@HuschiOnTour
Lid van Campercontact sinds 2019
Leuk dat je eraan dacht om een tankstation te maken. Hier eindigt het positieve weer. Het is helemaal verkeerd. Je blokkeert de straat of moet tegen de rijrichting in parkeren om grijs water af te voeren. Zoetwateraansluiting en toiletspoelingwater zijn dezelfde aansluiting. Eet smakelijk.

Vandaag zijn er 6 nieuwe percelen gecreëerd. 👍 De rest van de parkeerplaats is van de brandweer. Voor voertuigen langer dan 8 meter is het nu erg krap. Zelfs caravans hebben hier geen plaats meer.

We stonden hier in de nacht van 28 december 2019. Perfect gelegen parkeerplaats voor een bezoek aan Lübeck. Normale "geluidsoverlast" zoals gewoonlijk op dergelijke pleinen. Lübeck is prachtig. Let ook op de mooi geverfde schakelkasten langs de huizen. We vonden de campers meer vervelend omdat ze de motor bleven draaien. Ik weet niet waarvoor. Koffie zetten? Batterij opladen? Als de camper een plek zonder elektriciteit niet "grijpt", ga dan ergens anders naartoe!
Kwamen hier door op 19 december 2019. Laat in de avond aangekomen en stond op de bovenste, ietwat hellende parkeerplaats. Het was kalm. We hadden niet meer nodig. Bedankt voor deze kans.
We hadden deze plek gekozen voor oudejaarsavond. Afgelegen en kalm. Zo was het. Operators zijn vriendelijk en behulpzaam. Sanitairgebouw wordt oud maar schoon. Geen idee hoe het is in het hoogseizoen, maar we hadden voldoende ruimte. Leuke plek.
Grote parkeerplaats voor vrachtwagens met gemarkeerde parkeerplaatsen voor campers. Maar deze werden bezet door tractoren. Levering was gemakkelijk toegankelijk, afvalcontainers waren beschikbaar. We stonden in de lege ruimtes voor vrachtwagens. Het is hier eigenlijk lekker rustig, maar de koelunits van de vrachtwagens zoemen de hele tijd. Als de ruimte bijna leeg is, zoals bij ons, sta je gewoon een beetje verder weg.
Hier op een avond gestaan. Perfect. Ideaal voor het bekijken van schepen. Goed uitgangspunt voor fietstochten of wandelingen. De camper trilde soms van de passerende schepen, maar als je je gestoord voelt door het geluid van schepen, veerboten of treinen, sta je niet op een parkeerplaats aan de gracht !!
Hier twee nachten gestaan. Veel bezoekers gedurende de dag. In principe erg rustig 's nachts. Vissers kwamen 's nachts vissen. Jonge mannen / vrouwen kwamen roken met hun rollende disco's. Maar was vredig.
We wilden het weekend hier doorbrengen. Bij het vullen van de watertank bij het servicestation spuugt de machine te weinig water. Bij € 1/100 liter kwam slechts 30 liter (we hebben het niveau gemarkeerd in stappen van 5 bij onze watertank). Omdat we geen wens hadden om de operatoren / ügern nog meer geld te geven. Bovendien is het uitzicht op het meer gebouwd door bungalows 👎
We verbleven hier weer op onze reis naar huis dit jaar. Eten geweldig! Perfecte gastheren! Er valt niets te klagen. De snelweg is te horen afhankelijk van de windrichting of is het misschien het gebrul van de bergbeek? En de oprit is ook mogelijk voor vrachtwagens, tenminste vandaag was de vuilophaal ... We komen terug!
Kleine CP met of zonder schaduw mogelijk. Vriendelijk welkom. Verouderde Sani. Warm water kost extra. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad. Locatie direct aan de lagune is leuk. Eigenlijk rustig, maar ergens ver weg werd feest gevierd. Het stadje is een bezoek waard.
Afgelegen plaats, op de eerste rij met een prachtig uitzicht op de zee. Momenteel grote nieuwbouw van terrassen met zware machines. Zeer luid van 8 tot 21 uur. We waren gewaarschuwd maar hadden niet verwacht dat het zo lang zou werken. Restaurant / bar gesloten echter al om 20 uur. We verbleven zoals gepland 2 nachten. Ik reed met de eBike naar Murter. Goede fietspaden.
Heerlijk rustig en afgelegen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Sanitaire voorziening perfect schoon. Ideaal als je op zoek bent naar vrede.
We verbleven hier dit jaar onze strandvakantie hier in het naturistengedeelte, op de nieuwe premium stoelen in het pizza-restaurant. Enorme kavels met uitzicht op de zee. Elektriciteit, water en tv / sat-aansluiting op elk perceel. Modern sanitair, altijd schoon. Het restaurant was helaas gesloten vanwege brand. We waren ook gestoord dit jaar, dat veel geklede bezoekers onderweg zijn. Was je aan het winkelen? Wandelen? Hadden ze het koud? Kwam ze uit de textielsectie? Of gewoon nieuwsgierige spanners? Je weet het niet, maar het laat een bleke nasmaak achter. De sfeer is gewoon niet zo ongedwongen als elders. We weten niet zeker of we - ondanks de fantastische locatie - volgend jaar terugkomen. :-(
Sitecode: 19313
Voor een stadsparkeerterrein is het meestal krap. Locatie direct naast de haven / de oude stad is geweldig. De straat is binnen gehoorsafstand maar niet storend. Sanitair in het restaurant is een beetje klein voor de vele plaatsen. Aankomst was eenvoudig: plaats ergens waar ruimte is en dan in de avond registreren / betalen. Ideaal voor doorreis of sightseeing van de stad.
Super ontworpen camping. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en zeer schoon. De percelen erg genereus. Ondanks onze vrije plaatsen stonden we niet vooraan. Een beetje verder terug onder de bomen was het veel comfortabeler. De kleine winkel met de benodigdheden was open, het restaurant lijkt in aanbouw. Jonge operators met veel energie, altijd vriendelijk en behulpzaam. Geweldig startpunt om het meer op de fiets te omcirkelen. De weg was te horen, afhankelijk van de rijstijl.
Het veld was in mei vrijwel leeg. Sanitair is verouderd, maar schoon. Eigenaar vriendelijk. De waterval is een bezoek waard. In tegenstelling tot Krka en Plitvice hadden we het helemaal voor onszelf. In de zomer is het absoluut geweldig om hier te kunnen zwemmen.
Geweldige pitch. Rustige locatie. Het dorp is liefdevol en informeel ontworpen. Top.
We verbleven hier op 27 december 2018. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. Rustige nacht op de parkeerplaats. Goedkoop en goed eten! WLAN werkt alleen in het restaurant.
We stonden hier op 3 januari 2019. De verwijdering is slecht opgelost. Het afvalwater loopt eenvoudig door het gazonrooster. Dan kan ik de tank meteen openlaten. 🙄 De plaats en de percelen zijn erg smal. We stonden in drieën, dat was ideaal. We raakten snel aan de kerkklokken gewend. In de bakkerij Mäschle zijn super lekkere zoete deeltjes.
We verbleven hier op 2 januari 2019 voor één nacht. De parkeerplaats was vrijwel leeg en we zijn er eindelijk heen gegaan, waar we zelfs gratis wifi hebben gevonden. Maar er was de weg om te horen. 'S Nachts echter stil. De stad is leuk. Comfortabele wandeling naar de stad duurde ongeveer 20 minuten.
Wij waren hier op 31.12.18. De eigenaren zijn erg vriendelijk. We kunnen onze plaats op de parkeerplaats kiezen. Stroomkabel werd zelfs aangeboden. Kosten voor de elektriciteit werden kwijtgescholden. Oud en Nieuw eten was speciaal en heerlijk. Wifi werkte goed. We voelden ons heel goed.
We stonden hier op 30 december 2018 voor één nacht. Zeer stil. Eenvoudig PP, enigszins scheef.
We stonden hier op 29 december 2018 voor één nacht. De standplaats is prachtig gelegen en 's nachts erg stil. Vrije ruimte, alleen de elektriciteit moet worden betaald indien nodig. Top.
Sitecode: 20387
We stonden hier voor een nacht eind december 2018. De parkeerautomaten waren kapot. Elektriciteit hadden we niet nodig. Levering was ook buiten dienst. De plaatsen zijn mooi aangelegd maar allemaal erg hellend. Kan heel leuk zijn in de zomer.
We stonden hier eind december 2018 gratis voor één nacht. De parkeerautomaat was kapot (of omdat het oudejaar niet in orde is?). Het was een stille nacht. We hebben heerlijk gegeten in de herberg Vinzens Richter. 👍
We stonden hier voor Kerstmis 2018. Zoals verwacht hadden we de hele parkeerplaats voor onszelf. De poortwachters waren erg aardig en behulpzaam. Om geluk te voltooien misten we alleen wifi. Bedankt voor deze geweldige plek.
We stonden hier voor een nacht op 21 december 2019. De parkeerplaatsen uiterst links hebben een voldoende groot oppervlak, de overige stoelen zijn eigenlijk alleen geschikt voor korte voertuigen. Prijs-prestaties kloppen. De plaats is rustig, we hebben prima geslapen. Kan natuurlijk ook de glühwein zijn, we hebben ons overgegeven aan de kleine, zoete kerstmarkt. De stad is zowel overdag als 's nachts de moeite waard. We vonden het leuk, we komen graag terug.
De oprit is avontuurlijk. Voor Dickshiffe [zeer grote camper] zeker van cruciaal belang. De situatie compenseert, het is heerlijk stil. Het sanitairgebouw was schoon.
We stonden aan de terrasvormige kant. De plaatsen zijn heel verschillend, er is voor elk wat wils. Het sanitairgebouw is wat ouder, maar altijd perfect schoon. Zeer aangename en informele sfeer. Wifi werkte alleen bij de receptie.
We waren in het nudistengedeelte. De premium plaatsen op het water zijn geweldig. Het nieuwe toiletblok is top. In het restaurant in de baai eet je heerlijk en de bediening was altijd vriendelijk. De supermarkt is verrassend groot. Een bleke nasmaak vertrok helaas, dat veel gasten / wandelaars niet vasthielden aan het kerkelijk bevel.
We betaalden een flinke 147kn [20 euro]voor een nacht zonder elektriciteit. De plaatsen op het gazon zijn glad in de regen. Als je het origineel leuk vindt en een tent of 4x4 hebt, voelt het hier goed. Niet voor grote WoMo's. Registratiekosten per persoon.
Vandaag tevergeefs naar deze plek gezocht. Heen en weer gereden. De coördinaten zijn op de hoofdweg en er is niets in de buurt.
Liefdevol aangelegde en nette plaats. Zeer aardige operator. Goede grootte van de plaatsen. Wi-fi bitchy een beetje (ik was ver achter). Ligt direct aan de straat, maar niet al te storend en 's nachts is het rustig. Shopping Center op slechts een paar minuten lopen en in Budel er zijn genoeg winkels en restaurants. Echt leuk hier.
Ik was teleurgesteld door de plaats. Het is schoon en goed gelegen, maar uitzicht op de haven, er is alleen op zoek uit het dakraam. Bovendien, de plaatsen zijn klein. Sommige tijdgenoten zich vertrouwd te maken met de bijgeleverde houten banken extra breed, in de hoop dat niemand staat naast haar. Maar als de CP is volledig in het hoogseizoen, dat is zeer anti-sociaal!
Vianen betekent dat het echt goed met ons camper bestuurders. Drie gratis cursussen, elk met zijn eigen charme. Ik stond weer op de centrale PP. Mooie stad, goed ontwikkelde fietspaden, winkelen. Ik heb altijd veilig gevoeld hier. Kom zeker opnieuw.
Sitecode: 20675
De site is prachtig gelegen aan de haven. De operators zijn erg vriendelijk. De kavels hebben een mooie grootte. In het dorp zelf, helaas, niets aan de hand was. Op vrijdag zou wekelijkse markt zijn, maar omdat ik was gegaan. De SP is rustig, maar een lage, constante gebrom werd 's nachts hoorden. Geen idee waar. maar was niet slecht. Ik voelde me comfortabel.