee overnachtingen gedaan en vonden het een heerlijke plek met goede voorzieningen.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Wat een heerlijk rustige mini-camping. Fijn en vriendelijk ontvangst door eigenaren. Mooie ruime plaatsen op een gezellig veld. Goed en schoon sanitair. Rustige omgeving, ook om te fietsen. Zeker een aanrader.